SkiForum Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Szczyrk - Biały Krzyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 To dwa krótkie i przyjemne familijne stoki umiejscowione na przełączy oddzielającej Szcyrk od Wisły. Jeden wręcz stworzony do nauki, drugi bardziej nachylony. Miejsce to ma swoich wiernych i licznych wielbicieli. Ciekawostką jest fakt, że jazdy zaczynają się tam praktycznie najwcześniej a kończą najpóżniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 a teraz sobie tam ludzie na nartkach już jeżdżą, aż miło bylo popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Kamila, to pakuj narty i jedziemy;) Byłem tam tydzień temu, ale niestety bez nartek Jeżeli tak dalej pójdzie to się tam niedługo wybiore, bo jak jutro nasypie, to być może jako jedne z nielicznych, wyciągi będą tam chodzić już do wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Wojto zamierzam sie wlasnie pakowac:P ale nie wiem gdzie? jechac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browni Napisano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Mam mały sentyment do tego stoku, bo tam stawiałem swoje pierwsze kroki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Oczywiście na przełęcz Salmopolską Ile Ci zajmie pakowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 hmm zwykle to dluzej niz teraz ale teraz jestem tak zdeterminowana ze 10 minut max:P hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 poczekaj na mnie, ja jeszcze kolacji Wigilijnej nie zjadłem Chyba, że mi taką przygotują na Białym Krzyżu Moim marzeniem jest teraz żeby otwarli 3 trasy na COS na Skrzycznym - niech tam nasypie, bo lubie długie trasy... te pod Białym Krzyżem są dosyć krótkie, ale dla desperatów dobre więc pojechałbym bez wahania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazwa Napisano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Panowie jest tam jakas czynna wypozyczalnia sprzetu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Panowie jest tam jakas czynna wypozyczalnia sprzetu ??? Są tam wypożyczalnie. Wszystkie informacje znajdziesz na podstawie tej strony: http://www.ewab.pnet...zczyrk/info.htm Moim skromnym zdaniem są otwarte pozdrawiam i wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 A jak z cenami na bialym krzyzu, standartowo czy wykorzystali sytuacje i podniesli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazwa Napisano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Otwarta jest tylko jedna wypożyczalnia, i dlatego spore kolejki, dzisiaj, a właściwie wczoraj, korzystałam z jej usług. Ceny przystępne, komplet (narty, buty, kijki) 8 zł/godzina, same narty 5 zł/godzina, deska snowboardowa + buty 10 zł/godzina. A to cie wykozystam troche Jak warunki tak naprawde da sie jezdzic ? ta wypozyczalnia gdzies w poblizu wyciagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodnam Napisano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Witaj. Wczoraj byłem na Białym Krzyżu, ale nie pojeździłem - niewyobrażalna masa ludzi, mgła, padający deszcz. Póki co nie polecam. Kilka zdjęć z wczoraj pod linkiem poniżej w dziale Polska, Szczyrk-Biały Krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 jeśli biały krzyż to tylko z samego rana tak do 11 i wieczorem tak po 17 i do póżnego wieczorka czasami ok. 21 był pusty stok jeśli tą górke można tak nazwać. ale jak niema się tego co się lubi, to się lubi co się ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAYSON Napisano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Jechałem wczoraj z Bielska przez Salmopol i powiem ci rewelka.Na dole lał deszcz a od połowy Szczyrku śnieg.Chodziła Golgota i Juliany no i Biały Krzyż a na samej drodze było ok 10 cm świeżego śniegu także może być nieżle.Minusem olbrzymie ilości Rosjan i Ukrainców (mają świeta) nawet wczoraj i w Sobotę może być tłoczno a sam sie wybieram na Juliany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Od jutra maja byc czynne wszystkie trasy na Julianach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Warunki sa naprawde dobre, zreszta jest to stok trawiasty wiec o zadnych kamieniach nie ma mowy. Ale jesli jezdzisz juz w miare dobrze to bardziej polecalbym ci w tym momencie Juliany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazwa Napisano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Panowie , jakie waruneczki przewidujecietam jutro ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Panowie , jakie waruneczki przewidujecietam jutro ???A czynny jest tam wogóle stok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomios Napisano 12 Lutego 2007 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 ja bylem wczoraj tam dziewczyne uczyc jezdzic...trasy dosniezony i warunki dosc dobre..tylko kolejki dosc duze. a ta tarsa na koncu(nieopamietam nazwy) wedlug mine bardzo dobrze przygotowana i kolejki prawie wogole nie bylo...mozna bylo w dosc szybkim tempie pozjedzac i poszalec samemu na trasie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Jako,że w zeszłym tygodniu padał tutaj już śnieg z deszczem-pozwoliłem sobie wpisać troszkę danych do naszego katalogu,może komuś te dane się przydadzą:http://www.skiforum....74746#post74746Ponadto polecam to miejsce wszytkim tym,którzy się uczą jeździć-sam kilkakrotnie uczyłem tam znajomych którzy robili tam swoje pierwsze ślizgi na nartach;)pozdrawiam i zachęcam wszystkich którzy mają jakieś dane do wpisywania ich do katalogu ośrodków,bo pozwoli nam to szybko i przejrzyście znaleść info w zbliżającym się sezonie i nie tylko w nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojto Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 W zeszłym sezonie, to właśnie tu wyciągi ruszyły jako pierwsze. Nie zdziwie się, jeżeli podobnie będzie (tylko pod tym względem) i w tym roku... Ukaształtowanie terenu sprawia, że śnieg leży długo i pada w sporych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi