bubol.T Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Nie przygotowali "lewej" opcji przy kanapie(na zdjeciu 2 widac tam grupke ludzi).Miejscowa jest swietna na wyciszenie bylismy tam rok temu w marcu.Osiem osob w calym osrodku wypas. Na tym zdjęciu widać jak szeroki jest teren ,a przygotowana była tylko jego wąska część. Miejscówka faktycznie jest bardzo przyjemna,spokojna, na prawdę mi się tam podobało,ale niestety narciarsko jest kiepsko,na rodzinny wypad i zabawę na śniegu jak najbardziej ok. Szczerze spodziewałem się czegoś w stylu Bachledowej Doliny ,długość tras według strony ośrodka podobna jak tam ,oznaczenie niby też ,ale to zupełnie inna liga,Bachledova jest o wiele lepsza. Zgadzam się tu z przedmówcami,że mapka ośrodka i opis nieco zakłamuje rzeczywisty obraz tego ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 152 Dodano 16 l Ostatniej odpowiedzi 8 l Top użytkownicy w tym temacie 32 22 14 20 Popularne dni 18 Sty 10 4 Gru 7 13 Sty 5 15 Sty 4 Top użytkownicy w tym temacie paypal 32 odpowiedzi alen59 22 odpowiedzi Szulamitka 14 odpowiedzi daro65_del 20 odpowiedzi Popularne dni 18 Sty 2010 10 odpowiedzi 4 Gru 2012 7 odpowiedzi 13 Sty 2011 5 odpowiedzi 15 Sty 2011 4 odpowiedzi pytek23 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Na tym zdjęciu widać jak szeroki jest teren ,a przygotowana była tylko jego wąska część. Miejscówka faktycznie jest bardzo przyjemna,spokojna, na prawdę mi się tam podobało,ale niestety narciarsko jest kiepsko,na rodzinny wypad i zabawę na śniegu jak najbardziej ok. Szczerze spodziewałem się czegoś w stylu Bachledowej Doliny ,długość tras według strony ośrodka podobna jak tam ,oznaczenie niby też ,ale to zupełnie inna liga,Bachledova jest o wiele lepsza. Zgadzam się tu z przedmówcami,że mapka ośrodka i opis nieco zakłamuje rzeczywisty obraz tego ośrodka. Niebieska w Bachledowej mi do gustu nie przypadla ale czerwona przy orczyku stworzona na tyczki.Mnie mimo wszystko Oravska Lesna jakas bardziej klimatyczna sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 8 miesięcy temu... pawelb91 Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Wiadomo coś o inwestycjach w tym ośrodku ?? Aktualnie budują krzesełko 4os niewyprzęgane na górkę Kohutik, zamieni to dotychczasowy orczyk. http://www.pluska.sk.../unknown-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
pytek23 Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Na tym zdjęciu widać jak szeroki jest teren ,a przygotowana była tylko jego wąska część. Miejscówka faktycznie jest bardzo przyjemna,spokojna, na prawdę mi się tam podobało,ale niestety narciarsko jest kiepsko,na rodzinny wypad i zabawę na śniegu jak najbardziej ok. Szczerze spodziewałem się czegoś w stylu Bachledowej Doliny ,długość tras według strony ośrodka podobna jak tam ,oznaczenie niby też ,ale to zupełnie inna liga,Bachledova jest o wiele lepsza. Zgadzam się tu z przedmówcami,że mapka ośrodka i opis nieco zakłamuje rzeczywisty obraz tego ośrodka. Niebieska w Bachledowej mi do gustu nie przypadla ale czerwona przy orczyku stworzona na tyczki.Mnie mimo wszystko Oravska Lesna jakas bardziej klimatyczna sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 18 Października 2016 Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Wiadomo coś o inwestycjach w tym ośrodku ?? Aktualnie budują krzesełko 4os niewyprzęgane na górkę Kohutik, zamieni to dotychczasowy orczyk. http://www.pluska.sk.../unknown-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 Dalej Strona 7 z 7 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi