AdamSlask Napisano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Przejeżdżając w okresie świąt Bożego Narodzenia przez Wisłę - Malinkę zauważyłem nowy wyciąg, Sprawa zaintrygowała mnie więc postanowiłem to sprawdzić Wyciąg nazywa się "Klepki" jest to talerzyk o długości 600 metrów, szeroka, dobrze utrzymana trasa, dobre oświetlenie, sprzęt do naśnieżania jednym słowem wyciąg spełniający wszystkie kryteria. Ceny: do godz. 10 - 2zł od 10 do 18 - 2,70zł od 18 - 2zł Na miejscu wypożyczalnia, prawdopodobnie bar czy karczma dopiero w budowie. Parking - 5 zł. Wyciąg znajduje się zaraz naprzeciwko "Cieńkowa". Wyciąg świetny na popołudniowe poruszanie się dla początkujących jak i lepiej jeżdżących lecz amatorzym mocnych wrażeń raczej nie będą tam mieli za dużo do roboty Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAYSON Napisano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Wyciąg jest wg mnie dla początkujących np.jazda z instruktorem lub szlifowanie pierwszych kroków dlatego cena też jest nie ciekawa.Z Cienkowa jeśli pójdą to tylko ci słabi i nowicjusze dlatego twierdzę że i tu i tam kolejki będą,osobiście bym tam nie poszedł i przypuszczam że ty Olga też byś ten wyciąg omineła szerokim łukiem mimo kolejki na Cienkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamSlask Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Tłumów nie ma bo tak jak piszecie wyciąg jest raczej dla początkujących. Co do ceny nie dziwię się bo wszystko jest jeszcze w budowie. Jak dla mnie to do 600m tależyk nie bardzo pasuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro76 Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 w ten słup z prądem można zdrowo przypier .... jak gogle zaparują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 w ten słup z prądem można zdrowo przypier .... jak gogle zaparują. fakt powinni przed nim rozciągnąc siatkę łapiącą tych z zaparowanymi goglami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro76 Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Byłem dziś na Soszowie. do 12.30 jeszcze ewentualnie jako-tako było ale potem juz wyszła trawa i wszystko płynęło.Reszta Wisły jak w maju-wszędzie trawa. Z tego co usłyszałem w kolejce to wiem że ludzie byli w innych miejscach i wrócili się wszyscy na Soszów. ale na jutro polecam już tylko łyżworolki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro76 Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 80 ? bujda na resorach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi