chemik Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Czy ktos zna ta firme? Ja pierwszy raz widze... http://www.allegro.p...model_2007.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 18 Maja 2006 Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 tyko tyle że na eBay jest prawie dwa razy droższy. ale też mnie to cudo zainteresowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TT Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Heh też wczoraj zwrócił moją uwage. Mi ta firma kojaży się z odzieżą kolarską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ja nie słyszałem o tej firmie, ale przynajmniej ma atest CE. słuchajcie czy nie lepiej do ceny 200pln dołozyc 250pln i kupic kask znanej firmy typu Uvex, troche wiecej zaplacisz ale masz pewnosc, ze nie kupiles shitu:) druga sprawa to taka ze kask przed zakupem trzeba koniecznie przymierzyc, nie wszystkie kaski sa identyczne, i jeden bedzie pasował a drui w tym samym rozmiarze moze gdzies uciskac, wiec radziłbym kupic kask w sklpepie:) pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak ktoś znajdzie sklep z tymi cackami to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 19 Maja 2006 Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 napisali "lekki" ale konkretnej wagi nie podali a wg. mnie waga jest bardzo istotna:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 napisali "lekki" ale konkretnej wagi nie podali a wg. mnie waga jest bardzo istotna:confused: 550 gram... garda do dokupienia za 40 PLN... Miekkie wnetrze nie jest odpinane... Tyle informacji uzyskalem po mailu z pytaniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 słuchajcie czy nie lepiej do ceny 200pln dołozyc 250pln i kupic kask znanej firmy typu Uvex, troche wiecej zaplacisz ale masz pewnosc, ze nie kupiles shitu:) Lepiej... Choc jak chcesz kupic okulary Uvexa to u mnie w miescie jest sklep z przemyslowa odzieza ochronna Uvexa (ta firma glownie to robi)... Okulary przeciwsloneczne w sklepie sportowym kosztuja 90-100 PLN, a tam takie same 8 (slownie: osiem) PLN... Kaskow narciarskich niestey nie maja... Ale pogadam z goscmi - moze sciagna swoimi kanalami... Jakby co dam znac na Forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 czekamy z niecierpliwością Chemik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi