SkiForum Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Siepraw Siepraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HULAS Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Taaa.. Do tego brak karnetów czasowych (za 30pln jeżdżę ok. 1,5h a np. w Białce nawet 6h), kaucja za kartę magnetyczną 20pln (u konkurencji 10pln), parking płatny, kibel płatny, infrastruktura mizerna (ceny jak na Krupówkach). O stokach nawet nie wspomnę... Wystarczy nadmienić ze na tych 350m są jeszcze wypłaszczenia :mad: Pierwszy raz jak tam pojechałem trafiła mi się jazda za darmo - zjechałem 2 razy, spakowałem się i pojechałem 70km do Białki. W ogóle tam dziwni ludzie jeżdżą. Że uczący się to oczywiste, ale odniosłem wrażenie, że nigdzie indziej jeszcze nie byli więc nie mają nawet świadomości, że może być inaczej.. Porażka :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macyo Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Szczerze mówiąc to Siepraw nie jest optymalnym miejscem do nauki jazdy na nartach. Ośla łączka jest zbyt krótka a całkowicie początkujący będzie mieć problemy z "długimi" trasami. Myślę, że od nowego sezonu stonują z cenami - przecież Myślenicy przygrzmociły z grubej rury. Za rok będzie tam trudna traska (900 metrów) - znajomy opowiadał, że jest podobna do czerwono - czarnej Palenicy oraz rodzinna 1200 metrów. Już teraz jest krzesło czwóreczka. Jeśli Siepraw będzie kosztował więcej niż 1 zł/zjazd to mogą stracić klientelę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svenson Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Byłem tam:eek: To był wielki błąd:mad: Dwa zjazdy,...... narty do samochodu i heja do Spytkowic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zan Napisano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam wszystkich. Chcialbym poszales gdzies na nartach mieszkam kolo krakowa i myslalem nad sieprawem tylko nigdzie nie moge znalezc jaka jest dlugosc poszczegolnych tras. Jezeli ktos by wiedzial prosze odpowiedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macyo Napisano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 http://www.siepraw-s...hp?name=wyciagi 1, 2, długośc ok 350 metrów 3- chyba 270 4- ok 150. Jedź na Chełm w Myślenicach bo Cię Siepraw na skraj bankructwa przywiedzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 w Sieprawiu to raczej nie poszalejesz... jedyne co to się posiurgasz;P zalezy jeszcze od umiejetnosci, ale pewnie jezdzisz juz troche skoro chcesz poszalec.Zanjduja sie tam 2 wyciagi o dlugosci 350 m oraz jeden 150 m, jeden 180 m i jeden 250 m. Jak cos bys chcial wiedziec wiecej to tu masz str http://www.siepraw-ski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zan Napisano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 "Jedź na Chełm w Myślenicach bo Cię Siepraw na skraj bankructwa przywiedzie" tzn ze jest tam gdzies jakis stoczek? jak tak to prosze dokladniej gdzie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 tak jest wlasnie w ta sobote podobno maja otworzyc a napewno bardzije poszalejesz niz w sieprawiu. tu link na chelm http://www.zarabiesport.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macyo Napisano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Chełm startuje w najbliższy weekend. Co do stopnia trudności to znajomy przyrównywał do Palenicy I w Szczawnicy albo Nosala. Jeśli więc ktoś jeździ przeciętnie to może mieć średnią przyjemność a należy przecież wziąść poprawkę, że pół Krakowa się rzuci na Myślenice. Weekend. Boże, armageddon będzie. Tłum jak w Białce gwarantowany bo to niecałe 30 km od miasta. W Kasinie Wielkiej otwierają stok również w tą sobotę. Traska na 1400 metrów, krzesło czteroosobowe, piękna okolica i widoki. Dystans ok 50-60 km od Krakowa i tam właśnie jadę. Może mnie rzeka mrówek nie zaleje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zan Napisano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A ten chelm to ktory bo jest kilka w polsce. W gminie: Krakow czy Bochnia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macyo Napisano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Myślenice;) Chełm to nazwa góry www.mapa.szukacz.pl:) Jak jedziesz na Zakopane, tam gdzie jeszcze do niedawna kończyła się cywilizowana (dwupasmowa) droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi