fredowski Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Tak bez s w o j e g o trenera? No ni chu chu. Na drugiego sie nie zgadzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 92 Dodano 16 l Ostatniej odpowiedzi 2 l Top użytkownicy w tym temacie 12 6 15 8 Popularne dni 7 Sty 12 5 Sty 8 9 Sty 7 6 Sty 6 Top użytkownicy w tym temacie fredowski 12 odpowiedzi jan koval 6 odpowiedzi Mitek 15 odpowiedzi Dziadek Kuby 8 odpowiedzi Popularne dni 7 Sty 2008 12 odpowiedzi 5 Sty 2008 8 odpowiedzi 9 Sty 2008 7 odpowiedzi 6 Sty 2008 6 odpowiedzi Popularne posty Jacor2 14 Października 2022 Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Jacor2 17 Października 2022 Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? moruniek 17 Października 2022 Cześć, odnosiłem się do cytowanych przez Ciebie tekstów, rozmowy bota z botem. Dodane grafiki zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Na drugiego sie nie zgadzam! A czy ja co takiego mówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Olaaa90 Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... lucask33 Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 Szkolenia narciarskie dla dzieci w formie standardowej lub ekskluzywnej masz w tej szkółce – https://www.zgorky.pl/. Dobrze to zorganizowali, bo wyjazdy do włoskich kurortów, dobre praktyki biura podróży, instruktorzy z jasnymi uprawnieniami. Wszystko można zweryfikować przed nawiązaniem współpracy. Nauki nart się nie zapomina, chociaż wiadomo, że w sezonie zimowym warto praktykować i przygotować dobrze dopasowany sprzęt. Tam ze wszystkim pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jacor2 Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... KrzysiekK Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 1 godzinę temu, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 W dniu 14.10.2022 o 15:16, KrzysiekK napisał: Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 Teraz, mlodzio napisał: jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SzymQ Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 10 minutes ago, mig said: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 W dniu 14.10.2022 o 13:40, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Dla mnie to rozmowa bota z botem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 14 minut temu, mig napisał: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Czasami mam problem ze znalezieniem starej zawartości przez wyszukiwarkę wewnętrzną. Jak wyszukuje przez Googla, znajduję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 5 godzin temu, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cierpliwego bota? Ew. Botów z różnych epok i technologicznie jakże odmiennych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 8 godzin temu, netmare napisał: Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Nie. Sortowanie WATKOW wg czasu ostatniego postu. W poprzednich silnikach bezproblemowe. Np na forum KN dostępne po "wyświetl nowa zawartość" pokazuje sortowanie wg czasu z pogrubieniem wątków nieprzeczytanych ( po zalogowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jacor2 Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 W dniu 15.10.2022 o 22:48, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 7 minut temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jacor2 Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 7 minut temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Cześć, odnosiłem się do cytowanych przez Ciebie tekstów, rozmowy bota z botem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam czepiaj się kropek nie słówek:-) ja się ich uczepię jak tonący chwyta się brzytwy... żarcik taki, cyt. 3 godziny temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Edytowane 17 Października 2022 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zeberkaa Napisano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 Na drugiego sie nie zgadzam! A czy ja co takiego mówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Olaaa90 Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... lucask33 Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 Szkolenia narciarskie dla dzieci w formie standardowej lub ekskluzywnej masz w tej szkółce – https://www.zgorky.pl/. Dobrze to zorganizowali, bo wyjazdy do włoskich kurortów, dobre praktyki biura podróży, instruktorzy z jasnymi uprawnieniami. Wszystko można zweryfikować przed nawiązaniem współpracy. Nauki nart się nie zapomina, chociaż wiadomo, że w sezonie zimowym warto praktykować i przygotować dobrze dopasowany sprzęt. Tam ze wszystkim pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jacor2 Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... KrzysiekK Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 1 godzinę temu, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 W dniu 14.10.2022 o 15:16, KrzysiekK napisał: Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 Teraz, mlodzio napisał: jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... SzymQ Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 10 minutes ago, mig said: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 W dniu 14.10.2022 o 13:40, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Dla mnie to rozmowa bota z botem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 14 minut temu, mig napisał: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Czasami mam problem ze znalezieniem starej zawartości przez wyszukiwarkę wewnętrzną. Jak wyszukuje przez Googla, znajduję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 5 godzin temu, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cierpliwego bota? Ew. Botów z różnych epok i technologicznie jakże odmiennych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 8 godzin temu, netmare napisał: Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Nie. Sortowanie WATKOW wg czasu ostatniego postu. W poprzednich silnikach bezproblemowe. Np na forum KN dostępne po "wyświetl nowa zawartość" pokazuje sortowanie wg czasu z pogrubieniem wątków nieprzeczytanych ( po zalogowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jacor2 Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 W dniu 15.10.2022 o 22:48, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 7 minut temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jacor2 Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 7 minut temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Cześć, odnosiłem się do cytowanych przez Ciebie tekstów, rozmowy bota z botem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam czepiaj się kropek nie słówek:-) ja się ich uczepię jak tonący chwyta się brzytwy... żarcik taki, cyt. 3 godziny temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Edytowane 17 Października 2022 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 Dalej Strona 4 z 4 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Olaaa90 Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucask33 Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 Szkolenia narciarskie dla dzieci w formie standardowej lub ekskluzywnej masz w tej szkółce – https://www.zgorky.pl/. Dobrze to zorganizowali, bo wyjazdy do włoskich kurortów, dobre praktyki biura podróży, instruktorzy z jasnymi uprawnieniami. Wszystko można zweryfikować przed nawiązaniem współpracy. Nauki nart się nie zapomina, chociaż wiadomo, że w sezonie zimowym warto praktykować i przygotować dobrze dopasowany sprzęt. Tam ze wszystkim pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacor2 Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 1 godzinę temu, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 W dniu 14.10.2022 o 15:16, KrzysiekK napisał: Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 Teraz, mlodzio napisał: jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 10 minutes ago, mig said: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 W dniu 14.10.2022 o 13:40, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Dla mnie to rozmowa bota z botem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 14 minut temu, mig napisał: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Czasami mam problem ze znalezieniem starej zawartości przez wyszukiwarkę wewnętrzną. Jak wyszukuje przez Googla, znajduję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 5 godzin temu, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cierpliwego bota? Ew. Botów z różnych epok i technologicznie jakże odmiennych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 8 godzin temu, netmare napisał: Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Nie. Sortowanie WATKOW wg czasu ostatniego postu. W poprzednich silnikach bezproblemowe. Np na forum KN dostępne po "wyświetl nowa zawartość" pokazuje sortowanie wg czasu z pogrubieniem wątków nieprzeczytanych ( po zalogowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacor2 Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 W dniu 15.10.2022 o 22:48, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 7 minut temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacor2 Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 7 minut temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Cześć, odnosiłem się do cytowanych przez Ciebie tekstów, rozmowy bota z botem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Października 2022 Udostępnij Napisano 17 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam czepiaj się kropek nie słówek:-) ja się ich uczepię jak tonący chwyta się brzytwy... żarcik taki, cyt. 3 godziny temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Edytowane 17 Października 2022 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi