latamito Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 pewnie bez łańcuchów się nie obejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 pewnie bez łańcuchów się nie obejdzie? z domków do wyciągów und zuruck jest 47 km...lańcuchy jezeli beda potrzebne to jedynie na ostatnie 9 km na drodze dojazdowej, stricte górskiej, ale o tym sie dowiesz od obsługi, która stoi na bramkach rozpoczynających tę droge, gdyż jest to droga płatna/ ale bez obaw...jeżeli masz karnet, wówczas za przejazd nią nie płacisz, a karnet mozna kupić właśnie "na tych bramkach" /... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nera Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 machając czym kolwiek np: dowodem osobistym też nie bedzie problemu i wpuszczają lecz trzeba to zrobić pewnie i zdecydowanie najlepiej po lewej stronie wjazdu przez bramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 jak będzie taka potrzeba to z chęcią skorzystam i pożyczę cb nigdy nie korzystałem z tego urządzenia ale pewnie to nic trudnego odpowiedni kanał i tylko rozmowy o miśkach i suszarkach Za granicą Polacy używają kanału #28 zamiast # 19, oczywiście bez przestawiania i w AM. W Austrii dopuszcza sie do użycia tylko CB działające w ich czestotliwościach i bez mozliwości przełączenia na nasze. Użytkownik Maciej S edytował ten post 11 luty 2009 - 19:15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczak Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No Kochani... ja już spakowana, jeszcze tylko poprawki jakieś kosmetyczne i wieczorem lądujemy z Manią w Poznaniu Do zobaczenia jutro i w sobotę... Szczęśliwej podróży życzę wszystkim!!! ps. ekipę przyszłotygodniową, co to w piątek do Nas zawita godnie przywitamy, a wszystkim karyntyjskim skisafarimaniakom (nowomowa jakaś mi wyszła ) udanych szusów, pięknego słoneczka i w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kurczaku, skisafarimaniacy (Karynccy rzecz jasna) życzą Hochkarowcom (sorki że występuję nie tylko w Swoim imieniu ale czuję iż zostanie Mi to wybaczone) jakże udanych szusów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi