PEPE_X Napisano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Zamieszczajcie tutaj jak w temacie czyli wszelkie zdjęcia i filmiki z wyjazdów.. I bez spamu proszę Pozwoliłem sobie zebrać to do kupy: Filmiki: www.hochkar.izabelin.pl/video/empiem.avi www.hochkar.izabelin.pl/video/zbychacz.avi Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 filmy i zdjęcia zamieszczajmy tu a w tytule piszmy kiedy to było. pozdro robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 to tyle na dzisiaj - trzeba się zbierac do kolejnego wyjazdu na hochkar. szczesliwego nowego roku ludziska!! no i śniegu po pas oraz sztruksiku do zamknięcia stoków. pozrawiam robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 ciekawe kto zgadnie - kiedy to było zrobione ?[ATTACH]2164[/ATTACH] Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 ja wiem... NIGDY, to tylko taki zgrabny fotomontaż... oj kurczaczku nie masz racji - takie obrazki były np w dniach 29 i 30 grudnia...jak będę wiedział jak to wkleić to udokumentuje...ale na pocieszenie - dłużej niz 4-5 min sie w czymś takim nie stoi...A dla pokrzepienia ducha..jak na "głównym lotnisku" jest właśnie tak, to na "siódemkach" i na "ósemce" sa pustki, albo najwyżej dwa rządki przed bramka... a właściwie to niech mi ktoś podpowie jak wklejać zdjęcia....plsssssssss jak już pisałem, tak było między świętami a sylwestrem ale pomyliłem daty...to było 28 i 29 grudnia. Od ndz 30-go zrobiło sie zdecydowanie luźniej....a potem pogoda padła na maxa...tzw przeze mnie syndrom czwartego dnia...tzn wiało, zamglenie na maxa i sypanko tez na maxa..ale co tam...przynajmniej kolejek nie było hihihi. Syndrom 4-tego dnia wziął się stąd, że będąc już kolejny raz na HK, zawsze trzeciego dnia było gorzej niż poprzednie dwa dni, a dzień 4-ty wyglądał tak jak napisałem.... dołączałem zdjęcia buuuu...gdzie one są??????/ pomocy!!!!!!!!!!!!!!!! moze teraz sie uda z tymi zdjeciami Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 no to małe co nieco po nartkach: i jedno zdjęcie przed nartkami: jak zwykle pozdrawiam robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Na początek załączam kilka "szybkich" fotek. Ciąg dalszy nastąpi. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_PS Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Pepe, toż z Ciebie artysta. Bardzo ładne zdjęcia. Ja natomiast umieściłem zdjęcia typu "pamiątkowego" z sylwestrowo-noworocznego wyjazdu na Hochkar. Fotografie znajdują się na stronie http://bonus.com.pl/...2007/index.html natomiast film z jazdy na nartach mojego synka staszewy jest do obejrzenia w linku http://bonus.com.pl/.../Hochkar_NY.wmv (7MB). Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 http://images27.foto...70ccc848d0m.jpg http://images31.foto...cdef13985cm.jpg Sorki, ale chyba wcięło tytuły zdjęć, więc nadrabiam: 1. Wszystko gotowe - zaczynamy, 2.Kanapa Leckerplan: Colargol Kudłaty, KubiXp-ń, Marysiaaa13, 3. Trójkąt bermudzki - gdzie oni są?, 4. Na jedynce, 5. no comment, 6. Parking górny, 7. Stacja Hochkar + inkubator w dali, 8. Początek szóstki, 9. Zwężenie na dziesiątce. 10. Inkubator - kto to wymyślił?, 11. Szczyt Hochkar (1808m) z górną stacją podwójnego krzesła Grosser Kar, 12. Widok na jedynkę z szóstki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 http://images30.foto...ded2a1c658m.jpg Opisy: 1. Widok z ósemki na inkubator; 2. colargol i surfer na początku piątki, 3. Taki widok ukazuje się oczom na dzień dobry z trasy dojazdowej...; 4. Panorama z piątki; 5. Dziś nie pojeździmy ale humory dopisują; 6. Początek dziesiątki; 7. Przerwa kawowa na Vorgipfel (1770m); 8. słynne już domki...; 9. kuchnia ze zmywarko-suszarką :-) ; 10. Widok na jedynkę i 1a; 11. A to co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colargol Napisano 3 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Nio to i moja kolej chyba... [ATTACH]2683[/ATTACH] [ATTACH]2684[/ATTACH] [ATTACH]2685[/ATTACH] [ATTACH]2686[/ATTACH] [ATTACH]2687[/ATTACH] [ATTACH]2688[/ATTACH] [ATTACH]2689[/ATTACH] To oczywiście Wielce Szacowny Keram Pozdrawiam Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colargol Napisano 4 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 i jeszcze parę fotek... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi