psmoku Napisano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Mam proste pytanko czy warto kupic a raczej dokupic do butów (ktore maja mozliwosc) elementu do ich ogrzewania ??? Jakie polecacie i tak naprawde na ile starczaja i czy nie przeszkadzaja tak naprawde w jezdzie....mowie o butach kobiecych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Chyba tylko atomic robi z podgrzewaną wkładką (technologia therm-ic), tzn. robi buty w których jest już wkładka z grzałką i trzeba tylko dokupić pojemnik na akumulatorki. Popatrz tutaj: http://skiforum.pl/s...atomic therm-ic i tu coś było: http://skiforum.pl/s...ead.php?t=11292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shireikan Napisano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Wydaje mi się to patent dla tzw. gawędziarzy... bo jak nie jeździsz tylko snujesz farmazony pod stokiem to stopy marzną. Mnie się jeszcze nie zdarzyło żeby mi zmarzły stopy... natomiast strasznie się pocą (od wysiłku;)) więc dodatkowe ogrzewanie by mnie dobiło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Stopy na ogół marzną (jeżeli już) to w okolicach palców.System Atomika działa właśnie głównie w okolicach palców.Znajoma stosuje ten system - jest zadowolona.Natomiast widziałem wkładki ogrzewające,chyba na bazie jakiegoś żelu,które po "aktywowaniu" grzeją przez jakiś czas i można je kupić za przysłowiową "copke gruszek" .(Chyba w Go Sport) . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psmoku Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 macie racje chyba nie warto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morcin 25 Napisano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witaj Seebie .Wczoraj oglądałem wkładki podgrzewające w "Hi Mountain".Podobno nieźle "działają".Wkłada się je do buta - coś tam odkleja - i już.Grzeją kilka godzin.Kosztują niedużo.Myślę ,że na początek warto spróbować.Powinny pomóc. PS. Można się jeszcze zaopatrzyć w specjalne skarpety np."Falke" ,o zwiększonej fynkcji ocieplającej .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marax0 Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Witaj Seebie .Wczoraj oglądałem wkładki podgrzewające w "Hi Mountain".Podobno nieźle "działają".Wkłada się je do buta - coś tam odkleja - i już.Grzeją kilka godzin.Kosztują niedużo.Myślę ,że na początek warto spróbować.Powinny pomóc. PS. Można się jeszcze zaopatrzyć w specjalne skarpety np."Falke" ,o zwiększonej fynkcji ocieplającej .Pozdrawiam. moj brat kupil takie w intersporcie dla testu za 10 zl para po czym zamoil 20 na allegro za 4 zl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Tu są tylko że po 6zł: http://allegro.pl/it...ednorazowy.html Widziałem wczoraj w decathlonie 3 pary za 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marax0 Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 nie wime u kogo bo to brat kupowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi