tatuzo Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witam Pytanie jak w temacie. Zastanawiam się nad jej kupnem ale nie wiele wiem o tej firmie (mało informacji praktycznych na jej temat w internecie). Jeżeli ktoś posiada kurtkę Maier'a lub inne ubrania to proszę o opinię. Chodzi mi głównie o jakość wykończenia i trwałość materiałów. Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Nie znam firmy Maier ani zadnych jej wyrobów ale kupiłbym dla samej nazwy. Umiejętności od razu skaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxine Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Moja córka ma bieliznę oddychającą Maiera, już 2-gi sezon jej używa (a kalesonki, bo czarne, cały rok na okrętkę) i wszystko trzyma się kupy bardzo dobrze, szycie jest ok, gatunkowo również ok. Pewnie wywalę dopiero wtedy jak wyrośnie z niej. Nie mam zastrzeżeń od tej marki, chociaż niczego innego nie posiadamy. W niemieckich sklepach Maier jest dość często spotykany, i to wcale w niemałej cenie (są rzeczy tańsze, ale są też droższe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatuzo Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Można w sieci sklepów InterSport oraz: http://www.martesspo...lepy/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleÅ„ka Napisano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 w makro też sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loen Napisano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 "Maier" to nazwa firmy - i jak ze wszystkimi firmami robią ciuchy do "ogródka" i "extreme".Nie ma rzetelnej porady kup albo nie - trzeba czytać informacje techniczne -i przemyśleć czy potrzebne Ci 10000 m "słupa wody" czy 30000. Warto sprawdzić rok produkcji -tkaniny techniczne tracą swoje cechy w miarę upływu czasu ( pory w membranie zarastają a powłoki się utleniają ) Pozdrawiam, życząc udanego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi