JurekByd Napisano 7 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 7 Grudnia 2007 Hejka! Planujemy zn贸w wypad na narty do Karyntii-mia艂o by膰 Nassfeld i Gerlitzen Alpe,ale jest tam ma艂o 艣niegu(i do tego sztuczny),dzia艂a tylko kilka tras,wi臋c chyba powt贸rzymy poprzedni wyjazd-na Katschberg i Turracher Hohe-tu 艣niegu mn贸stwo,wi臋kszo艣膰 wyci膮g贸w i tras chodzi,kwaterk臋 mamy bardzo blisko stoku i niedrog膮 (ok.15 euro/dziennie).Na trasie Gda艅sk-Bydgoszcz-Wroc艂aw-K艂odzko mamy jeszcze 3 miejsca wolne w samochodzie-dojazd ok.200 z艂 / osoba przy komplecie pasa偶er贸w,karnet na 4 dni od 108 e.Warunki na stokach idealne,pu艣ciutko,mo偶na si臋 naprawd臋 wyjezdzi膰 oraz podszkoli膰 swoj膮 technik臋,gdy偶 jedzie z nami dobry instruktor narciarski P.S.Kolego z Cz艂uchowa , kt贸ry nie za艂apa艂 si臋 na nasz ostatni wyjazd-wci臋艂o mi gdzie艣 telefon do Ciebie-jak masz ochote teraz pojecha膰-skontaktuj si臋 ze mn膮 Pozdrawiam - Jurek M My艣limy jeszcze intensywnie nad Heiligenblut -od dzi艣 podobno wszystkie trasy otwarte,zjazd na nartach z 2900 (prawie jak lodowiec) trasa z schareck w dolin臋 - r贸偶nica poziom贸w 1300 m d艂ugo艣膰 7 km... Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Jeery Napisano 7 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 7 Grudnia 2007 jedzie z nami dobry instruktor narciarski Chcia艂em doda膰 najlepszy w Alpach My艣limy jeszcze intensywnie nad Heiligenblut -od dzi艣 podobno wszystkie trasy otwarte,zjazd na nartach z 2900 (prawie jak lodowiec) trasa z schareck w dolin臋 - r贸偶nica poziom贸w 1300 m d艂ugo艣膰 7 km... Dobrze by by艂o po艂膮czy膰 z wyjazdem na Kals am Grossglockner i Matreier Goldried, ale Kals planuj膮 otworzy膰 dopiero 22.12.07. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 9 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 9 Grudnia 2007 Chcia艂em doda膰 najlepszy w Alpach Dobrze by by艂o po艂膮czy膰 z wyjazdem na Kals am Grossglockner i Matreier Goldried, ale Kals planuj膮 otworzy膰 dopiero 22.12.07.no to znowu jedziemy Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 9 Grudnia 2007 Autor Udost臋pnij Napisano 9 Grudnia 2007 Ekipa warszawska ma ju偶 sk艂ad pelny,jedynie zosta艂y miejsca na trasie Gda艅sk-Bydgoszcz-Krotoszyn-Wroc艂aw-K艂odzko-Bobosz贸w... musia艂by艣 si臋 gdzie艣 na tej trasie um贸wi膰,wyjazd z Bydgoszczy ok.17.00 w pi膮tek Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 10 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 10 Grudnia 2007 Pisz臋 w imieniu zdanpak - poprosi艂 mnie o to. Wykruszy艂a si臋 1 osoba na wyjazd i tym samym jest 1 WOLNE MIEJSCE. Wyjazd z W-wy 13.12.2007 oko艂o 17 -stej, 5 pe艂nych dni na nartach w http://www.katschi.a...lisch/index.htm Alpy - Katschberg,Turracher Hohe, powr贸t 19.12.2007 rano, oko艂o godziny 5-tej. Koszt transportu na osob臋 250 z艂, nocleg za osoba/doba 15 euro -b臋dzie 4 noclegi. Karnet narciarski na 4 dni w promocji kosztuje 108 euro. Najlepiej 偶eby osoba ch臋tna by艂a z W-wy lub okolic, ewentualnie po trasie na Cieszyn. Wyjazd b臋dzie z Ursynowa. 15.12.2007 na Katschberg odb臋d膮 si臋 bezp艂atne testy nart i super impreza apres ski i wiele innych atrakcji. Prosz臋 pisa膰 do mnie na prywatne wiadomo艣ci lub szuka膰 mnie na gg 6624717, najlepiej dzwoni膰 do zdanpaka, tel: 602 615 068 Ewentualnie mo偶emy jedn膮 osob臋 wpisa膰 na list臋 rezerwow膮. Pozdrawiam i zapraszam. Liczy si臋 kolejno艣膰 zg艂osze艅, dodatkowe informacje na PW. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
arfi Napisano 10 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 10 Grudnia 2007 Jak mo偶na - to ja si臋 pisz臋. Mieszkam w Pruszkowie, je艣li nie zrobi to r贸偶nicy wskocz臋 do auta w Jankach. Narty mog臋 podrzuci膰 do Wawy wcze艣niej, by nie robi膰 przepakowania. Moje gg 1135391. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 11 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 11 Grudnia 2007 Katschberg i Turracher Hohe s膮 na jednej g贸rze i 艂膮cznie maj膮 ponad 100 km tras narciarskich...a Hochkar ma 18 km tras narciarskich... Wejdz na strony tych o艣rodk贸w, poczytaj i wybierz. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Jeery Napisano 11 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 11 Grudnia 2007 Katschberg i Turracher Hohe s膮 na jednej g贸rze i 艂膮cznie maj膮 ponad 100 km tras narciarskich...a Hochkar ma 18 km tras narciarskich... Wejdz na strony tych o艣rodk贸w, poczytaj i wybierz.:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Mario chyba twoje 艂膮cza internetowe ci臋 oszukuj膮, bo te o艣rodki nie s膮 ze sob膮 po艂膮czone jak pojedziesz z nami to si臋 przekonasz. Ale i Katchi i Turacher s膮 wi臋ksze od od Hochkar. Ka偶dy z tych o艣rodk贸w ma sw贸j niepowtarzalny klimat i nie da si臋 wskaza膰, kt贸ry wybra膰. Trzeba pojecha膰 i obje藕dzi膰 wszystkie bo wszystkie s膮 warte odwiedzenia, ka偶dy ma do zaoferowania co艣 innego. Mi podoba艂y si臋 wszyskie i do wszyskich ch臋tnie powr贸c臋. Jak mo偶na - to ja si臋 pisz臋. Mieszkam w Pruszkowie, je艣li nie zrobi to r贸偶nicy wskocz臋 do auta w Jankach. Narty mog臋 podrzuci膰 do Wawy wcze艣niej, by nie robi膰 przepakowania. Moje gg 1135391. No to ekipa "W" ma komplet. "arfi" do zobaczenia w czwartek. Je偶eli s膮 jesze ch臋tni to musz膮 sobie organizowa膰 transport - zapraszamy w grupie ra藕niej i weselej. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
arfi Napisano 11 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ciesz臋 si臋 na sam膮 my艣l Nie mog臋 si臋 ju偶 doczeka膰, jeszcze kilka chwil w pracy i w drog臋. Szczeg贸艂y techniczne dom贸wimy ju偶 na priv. Do zobaczenia. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 11 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 11 Grudnia 2007 Czyli zle zrozumia艂em zdanpaka, dzi臋ki za sprostowanie. Przepraszam za WPROWADZENIE W B艁膭D, by艂o to niezamierzone. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MarekP Napisano 12 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 12 Grudnia 2007 Czy ten wyjazd z Bydgoszczy nadal aktualny ? Oczywiscie aktualny, 1-2 miejsca powinny jeszcze byc. Jurek bedzie po 13ej na 艂膮czach to bedziecie mogli sie umowic. Wyjazd z Bydzi piatek kolo 17ej. pozdrawiam, Marek Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 12 Grudnia 2007 Autor Udost臋pnij Napisano 12 Grudnia 2007 Sk艂ad ju偶 pe艂en Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MarekP Napisano 13 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dla mnie to pierwszy wyjazd w tym roku - nie moge sie juz doczekac... Z relacji wynika ze mozna sie tam teraz najezdzic do "b贸lu". Pogoda zapowiada sie dosc stabilna - mrozik i troche slonca: http://www.wetter.at...schberg-aineck/ Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Udost臋pnij Napisano 13 Grudnia 2007 Kurka na wacie - znaczy sp贸藕ni艂em si臋 heh No sorry-ale - kto pierwszy ten lepszy , ale mamy jeszcze 2 miejsca na wyjazd 12.I. do Nassfeld i Gerlitzen Alpe - z Bydgoszczy oczywi艣cie-mo偶esz si臋 zapisa膰 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MarekP Napisano 19 Grudnia 2007 Udost臋pnij Napisano 19 Grudnia 2007 Szczesliwie wrocilismy pare godzin temu. Pogoda dopisala - glownie slonce, trasy przygotowane na medal, hustawka Katchberg-Aineck pozwolila na pelne urozmaicenie. A1 faktycznie nie ma konca - calkiem mila trasa ale branie jej na jeden raz (jak to niektorzy robili..) to jak.. picie piwa duszkiem...lepiej sie podelektowac:) Dzieki chlopaki za mile towarzystwo (plci pieknej niestety zabraklo, no chyba ze usmiech austryjackiej barmanki mogl to zrekompensowac..), za wyrozumialosc dla "mojego wlasnego tempa" i dla Jurka - za precyzyjna i skuteczna organizacje, Co mnie zaskoczylo - to wysoki poziom narciarzy, jeszcze nie widzialem tyle osob swobodnie bujajacych na krawedziach na czerwono-czarnych trasach, trzeba sie bylo spinac zeby nie zostac outsiderem.. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.