SkiForum Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Małe Ciche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddick Napisano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 bardzo fajna górka, wyciąg na wysokim poziomie, polecam ale wiczorem bo w dzień tłok, aha, obsługa nie dba zbytnio o stok, nie robią przerw na ratraki, pod koniec dnia straszne muldy i pola lodowe, nie lubię czegoś takiego, ale generalnie bardzo fajna górka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Z jednym ratrakiem to za dużo nie zrobią koledzy... Wszystko przez to.... Ale stawiają na armatki :D:D Tutaj mógłbym się rozpisać i to nieżle.... :D Moja kochana miejscowość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Tylko nie płacz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Qaz!! Nie denerwuj mnie :D:D A zebyś wiedział że leska mi sie kręci Szkoda w tym roku nie wypalił wyciąg... A miało być tak fajno... Coż trzeba cieszyć się tym co się ma:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Możesz podrzucić jakiś link do strony o Małym Cichym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 wyrecze Olasa, chyba sie nie pogniewa:cool: www.skimaleciche.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taki_sobie_narciarz Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czy kotoś coś wie bliższego o stacji "Sami Swoi" w Gilczarowie? Pytam tutaj, bo to blisko M.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Mowisz i masz;) http://www.samiswoi.zakopane.biz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taki_sobie_narciarz Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Tą stronę też znalazłem, ale chodzi mi o bliższe informacje (ceny, zaplecze, jakość tras itp.) Wyczytałem tutaj http://www.narty.z-n...ex=502122&nr=45 , że mają nawet wyciąg ponad 1500 m. :confused: Ktoś może to zweryfikować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisaz Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Wyciag ma na oko 600 metrow, wiecej napewno nie, no chyba ze cos sie na w nowym sezonie zmieni, ale w to raczej watpie. Jest jeszcze niezly wyciag (wedlug mnie najlepszy w Gliczarowie) "U Steni" http://www.usteni.z-ne.pl/ trasa szeroka, ok 400 metrow, karnet calodzienny 50 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 6 Października 2006 Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Obaziłem się:D Dzięki za wyręczenie:) Potwierdzam informacje są prawdziwe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 1 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Masz racje wyciąg leniwy, ale za to górka przyzwoita;) Niby cos maja zmienić, ale w to watpię...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Tak orczyk na Stacji Narciarskiej 600m. Zobacz na stronce www.skimaleciche.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johann Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Fajnie,ze zrobili orczyk.Ale cenny są wyższe jak w ubiegłym sezonie. http://www.skimaleci...cennik,ant.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nie mieli wyboru, jak chcą budować kolejna kolej to ceny musialy podskoczyć.:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 w ten sposób w białce musielibyśmy płacić za karnet całodzienny przynajmniej 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Nie ma porównania z BT i stacją MC...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 To już sobie nie śmigniemy poza trasę w MC ale fajnie, że jest orczyk, może mniejsze kolejki pod kanapą będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Czemy niy;) Ja odbijesz w boczek za orczyk to sobie pozjeżdżasz:p ( żartuje!! Nie próbować ). Może coś odciągnie, albo wręcz przeciwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Czemy niy;) Ja odbijesz w boczek za orczyk to sobie pozjeżdżasz:p ( żartuje!! Nie próbować ). Może coś odciągnie, albo wręcz przeciwnie...Zdecydowanie nie próbować :D:D chyba, że w tym sezonie wszystkie ogrodzenia zlikwidowali, bo można się było zaskoczyć, na żerdzi narty zostawić i saltem na plecach wylądować :D:D Ale fajnie było i wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Dalej nei zajedziesz. Jak skręcisz w prawo to wpadniesz do wielkiego rowu, w której płynie strumyk:D:D Lewa strona to niezbyt przyjazny teren:p;) Trzymaj się trasy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZanZibi Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Dalej nei zajedziesz. Jak skręcisz w prawo to wpadniesz do wielkiego rowu, w której płynie strumyk:D:D Lewa strona to niezbyt przyjazny teren:p;) Trzymaj się trasy :D:DOlek, ja cały czas myślałem o skoku w bok na lewo nie na prawo ;)Zaraz nas moderatorzy opierniczą, że tu o pierdołach piszemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 28 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ale jednak na temat:p;) Bo o Stacji. Przestrzegamy gdzie nie jeździć poza trasami;) No to w lewo. To musisz pokonać orczyk, a potem będzie płot więc nie zajedziesz:D:D:D Do jutra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam Śnieg będzie napewno. Możesz zoabaczyć na kamerkach ze Stacji Narciarskiej. Cały czas śnieżymy chociaż teraz tempeatura pod skoczyła, ale tak walimy ile można O śnieg nie masz co się martwić Stronka Hotelu: http://www.enoclegi....otele-0-15.html Z Hotelu bedziesz napewno zadowolony. Będziesz miał niezapomniane widoki na całe pasmo Tatr http://www.polskieta...gorzelisko.htmlhttp://www.google.co...r&q=hotel Tatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi