AdamSlask Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Witam! Mam problem z doborem gogli do Kasku blizzard'a SHADOW Kask jest koloru czarny mat kupiłem do niego gogle Brenda SKY ale niestety Kask z tymi goglami się gryzie.... Proszę o pomoc i dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hollly Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 gryzie się kolorystycznie czy co ? pierwsza podstawowa zasada: kupując gogle zabieraj ze sobą kask (zdarza się, że nie pasują do siebie wymiarami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamSlask Napisano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 nie, kolorystycznie jest ok, ale jak założy sie kask i potem gogle to gogle podnosza kask... i nie jest zbyt wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hollly Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 pokombinuj,może źle zakładasz gumy od gogli. Chociaż z drugiej strony, tak jak pisałem, mogą po prostu nie pasować. Nie możesz ich oddać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamSlask Napisano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Raczej mogę ale pomyśle jeszcze na regulacją jak narazie dzięki za rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikko Napisano 27 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Troche glupio zrobiles, ze kupiles gogle bez kasku (w sensie nie dopasowales ich). Sprobuj moze jakos to zalatwic u sprzedawcy, moze dostaniesz inne gogle tej firmy ktore dopasujesz to kasku. Pewnie teraz masz troche za duze i dlatego tak Ci podnosza kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alen59 Napisano 28 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Nie martw się, ja też postąpiłem mało rozsądnie - wprawdzie gogle do kasku mam fajnie dopracowane i leżą całkiem nieźle, ale za to jak zdejmę kask i założę same gogle to wyglądam jak jakieś UFO albo YETI - mam wrażenie, że te gogle są strasznie wielkie na mojej twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 28 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 nie, kolorystycznie jest ok, ale jak założy sie kask i potem gogle to gogle podnosza kask... i nie jest zbyt wygodnie obawiam sie ze muisz zmienic albo kask albo gogle: bo inaczej bedzie lekki koszmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziemit Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 tez kiedys miałem taki problem z kaskiem i goglami, i musiałem wybrac albo kupno nowego kasku albo kupno nowych goglii, najlepiej gogle kupowac do kasku albo odwrotnie, ale do kasków bez gardy i ochraniaczy na uszy w sensie ochraniaczen na uszy sa z takiego samego materiału jak cały kask ( cos takiego http://allegro.pl/it...ty_kurier_.html ) pasuja wszystkie gogle do takich kasków, ale jak nie ma ochraniaczy na uszy skórzanych i posiadaja garde ( cos takiego http://allegro.pl/it..._cena_r_s_.html ) to dopiero zaczynaja sie schodzy z szukaniem gogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marax0 Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 ja jestem w przeddzien zakupu kasku co oznacza iz spedzilem chyba 2 godiny w kilku sklepach mierząc kaski do moich gogli.. nie ma chyba lepszego sposobu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi