bocian74 Napisano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Rodzima produkcja Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldsnowjunky Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Rodzima produkcja Pozdr Marcin Niezle! Ktory z jezdzcow to Ty? Mam nadzieje, ze Salomon sprawi Ci nowe narty na przyszly sezon. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Ktory z jezdzcow to Ty? Nie, ja niestety to tylko znalazłem w sieci Ale nowych nart życzę autorom filmu z całego serca. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordasz Napisano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Też bym sobie tak zjechał .... tylko pożyczycie mi narty ? ale obiecuje na jeden zjazd nie więcej :p;) a ja miałem problemy ze zjeżdżaniem ze stoku na parking i zawsze odpinałem ... ( nie posypywany ale wiadomo jakies kamyczki się mogą trafic) a ja widzę że to ja chyba przewrażliwiony ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N.A.T. Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 ach marzenie...cel: nauczyć się tak jeździć i pojechać do Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N.A.T. Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 piękną zimę mają tego lata w Argentynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N.A.T. Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 smaku narobili http://www.facebook....v=1617683287903 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 22 Września 2010 Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Taki mały trailer Użytkownik bocian74 edytował ten post 22 wrzesień 2010 - 09:18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N.A.T. Napisano 13 Października 2010 Udostępnij Napisano 13 Października 2010 fajnie jest sobie pomarzyć o wyjeździe na Alaskę, ale jak to Sage ujął "jeśli upadniesz podczas jazdy, nie zatrzymujesz się lecz spadasz koziołkując na sam dół". i kto nadal twierdzi, że nie ma superbohaterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 14 Października 2010 Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Superbohaterowie z superdokręconymi wiązaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldsnowjunky Napisano 15 Października 2010 Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi