jan koval Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Male dwa filmiki z nowej kamerki tylko jakoscna na youtube jest kiepska :confused: (amatorka ale mam nadzieje ze bedze lepiej) domyslam sie ze ten drugi byl krecony wzdluz little cloud lift???? a ten pierwszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobas Napisano 29 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Gad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawa Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Male dwa filmiki z nowej kamerki tylko jakoscna na youtube jest kiepska :confused: (amatorka ale mam nadzieje ze bedze lepiej) bardzo fajne filmy. dzieki. i jakie tereny i widoki ?? ehhh tylko pozazdroscic... pozdrawiam slawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 elo! właśnie rozmawiałem z moimi kumplami z Slovaki i pochwalili sie swoim nowym promo...jesli bedziecie na Jasna Adrenalina to ich spotkacie tri,dwa,jedna- DROP! http://www.nike.com/...html#sweetspot9 i kliknąć 9 p.s. Robina troche poniosło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 5 Marca 2008 Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Ladne zjazdy, muzyka i chebra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldsnowjunky Napisano 15 Marca 2008 Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witam wszystkich virtual'nych freeriderow! Zima plata nam figle. Jak tak dalej bedzie to jedyne narty na jakich bedziemy jezdzic to narty wodne. Nareszcie znowu zaczelo padac. Wykorzystam te okazje zeby Was troche podraznic. Pozdrowienia z Castle Mtn. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 fajne fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
born2ski Napisano 17 Marca 2008 Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Kilka fotek: 1. Trasy zjazdu (niektórych kamieni nie udało się ominąć ), 2. Tu widok w dół (w dolinie mieścina), 3. 4. Fajnie sie jechało .... 5. Chwila przerwy, 6. 7. I jedziemy dalej, 8. Nie obyło się bez gleby, 9. Tak wyglądają moje nowe narty po 5 dniach jazdy ... ale nie żałuje. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerius Napisano 18 Marca 2008 Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ladnie podarles narty:D, na fotografiach widac, ze sniegu nie brakowalo, na Chopoku znalazlem puch tylko na dwa skręty, reszta byl lod albo twardy snieg..:mad: Narte B3 spisaly się bardzo dobrze, mialem jedną glebę, tez porysowalem, ale miej niz twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snon912 Napisano 18 Marca 2008 Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 "Niektórych kamieni nie dało sie ominąć" Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 18 Marca 2008 Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Gdzie byla taka "makabra" Pamietam ze wybierales sie do Zermatt, gdzie wyladowaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
born2ski Napisano 18 Marca 2008 Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 fredowski kogo pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 18 Marca 2008 Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 fredowski kogo pytasz? Ciebie bo o tym wyjezdzie juz rozmawialismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
born2ski Napisano 18 Marca 2008 Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 ja byłem w zermatt tylko 1 dnia poza trasami było tak samo twardo jak na trasach dopiero wciągu tygodnia dopadało śniegu, który poprzykrywał mniejsze skały no i niestety podczas jazdy były one tylko wyczuwalne pod nartami :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 19 Marca 2008 Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Odwrotnie ja juz nie jestem Volkl Man odkad wyniesli sie do ryzojadow(K2 zapewnialo po przejeciu firmy ze topowe narty nadal beda robione w europie ale nie wytrzymali nawet sezonu:mad:) Moje volkle to ostatnia seria Gotama robiona u helmutow. PS:Nastepne desi jakie mam na oku to Movement Goliath 191cm. hm wlasnie na pewno katanas i the grizzlies are made in germany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldsnowjunky Napisano 25 Marca 2008 Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Fernie: Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 16 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 witam!!! chciałem przedstawiś stronke mojego przyjaciela Michała "Bolo" Trzebuni jenego z najlepszych freeriderów polskich... http://www.trzebunia.pl/dynamite/ Michał "Bolo" Trzebun Urodzony 9.10.1978 w Zakopanem. Pochodzi z rodziny o bogatych tradycjach sportowych, od pierwszych lat dzieciństwa związany z narciarstwem. Członek najstarszego klubu sportowego SNPTT 1907. W wieku 12 lat rozpoczyna świetną karierę jako łyżwiarz szybki. Wielokrotnie staje na podium Mistrzostw Polski jak i zawodach mistrzowskiej rangi na arenie międzynarodowej. Z Freeride’m związany od połowy lat 90tych, porzuca na przełomie wieków łyżwiarstwo szybkie i poświęca się całkowicie górom. Rozwija się dynamicznie na nartach, zarówno na trasie jak i poza nią. W okresie letnim poświęca swój czas wspinaczce. Jest autorem wielu nowych zjazdów zarówno w Tatrach jak i innych górach świata. We wspinaczce osiągnął stopień IX. Bierze udział w zawodach freeride. Zwycięża poza granicami kraju, jest pierwszym i jedynym Polakiem zaproszonym na eliminacje do kultowej imprezy Xtreme Verbier oraz Freeride World Tour. Współpracuje z firmami produkującymi sprzęt do Freeride’u, współtworzy filmy narciarskie, współorganizuje zawody, sędziuje. Jest pracownikiem Centrum Prognozowania Lawinowego w Instytucie Meteorologii i Gospodarki Wodnej. Posiada uprawnienia Instruktor Narciarstwa Alpejskiego, Instruktor Narciarstwa Wysokogórskiego oraz Instruktor Wspinaczki Skałkowej. http://www.snowside.pl/freeride.html Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam Eric nie chodzi mi ta stronka http://www.trzebunia.pl/dynamite/ a www.trzebunia.pl jest tylko tapetą - tak ma byc czy coś mam zwalone? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 na tej stronce chwilowo sa tylko fotki,a na www.trzebunia.pl jest w przygotowaniu ,ale wszystkie informacje znajdziesz też na http://www.snowside.pl/freeride.html pzdr! p.s. Michał teraz jest dośc zajety...ma mnóstwo kursów... pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur87 Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 a ja polecam produkcje 24/7 ktora ma dobre zjazdy freeride'owe i rowniez polecam ciekawy trailer filmu cold let southside pictures. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedBuster Napisano 25 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 [ame="http://pl.youtube.com/watch?v=GADZO6vjTsM"]YouTube - Freestyle and Freeride skiing[/ame] tak zwana "domowa robota" : P chwilka pracy na Sony Vegas 8.0 i ot cuś powstało : D dodaję, że to mój pierwszy film : P bądźcie wyrozumiali : D pozdrawiam Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 elo! film krecony chyba na zawodach Candide inovation(przynajmniej poczatek),sesja freeridowa to Ty...? p.s. jeśli chodzi o sam film to mam wrazenie ,ze był krecony komórką peace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur87 Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 no poskladane tak sobie, a sesja freeride ,watpie zeby byla jego. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpeedBuster Napisano 30 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 już wyjaśniam kawałki z Freeride'u i kilka tricków freestyle wziąłem z jakiegoś filmu z youtube (nie pamiętam który to ), natomiast reszta (ok 60-70%) wziąłem z kolekcji własnej ( właściwie to mojego młodszego brata, który sporo jeździ po różnego typu zjazdach, zawodach - jak wcześcniej Eric wspomniał Candide Innovation - braciszek był tam ) Eric'u (tak się to odmienia? ;p) sesja Freeride'owa to zdecydowanie NIE ja, ale może kiedyś jeśli chodzi o sam film to mam wrazenie ,ze był krecony komórką Zapewne jest to efekt kompresji stratnej do formatu mp4 Dzięki za uwagę. Zmienię program Pozdrawiam PS. niebawem dorzuce coś z mojego wyjazdu do Chile Użytkownik SpeedBuster edytował ten post 30 lipiec 2008 - 18:51 kosmetyka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 ok,man czekam na film z Chile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi