eric Napisano 24 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Elo! Zakładam ten topik,żebyśmy mogli wrzucać wszystko co jest zwiazane z filmami,zdjęciami,muzą jeśli chodzi o dział Fr/Fs/Hs. Ja juz mam pytanie: mam ktos ten film ? YouTube - LegacY Trailer elo! Własnie dostałem kilka fotek od kuzyna z Kanady z ostatniego wypadu na nartki,aż ślinka leci...tylko pozazdrościć.Mam tylko nadzieje,że za 2 tygodnie dolece tam i mam nadzieje że na lotnisku nikt mnie nie poczęstuje paralizatorem(taka złośliwa dygresja) Lokalizacja - gdzieś w Whistler CANDIDE MISTRZ!!!! zobaczcie edyicik... YouTube - Anomaly Candide Thovex Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus-tafa Napisano 28 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 filmik "Legacy" jest do ściągnięcia-pisałem Ci na gg....nie wiem czy doszła wiadomość....... a tu candide po raz drugi-coby nie zginęło gdzieś w sieci: YouTube - The Candide Invitational Story - Enjoy Studios Teaser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 nie nic nie dostałem,daj linka peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus-tafa Napisano 28 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 www.legacy.1g.fi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldsnowjunky Napisano 28 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Zupelnie "inny" film o nartach: "Sinners" by Bill Heath. Prawdziwa sztuka. Najlepsze na swiecie sceny jazdy w puchu nakrecone w okolicach Whitewater BC. Film jest dosc trudno osiagalny bo wyszedl w 2003 lub 04. Eric, poszukaj go jak bedziesz w Whistler i gwarantuje ci, ze przez dlugi czas nie bedzie opuszczal twojego DVD player. Tu jest link do Bill Heath website z trailer'em do "Sinners" i nowego filmu "Nine winters old": http://www.bhandf.com/. Elo! elo! Własnie dostałem kilka fotek od kuzyna z Kanady z ostatniego wypadu na nartki,aż ślinka leci...tylko pozazdrościć.Mam tylko nadzieje,że za 2 tygodnie dolece tam i mam nadzieje że na lotnisku nikt mnie nie poczęstuje paralizatorem(taka złośliwa dygresja) Staraj sie nie rzucac meblami to wszystko bedzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 www.legacy.1g.fi w jakim programie odtwarzasz film,bo mi nic sie nie otwiera :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus-tafa Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Quick time player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 kto ma takie nartki ? bo moge sie machnąć haha Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus-tafa Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 he he dobre....ta pierwsza - to rzekłbym że i do backcountry by sie nadawała....co do drugiej to ciężko cos powiedziec o taliowaniu...............i jeszcze coś a propos kobiet i nart-jak już jesteśmy przy tym temacie(ktos to dziś zapodał na s2d) relacja z imprezy z zeszłorocznego sezonu-śmigają tylko panie: YouTube - Freestylowy Dzien Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 he he dobre....ta pierwsza - to rzekłbym że i do backcountry by sie nadawała....co do drugiej to ciężko cos powiedziec o taliowaniu...............i jeszcze coś a propos kobiet i nart-jak już jesteśmy przy tym temacie(ktos to dziś zapodał na s2d) relacja z imprezy z zeszłorocznego sezonu-śmigają tylko panie: http://pl.youtube.co...h?v=7eXAxyunjaU gdzie sprzedaja takie...narty? czy mozna inna..... dlugosc??? mniejszy dziob a szersze pod stopa??? jk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mus-tafa Napisano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 http://www.randka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 zobaczcie ten edycik + zaprosznie na Festwal Filmów Górskich YouTube - Anomaly elo! właśnie dostałem info od mojego ziomka Szczepana Karpiela,że po wielu perypetiach powstał pierwszy z prawdziwego zdarzenia snowpark w Zakopanem na słynnej Gubałówce szczególy na http://www.gubalowka...s.com/foto.html zaraz po powrocie wybieram sie tam przetestować park fot.1.Picnic (4m) fot.2.Flat-Down Box (3-6m) fot.3.Down-Flat (3-3m) fot.4.Double-Kink Rail (3-3-3m) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldsnowjunky Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Zalaczam kilka fotek z Fernie BC, gdzie jezdzilem oczywiscie "virtualnie", bo jakby inaczej? Fotki wprawdzie niezbyt udane bo pogoda byla do d..., ale daja generalne wyobrazenie o terenie. Z powodu wysokich temp. zagrozenie lawinowe jest duze, wiec czesc gory byla zamknieta, co sie czesto zdarza (widac to na fotce). Fernie Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Zalaczam kilka fotek z Fernie BC, gdzie jezdzilem oczywiscie "virtualnie", bo jakby inaczej? Fotki wprawdzie niezbyt udane bo pogoda byla do d..., ale daja generalne wyobrazenie o terenie. Z powodu wysokich temp. zagrozenie lawinowe jest duze, wiec czesc gory byla zamknieta, co sie czesto zdarza (widac to na fotce). Fernie nice,nice,nice!!! ale,szkoda, ze tylko mogłes wirtualnie pomykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Witam. Ma ktoś może cały ten filmik?? http://pl.youtube.co...h?v=HLJHTEopgyU mam ten filmik,po przyjeździe moge ci jakos podesłać spotkałem dzisiaj spoko gostka Jespera Haylanda, z krainy troli czylki Norwegii zaprasza na super przygody freeridowe(wirtualne;) ) w tmtejsze góry...kilka fotek .... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 jano! twoje tereny - znasz ta trase? http://www.newschool...d/774/eid/2128/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaR Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 z krainy troli czylki Norwegii zaprasza na super przygody freeridowe(wirtualne;) ) w tmtejsze góry...kilka fotek .... Fakt, część norweskich gór jest jakby stworzona na zamówienie narciarzy. I to śmiesznie bo dolinami da się napierać na bieżkach/śladówkach, a stoki dla ciężkozbrojnych są. Też parę fotek ale zupełnie nieprofesjonalnych Pozdrawiam, Kuba Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 jano! twoje tereny - znasz ta trase? http://www.newschool...d/774/eid/2128/ to wyglada na w bok od cody bowl w strone rock garden................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldsnowjunky Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Hej "virtualni freerider'zy"! Taka cisza jakby wszyscy na narty powyjezdzali. Wykorzystam ta okazje, zeby ponarzekac na warunki narciarskie: trasy nie przygotowane i w dodatku pada snieg. Jak tu zyc? Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Hej "virtualni freerider'zy"! Taka cisza jakby wszyscy na narty powyjezdzali. Wykorzystam ta okazje, zeby ponarzekac na warunki narciarskie: trasy nie przygotowane i w dodatku pada snieg. Jak tu zyc? nice !!! my tu gadu gadu, a team atomic (freeskiing) dotychczas traktowany tak po macoszemu(jakos bardziej chyba wszyskim kojarzyła sie z tyczkami) zwerbował całkiem ,całkiem dobrych chłopaków i nieźle wymiatają na załączonym filmiku jest tego dowód YouTube - Atomic Freeskiing Video 07/08 pozdrowienia z ziemi indianerów:p (niestety czas pobytu zbliża sie ku końcowi... ) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 nice !!! pozdrowienia z ziemi indianerów:p (niestety czas pobytu zbliża sie ku końcowi... )eric , pozdrowienia świetnej jazdy do końca pobytu !!!! Co wyjeździłes i zobaczyłeś to Twoje.. kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Hej "virtualni freerider'zy"! Taka cisza jakby wszyscy na narty powyjezdzali. Wykorzystam ta okazje, zeby ponarzekac na warunki narciarskie: trasy nie przygotowane i w dodatku pada snieg. Jak tu zyc? I REALLY feel sorry for you, man: not only you HAD to drive to the mtn, but also you HAD to ski in the deep, chocking pow: very frustrating indeed. BTW: rockies chyba jeszcze nie mialy tak dobrego wczesnego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajar Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 [[quote name='eric [email protected]']nice !!! my tu gadu gadu, a team atomic (freeskiing) dotychczas traktowany tak po macoszemu(jakos bardziej chyba wszyskim kojarzyła sie z tyczkami) zwerbował całkiem ,całkiem dobrych chłopaków i nieźle wymiatają na załączonym filmiku jest tego dowód YouTube - Atomic Freeskiing Video 07/08] BAJKA!!!!...MIODZIO PO PROSTU!!.....patrząc na to ciężko nogi pod biurkiem utrzymać...tak chodzą....też to macie jak oglądacie takie filmiki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eric Napisano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 elo! odpoczywajac sobie po kilku dniach ostrej jazdy,leze sopie z lapkiem i zapraszam na wspólną jazde z Mike Duoglasem - prekursorem 3ski (min.jemu zawdzieczmy nartki twin-type ) jest tam też jego sement z filmu "Seven Sunny Days" http://www.newschool...d/766/eid/2152/ peace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwir Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 elo! odpoczywajac sobie po kilku dniach ostrej jazdy,leze sopie z lapkiem i zapraszam na wspólną jazde z Mike Duoglasem - prekursorem 3ski (min.jemu zawdzieczmy nartki twin-type ) jest tam też jego sement z filmu "Seven Sunny Days" http://www.newschool...d/766/eid/2152/ peace! Tak się zastanawiam ile czasu trzeba spedzić na nartkach aby tak się bawić ???. No poza faktem, że trzeba miec spore jajca aby niektóre zjazdy zaliczać. Czy ktoś z Was próbował kiedykolwiek już takich extream'ów :eek:? Pozdr : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi