Arkadius Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam Po burzliwych wydarzeniach związanych z wyborem nart dla mnie w końcu zdecydowałem - FISCHER RC4 RACE SC. Teraz tylko chciałbym się upewnić czy na pewno dokonałem właściwego wyboru. Narty kupiłem >>TUTAJ<<. Myślę, że taka kwota za nówki to okazja Napiszcie mi co o nich myślicie i czy spełnią moje oczekiwania ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eismann Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 a czy narta szanującej się firmy z przedostatniej półki może być zła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dobra narta / dobra cena / dobry wybór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadius Napisano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dzięki wielkie bo na prawdę miałem spore obawy żeby kupować narty bez konsultacji z kimkolwiek i nie bardzo się na tym znając (opierałem się jedynie na informacjach z sieci )ale widzę że jednak opłacało się zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ale widzę że jednak opłacało się zaryzykować Pewnie że się opłacało, ale nie zaryzykować, a poczytać / poszukać przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadius Napisano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 No i już dziś otrzymałem narty... wykonanie na prawdę KLASA SAMA W SOBIE. To pierwsze moje własne narty carvingowe i co ważne... pierwsze narty które miałem okazję odpakować ze sklepowej folii Czułem sie jak dziecko rozpakowujące prezent na święta Jeśli ktoś chce to zarzucę zdjęcia jutro Wiem że to bez sensu ale aż boję się wychodzić w nich na stok żeby ich nie zniszczyć A jak mnie ktoś najedzie w kolejce to chyba oddam z kijka Z drugiej strony już nie mogę się doczekać testu. Sory że tworzę takie nic nie wnoszące do tematu posty ale musiałem się pochwalić Jeszcze pozostało mi tylko oddanie narty do serwisu w celu montażu wiązań i będą gotowe do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 22 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Podzielamy Twoja radość - po pierwszych ślizgach pochwal sie jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marej Napisano 23 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Świetna cena, a wybór pewnie również. Ta narta prawdopodobnie niewiele różni się od rocznika 05-06 z który zapłaciłem 400 zł więcej. Znalazłem również opinię bardziej chwalebną dla modelu 04/05. Mimo identycznego taliowania, wg danych, są chyba bardziej skrętne - jednak inna geometria? (04/05 r13 przy 170cm, 05/06 r13 przy 165cm). Na oko wydaję się jakby starsze miały dłuższy fragment wąskiego taliowania , a rozszerzały się szybciej przy czubie. A może zależy to od sztywności? Gratuluję wykukania okazji P.S . Ja również boje się postawić moje narty na 20cm pokrywie śnieżnej zmieszanej z kamieniami, a to niestety polski standard ostatnich zim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadius Napisano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Post z cyklu "CHWALĘ SIĘ" Wiązania zamontowane, ślizgi nasmarowane. Narty właściwie gotowe do wyjazdu na stok. Podliczając koszty... 530zł - narty + przesyłka 30zł - montaż wiązań + smarowanie Razem 560zł za nowe Fishery RC4 Race SC 04/05 przygotowane do jazdy Do tego doszły ski-rzepy Blizzarda za 10zł para i spodnie Outhorna za 100zł Teraz już tylko czekać aż deszcz przestanie padać... i zaczynamy sezon Myślę że to był dobry interes Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Czułem sie jak dziecko rozpakowujące prezent na święta Wcale Ci sie nie dziwie , chyba każdy z nas przeżył coś takiego przy takiej okazji . Dobry wybór i dobra cena . Gratulacje . P.S. Cholera sam bym kupił za tyle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi