Pietja Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam, Proszę o informacje gdzie w Warszawie można kupić dobre narty używane lub np. nowe narty z ubiegłych sezonów po dobrych cenach? Rozglądam się za zeszłorocznymi modelami slalomówek nr I i nr II. Będę bardzo wdzięczny za wszelke info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Luxston- bis na Studenckiej i bigart na Mangalia, obaj sprzedają na Allegro więc tam poszukaj dokładnych adresów bo niestety nie pamietam. Jest jeszcze sprzedawca na ul. Księżycowej ( segmenty na Bemowie), też sprzedaje na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietja Napisano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Dzięki! Oba miejsca znam. W Bigart byłem nawet dzisiaj. Gość nie ma już WC z 05/06 Proponował mi nową RC4 SC 05/06 za 900 zł z wiązaniem. Nie wiem czy to nie będzie "step down" w moich umiejętnościach? Z kolei Mangalia na przeciwko Toru Stegny ma zaporowe ceny (inne na allegro i w sklepie). Znalazłem tam fajnego Dynamica VR27 Slalom 05/06 - ale chcieli 900 zł (nienormalny??) Kraina Nart na Księżycowej to już przeszłość. Dzwoniłem tam dziś i otrzymałem komentarz "Nie, już nie handlujemy. To mój syn z takim jednym handlował. Teraz go szukamy, oszusta [email protected]#$$" Proszę o dalsze info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomformat Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No to od wiosny się w w-wie pozmieniało:), ja z kolei z bigartem mam miłe doświadczenia, z lukstonem trochę mniej a na Księżycowej byłem ale nic nie kupiłem. WC sprzedaje skirace z Łańcuta, dobre ceny miał jeszcze gość z Bielska ale na razie go nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietja Napisano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Czyżby nic więcej w Warszawie nie było? Może warto otworzyc własny narciarski business? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przenio Napisano 21 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Polecam Luxton (http://narty-ski.pl). Kupowałem u nich narty, potem buty, zaopatrywali się tam też moi bliscy i kolega. Są w stanie fachowo doradzić i nie ściemniają. Czasem można się nawt potargować (mi się udało 2 razy :-)...). Mają nie tylko Fischer'a. Miejscówka (w przerobionym garażu) nie powinna zniechęcać. Można płacić kartą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Cześć Witam ! Chciałem zaprosić was na ul.Nowolipki 27 dysponujemy największą ilością używanego sprzętu narciarskiego . Obecnie zmieniamy lokal na większy jeśli chcielibyście zasięgnąć opinii musicie podać ten adres byliśmy tam od 7 lat ale przenosimy się do większego lokalu adres podam w czerwcu ponieważ bierzemy udział w dwóch przetargach także w grę wchodzą dwie lokalizację . Co do asortymentu specjalizujemy się w sprzęcie używanym roczny max dwuletni jest czasami trochę tańszego sprzętu 4 letniego ale mało bo to głownie odkupione narty od klientów którzy przyszli wymienić na nowszy model . Narty kupione u nas można wymieniać za dopłatą po przeprowadzce do większego lokalu będzie można narty testować wypożyczyć i dopiero zdecydować co tak naprawdę kupić taka sama opcja bedzie dotyczyć nart nowych bedą to topowe modele na przyszły sezon atomica volkla i elana głownie slalomowe . W razie pytań proszę o kontakt po numer tel 501-604-500 a Austrii do Polski wracam w 4 - 5 maja już z partią towaru pozdrawiam Rafał A dlaczego głównie slalomowe? Inne narty juz sie nie sprzedają? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi