rsowa Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 pierwszy wyjazd 30 listopada w piątek wieczorem. śmigamy na nartach do wtorku (czyli 4 dni- kto nie ma sezonówki to płaci 95 euro za skipas). cena za noclegi po 12,5 euro za dobę (śpimy trzy doby) . a tu mamy noclegi http://www.fahrnberger.itgo.com/ wolnych miejsc pozostało 12. kto pierwszy ten lepszy. organizujcie się składami do samochodów (będzie łatwiej do ogarnięcia). pozostałe koszta to droga + jedzenie ( w kuchni wszystkie urządzenia). a co do towarzystwa i imprez to ja się nie wypowiadam.... będzie ????????? to od nas zależy jak fajowo. pozdro robert. ps. dodatkowe info regionami albo do kerama albo do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Zarezerwowaliśmy całość: 22 miejsca. Dodam tylko że ze Szczecina jedzie 1 pełne autko (5 osó i z Piły przez Poznań też 1 pełne (5 osó Więc tak jak pisał Robert - jeszcze 12 wolnych miejsc. Przyjazd na miejsce ok. 7-8 rano. Wyrzucamy bagaże i rwiemy na narty:) Dzisiaj było otwarcie sezonu, czynne prawie wszystkie trasy a śniegu ma jeszcze dopadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ja sie pisze - kto z Wawy jeszcze chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ja sie pisze - kto z Wawy jeszcze chetny? jeżeli masz Toro autko to pisz śmiało o kompletowaniu składu. pewnie wiele osób by pojechało ale nie ma jak. pozdro robert ps. pamiętajcie, że miejsc coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 jeżeli masz Toro autko to pisz śmiało o kompletowaniu składu. pewnie wiele osób by pojechało ale nie ma jak. pozdro robert ps. pamiętajcie, że miejsc coraz mniej.No niestety nie mam Tak wiec ssep ze mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Też się pisze ale z powodu braku gabloty jestem uzależniony od kogoś kto ma miejsce w samochodzie . Jak się takowy znajdzie to pojade , jak nie to będe gryzł palce ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_fun Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Też pisze się na ten wyjazd, oczywiście z W-wy. Ludziska, na Hochkarze, na szczycie jest 120-160 cm i przy parkingu 100-140 cm. śniegu !!!!!!!!!! Jak to dzisjaj zobaczyłem na stronie www.hochkar.com to byłem w lekkim szoku. :D:cool::):eek: P.S. Są tylko 2 trasy zamknięte: 7c i 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Witam. Co prawda nie należę jeszcze ......do "grupy", ale zgłaszam chęć uczestnictwa. Miasto Łódź 40tka na karku i autko do dyspozycji ( + "trumna"). Na razie jedna osoba. Jeśli są jeszcze miejsca i opcja dołączenia Łodzi to proszę o sygnał z kim się kontaktować. Pozdrawiam Piotrek empiem ma autko. z wawy lub na odwrót do łodzi to małe kilometry. kontaktujcie się między sobą żeby w miarę były pełne składy w samochodach. mario - kombinyj skład , wiem że marcin chętnie pojedzie no i kilka osób z wawy. miejsca jeszcze są empiem. wal na priwa do chłopaków i się organizujcie. pozdro robert. ps. a czas sobie leci i do wyjazdu tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 ps. a czas sobie leci i do wyjazdu tuż tuż. Zgodzę się z tym, że czas leci. Umówiłem się z Frau Fahrnberger że najpóźniej w środę oddzwonię i podam ostateczną liczbę osób. Resztę miejsc zwalniam - nie lubię robić z siebie głupka. A ona bez problemu znajdzie innych chętnych. I nie będzie w plecy. Także - organizować się!!! Pzdr Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Zgodzę się z tym, że czas leci. Umówiłem się z Frau Fahrnberger że najpóźniej w środę oddzwonię i podam ostateczną liczbę osób. Resztę miejsc zwalniam - nie lubię robić z siebie głupka. A ona bez problemu znajdzie innych chętnych. I nie będzie w plecy. Także - organizować się!!! Pzdr Marek czyli co? tak jak marek pisał - organizacja do środy. kto nie zdąży to trudno... choć szkoda.... ale takie jest zycie. pozdro robert. ps. marek może jeszcze przeciągniemy termin tylko bys musiał zadzwonić na hochkar i troszkę przeciągnąć temat zgłoszeń żeby ludzie którzy chcą jechac a nie maja autka sie zorganizowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Pisałem do empiene na priva , że się pisze ale narazie bez odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 jak będę miał komplet do auta, lub miejsce u kogoś w bryce, to walę w ciemno jak w siwy dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 17 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Siema Szabir :-) A może ludzie z południa PL też jakoś razem ogarną temat, to może coś się wspólnie "urodzi" ... W końcu Opole - Katowice to tylko rzut jakimś cięższym beretem ... ;-) Ja też jestem za TYM wyjazdem na Hochkar, choć sezon rozpocząłem pięknie już w ostatnią sobotę w moich ukochanych Jesenikach na CHS :-) Rzuć jakimiś szczegółami ze swojej strony, aby ruszyć temat ... Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 krótka piłka szybki kaszel, dopisz tam Robert 3 osoby w jednym samochodzie ze Śląska a prawdopodobnie pojedzie jeszcze czwarta do kompletu, więc jedziemy się nartować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 krótka piłka szybki kaszel, dopisz tam Robert 3 osoby w jednym samochodzie ze Śląska a prawdopodobnie pojedzie jeszcze czwarta do kompletu, więc jedziemy się nartować oki szabir. twój skład ma zarezerwowane (liczę cztery osoby). w takim razie pozostało 8 miejsc czyli dwa autka. pozdro robert. ps. napisz tylko z kim jedziesz żeby było wiadomo kto ewentualnie nie ma składu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 oki szabir. twój skład ma zarezerwowane (liczę cztery osoby). w takim razie pozostało 8 miejsc czyli dwa autka. pozdro robert. ps. napisz tylko z kim jedziesz żeby było wiadomo kto ewentualnie nie ma składu robert! szabir jedzie ze mna i z moim synem i ponoc ma byc jeszcze ktos ze slaska...ale to juz w gestii szabira i mojej- pewnie jak nie jemu to moze mnie sie kogos uda "dobić" - a jak nie to bedzie luzackie miejsce w aucie na last minute:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Serwus Klikałem dzisiaj rano z Szabirem o tym wypadzie, więc sprawa zapełnienia autka wydaje się być załatwiona pomyślnie dla wszystkich:-) Zdravim :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Spokojnie Panowie! Nie pchać się A więc mamy 14 pewniaków Jeśli doliczyć 1xŁódź i 4xWarszawę to widzę, że mój środowy telefon do właścicielki będzie czystą przyjemnością A być może podstawowym pytaniem - jak tak dalej pójdzie - będzie: czy Pani sąsiedzi nie mają przypadkiem paru wolnych łóżek? :eek: Pzdr Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar_czwa Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Spokojnie Panowie! Nie pchać się A więc mamy 14 pewniakówJeśli doliczyć 1xŁódź i 4xWarszawę to widzę, że mój środowy telefon do właścicielki będzie czystą przyjemnościąA być może podstawowym pytaniem - jak tak dalej pójdzie - będzie:czy Pani sąsiedzi nie mają przypadkiem paru wolnych łóżek? :eek:PzdrMarekImienniku, ty sie lepiej kobitki zapytaj, czy pod koniec stycznia bedzie miala wolne miejsca, zeby nastepny wyjazd zmontowac...bo ja na ten termin to juz jak w dym...w miedzyczasie bede tam na sylwka z rodzinka...pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rsowa Napisano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 widzę że organizacja idzie w dobrym kierunku. cieszę się bardzo. czekamy jeszcze tylko na dwa składy i można jechać . fajnie marek, że zabierasz syna , bo ja też biorę mojego szkraba. pozdro robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 jako selekcjoner kadry śląskiej podaję skład brygady jadącej od nas: Mar_czewa , syn Mar-czewy, O.Tisk, i ja, w porywach można dobrać do wózka jakąś dziewicę o ile jeszcze takie istnieją a tak serio co do ew zabrania jeszcze kogoś to musi się wypowiedzieć hodowca i właściciel koni mechanicznych którymi będziemy gnać Pozdrawiam i zabieram się za ćwiczenia bowiem cosik mam problem władować się w zeszłoroczne portki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 cześć. jestem tu nowy i nie doczytałem jeszcze wszystkich inf na temat wyjazdów na tę górę .i mam pytanie w związku z tym czy ktoś planuje tam wyjazd tam w 2 tydzień ferii wlkp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 O ile się nie mylę to od 2 lutego Austria ma ferie - także Sorry Batorry:D Nie ma sensu - jeśli już to pierwszy tydzień ferii wlkp. i ja się tam wtedy wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 no szkoda.ja w 1 tydz jestem w zakopanym to przynajmniej się trochę poruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PEPE_X Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 A wiec podaję skład bolidu wielkopolski: - moja szanowna małżonka - pierwsza kobieta - Keram - Andrzej1022 - i ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi