Pawel_PS Napisano 11 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 W lokalnej Gazecie jest artykuł na temat nowych inwestycji oraz sytuacji na stokach świętokrzyskich przed zbliżającym się sezonem. Zapraszam do przeczytania http://miasta.gazeta...55,4656453.html i odwiedzenia zimą Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Pawel, czesto jezdzisz w Baltowie podczas sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel_PS Napisano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Pawel, czesto jezdzisz w Baltowie podczas sezonu? Nigdy nie byłem Jak miałem jechać 70 km do Bałtowa, to wolałem pojechać 200 km na Jaworzynę, do Kluszkowców czy na Palenicę Natomiast gdy tylko jest śnieg to objeżdżam prawie codziennie lokalne kieleckie górki (głównie Telegraf), a na weekendy gdzieś dalej. Ale może warto się wybrać do Bałtowa? Co o tym sądzisz, byłeś tam kiedyś? Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Nigdy nie byłem Jak miałem jechać 70 km do Bałtowa, to wolałem pojechać 200 km na Jaworzynę, do Kluszkowców czy na Palenicę Natomiast gdy tylko jest śnieg to objeżdżam prawie codziennie lokalne kieleckie górki (głównie Telegraf), a na weekendy gdzieś dalej. Ale może warto się wybrać do Bałtowa? Co o tym sądzisz, byłeś tam kiedyś? Paweł No wlasnie nie bylem tam mimo to, ze mam blisko. Dlatego w tym sezonie pewnie tam kilka razy bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volta2 Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 byłam w tym roku latem w bałtowie i widziałam tamtejszą górkę z pozostałościami po wyciągu, nawet ciekawie to wygląda, choć faktycznie jak już jechać, to tam gdzie konkretnie można pojeździć. ale czytałam, że są tam 3 wyciągi, nikt nie umiał mi wskazać pozostałych miejsc, może wyglądały lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 byłam w tym roku latem w bałtowie i widziałam tamtejszą górkę z pozostałościami po wyciągu, nawet ciekawie to wygląda, choć faktycznie jak już jechać, to tam gdzie konkretnie można pojeździć. ale czytałam, że są tam 3 wyciągi, nikt nie umiał mi wskazać pozostałych miejsc, może wyglądały lepiej? Ja bylem rowniez latem. Zwiedzalem pobliski "Park Jurajski" i wlasnie wybralem sie w okolice stoku, zobaczyc jak to wyglada z bliska. Byl jakis Pan w budce i mowil cos o nowosciach w tym roku, jednak nie bardzo go sluchalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metaal Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Witam W ubiegłym sezonie także byłem tu i potwierdzam stok najlepszy w promieniu 130 km od Lublina ale ceny za wysokie jak na taką górkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
volta2 Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 za wysokie to znaczy jakie konkretnie? ja byłam wczoraj w wiśle i za wjazd na stok o dł. 300 m płaciłam 2 zeta, w innym miejscu 1,25 za podobną długość. dziecko na wspólnym talerzyku gratis na szczęście:) czy w bałtowie jest drożej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malin Napisano 30 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No tak, Rąblów ma specyfyczny, fajny klimacik:cool:. Zamierzamy troche pojeżdzić w Górach Swiętokrzyskich ( jakby nie było- rodzinne strony), więc podzielę się naszymi wrazeniami. A jeżdziliście moze w Laskowej - Kamionnej? To trochę dalej , za Krakowem. Podobno jest fajnie , a i na zdjęciach wygląda nieżle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi