W.W. Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ale ja naprawdę nie muszę się niczym wykazywać. Ja nie mam parcia na bycie gdziekolwiek. I na tym przykładzie najlepiej widać różnicę miedzy małolatami a 50+ Małolat jeszcze nawet nie wie, czego nie wie. W naszym klubie ludzie zaczynają juz rozumieć, jak to tak naprawdę jest z tym życiem i co w nim naprawdę jest ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 360 Dodano 16 l Ostatniej odpowiedzi 5 l Top użytkownicy w tym temacie 19 25 20 22 Popularne dni 19 Lis 20 24 Lis 15 14 Sty 13 16 Lis 10 Top użytkownicy w tym temacie kaziks 19 odpowiedzi adaci 25 odpowiedzi Tadeusz T 20 odpowiedzi W.W. 22 odpowiedzi Popularne dni 19 Lis 2007 20 odpowiedzi 24 Lis 2007 15 odpowiedzi 14 Sty 2019 13 odpowiedzi 16 Lis 2007 10 odpowiedzi Wujot Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 I na tym przykładzie najlepiej widać różnicę miedzy małolatami a 50+ Małolat jeszcze nawet nie wie, czego nie wie. W naszym klubie ludzie zaczynają juz rozumieć, jak to tak naprawdę jest z tym życiem i co w nim naprawdę jest ważne. Zupełnie jak w tym dowcipie; - mówili, że jak będę miał ...... lat to nie będę mógł. a mnie się po prostu nie chce! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Zupełnie jak w tym dowcipie; - mówili, że jak będę miał ...... lat to nie będę mógł. a mnie się po prostu nie chce! Pozdro Wiesiek tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Tylko nie pierdziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 11 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 I na tym przykładzie najlepiej widać różnicę miedzy małolatami a 50+ Małolat jeszcze nawet nie wie, czego nie wie. W naszym klubie ludzie zaczynają juz rozumieć, jak to tak naprawdę jest z tym życiem i co w nim naprawdę jest ważne. Zupełnie jak w tym dowcipie; - mówili, że jak będę miał ...... lat to nie będę mógł. a mnie się po prostu nie chce! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Zupełnie jak w tym dowcipie; - mówili, że jak będę miał ...... lat to nie będę mógł. a mnie się po prostu nie chce! Pozdro Wiesiek tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Tylko nie pierdziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 11 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Zupełnie jak w tym dowcipie; - mówili, że jak będę miał ...... lat to nie będę mógł. a mnie się po prostu nie chce! Pozdro Wiesiek tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Tylko nie pierdziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 11 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
robertw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 tia..... bo w końcu ile razy mozna powtarzać te w sumie nudne 'czynności niegodne filozofa'...... Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Tylko nie pierdziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 11 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.W. Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Nie bedę gadał z Wami, stare pierdziele Tylko nie pierdziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 11 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ...kto rozsądny (mam na myśli, przy zdrowych zmysłach) jeździ na nartach po pięćdziesiątce...? Chyba jakieś dziwaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 .....można na ten przykład zadławić się popcornem Cześć Ja tam zawsze popijam browarem. O bezpieczeństwo trzeba dbać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 11 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Ja lepiej dbam o bezpieczeństwo, tylko browar bez popcornu . Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 11 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
W.W. Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Cześć Ale i tak nie jesteśmy prawdziwymi kibicami. Prawdziwy kibic wali gorzałę. Byłem na jednym z ostatnich meczy reprezentacji więc wiem. Pozdrowienia serdeczne Sznowny kolego. W naszym, klubie nie "walimy gorzały" a jedynie "degustujemy". Nie "kibicujemy" a "kontestujemy". Nie gapimy się, zwlascza na kobiece wdzięki a "dostrzegamy". Chyba będziemy zmuszeni wydłużyć Ci staż kandydacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 11 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce
kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Ogoliłbyś się przynajmniej na forum....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 11 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce
kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trening idzie w dobrym kierunku . Oj masz pan plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Sayonara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 11 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Oj tam trochę narcyzujesz Masz powody do radości, ale nie dołuj tak bezwzględnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatmak Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 kordiankw, ja też po 50, ja z tych dla których "nigdy nie jest za późno" ale zazdrość jest, no , rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Taka sytuacjaImageUploadedByTapatalk1445851553.949166.jpgImageUploadedByTapatalk1445851594.952918.jpg Trening idzie w dobrym kierunku . Lazienka bardzo okazala a reszta to pryszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Witam Nie zapisuję sie do żadnego "klubu", ani "stowarzyszenia", bo jestem indywidualista. W górach, czy na nartach też włóczyłem się czasami indywidualnie, co nie jest polecane. W związku z tym najchętniej robię to w towarzystwie bliskiej sercu osoby płci przeciwnej, bo trzeba tu być ścisłym o kogo chodzi. Życie nabiera dopiero później rumieńców. Darmowe przejazdy w Krakowie komunikacją miejską(tylko, że nie korzystam). Pewne "dochody" z ZUS`u. Nędzny procencik upustu na naszych wyciągach. Dowiedziałem się też, że jeśli się uda wyjechać nam do Chamonix, to może mnie czekać zniżka o 50%, a nawet darmowa jazda przez cztery godziny! I jakie stosują piękne określenie dla takich powyżej siedemdziesiątki piątki - "Veteran". Z "Seniora" człowiek stał się weteranem stoków, czyli kimś co na nich tyrał przez lata. Pozwolę sobie na małą poufałość w stosunku do tych, co przed chwilą przekroczyli pięćdziesiątkę. Starajcie się "Chłopcy" dożyć na nartach do wieku "Veterana"! Pozdrawiam Cześć A mnie ostatnio jeden lekarz powiedział, że mam lat 50 ale moje prawe kolano 80 to gdzie mam się plasować? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Dalej Strona 11 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
fredowski Napisano 27 Października 2015 Udostępnij Napisano 27 Października 2015 10 kg mniej na wadze to kolano mlodnieje tez o 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi