niko130 Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Jutro dwaj po pięcdziesiątce spotkają się w Czarnowie. N i F . U nas -6 stop. Pada snieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franciszek Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Jutro dwaj po pięcdziesiątce spotkają się w Czarnowie. N i F . U nas -6 stop. Pada snieg. A kiedy Was "juniorzy" wyglądać w Jańskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Prawdopodobnie będę 28.12 z kolegą z lubuskiego , moze z Fredem też. Jutro będą rozmowy wstępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franciszek Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Prawdopodobnie będę 28.12 z kolegą z lubuskiego , moze z Fredem też. Jutro będą rozmowy wstępne. Wysłałem info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GUCIO-59 Napisano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 U mnie od nowego roku wiosna, brak totalny śniegu nawet w Alpach /jedynie wysoko/ i od kilku dni +13 st... SZOK!:confused: Użytkownik GUCIO-59 edytował ten post 17 styczeń 2011 - 23:39 zmiana, błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Kuby Napisano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 U mnie od nowego roku wiosna, brak totalny śniegu nawet w Alpach /jedynie wysoko/ i od kilku dni +13 st... SZOK!:confused: Bez paniki! Zawsze tak było. Albo zima zaczynała się w drugiej połowie stycznia, a kończyła w lutym. Albo mogła się też zacząć w listopadzie a kończyć w styczniu. Zdarzało się, że owiecki się pasły w środku zimy. Narciarz po pięćdziesiątce powinien o tym wszystkim wiedzieć. Nie jest źle. Stoki sztucznie naśnieżane, a bez tych sprytnych urządzeń nie ma co inwestować w wyciąg, mają jeszcze nieco śniegu. Oziębi się, dopada 10 cm. W nocy dodmuchają. W marcu czasami spadnie nawet i pół metra. I sezon się zaliczy. Mając kasę można też odwiedzić jeden i drugi lodowiec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franciszek Napisano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Co słychać u "starszych" (u mnie już po sześćdziesiątce) sprzęcik gotowy? Pomysły na ten sezon są? Kondycja jest? Chcę coś nowego (nartki) kupić i się zastanawiam może coś doradzicie? Interesuje mnie coś twrdszego typu race. Po świętach mam w planach powalczyć w Jańskich - czekam na śnieg. HEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GUCIO-59 Napisano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Witaj zimowo-wiosenną porą, o nartach należy zapomnieć, dziś u mnie było +16 i słonecznie w Alpach to samo... Ale jak dla mnie to dobrze, bo jestem po zabiegu barku i jeszcze 2 tygodnie rehabilitacji... Więc nie ubolewam, że nie ma śniegu... Co do nart to się nie wypowiadam, bom żaden znawca tematu...Pozdrawiam z Bawarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Nie wiem ,może wielu z Was będzie na mnie zła ,ale nie popieram tego tematu "Narciarstwo Po Pięćdziesiątce" tak jak i Towarzystwa Geriatrycznego ,nie dzielę narciarzy na nic ,ani na wiek ,ani zaawansowanie ,liczy się dla mnie konkretny człowiek ,różnorodność także intelektualna ,a nawet wielokulturowość .Najbardziej lubię "Towarzystwo Mieszane" a najbardziej pasję do białego szaleństwa a nawet lekkie zafiksowanie ,z takimi ludźmi mogę zawsze i wszędzie..Pozdrawiam Towarzystwo Geriatryczne i bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 nie wiem czym różni się narciarstwo po 50-ce np od narciarstwa po 30-ce?? Ciekawym tematem byłoby narciarstwo po 80-ceTym, ze wreszcie jest okazja by nauczyc sie jeżdzić, a nie tylko próbowac dogonic swoje dzieciaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWhale Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Chyba już tu kiedys sie produkowałem, ale pora sie przypomnieć. Prawda (smutna) jest taka, że 50 to są dla mnie młodziaki. już zapomniałem kiedy miałem tyle. Ale czekam niecierpliwie na kolejną zimę. Z racji podeszłego ( nie ma co ukrywać ) wieku nie wyrywam się na jakieś szalone wyrypy, ale szukam radości z tego, co jest w moim zasięgu. Poza zima także nie siedzę w fotelu przed telewizorem ( no dobrze - czasem siedzę ) tylko szlajam sie po różnych morzach, na ogół w roli kapitana żaglowego jachtu. Zeszłej jesieni dopadł mnie zawał ( wtajemniczeni mówią, że to co najwyżej zawałek ) ale po naprawie trochę jednak na nartkach pobuszowałem. Tak więc - witam znowu starszaków. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 miło mi czytać takie posty (jako >50 ) . Napawają nadzieją , ze i mnie się podobnie poszczęści i za jakiś jeszcze czas będę mógł z białych szlaków korzystać. Wszystkiego dobrego, Kapitanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 21 Października 2013 Udostępnij Napisano 21 Października 2013 A ja całkiem poważnie popieram na "nartach po 50-ce", ponieważ sam do nich się zaliczam bo nawet mam 60 + 6. A co najważniejsze to to że śmigam na nartach od 4-ch sezonów i śmiało mogę zaliczyć siebie do średnio jeżdżących narciarzy. Lubię śmigać na niebieskich, czerwonych trasach i nie gardzę nawet niektórymi czarnymi trasami. Jakoś do tej pory dzięki opatrzności nie miałem poważniejszych upadków a tym bardziej żadnych urazów. Ażeby było jeszcze ciekawiej to jeżdżę bez kijków i nagrywam filmiki ze swoich zjazdów. Jak do tej pory zaliczyłem stoki takie jak Rusiński (Bukowina Tatrzańska), Tylicz-ski, Wierchomla, Słotwiny, Jaworzyna Krynicka i inne. czoła chylę ... bom o 12 zim młodszy . A propos kijków - ja także jestem młodym narciarzem ( od 8 lat ) i przez pierwsze 4 lata bezkijkowo się zachywywałem ... aż własnie 4 lata temu kijki wziąłem ...i zmieniło się na korzyść (chyba ) , stanowczo wolę jeździć z kijkami . Fajnie że się odezwałeś!! Jest tu miejsce dla pełnoletnich , po prostu! Pzdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Października 2013 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 jeździj z kijami, nawet jak na początku 'przeszkadzają', jazda bez - jest kaleka... (chyba, że skocznia czy niektóre ewolucje w snowpark-u) Pozdrawiam michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 22 Października 2013 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Nie zgrywajcie takich "dziadków" - bez przesady ! Narty po 90-tce wychowawszy wcześniej zgraję młodych narciarzy to dopiero jest powód do chwały Narty przed 90-tką to tylko dbałość o zdrowie i kondycję Do zobaczenia na stoku - także za 30 - 40 lat Gorąco pozdrawiam Ps. WhiteWhale - twój wizerunek (ten zdjęciowy) przypomina mi kogoś z lubelskiego narciarskiego "trójkąta bermudzkiego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sagi Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 50 to zadna granica, wazniejsze jest w jakiej jestesmy formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Aiki Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 W zeszłym roku w grudniu byłem z kolegą w wieku 75 lat w Dolomitach i mimo iż jestem od niego młodszy o 13 lat, i stosunkowo jestem narciarsko sprawny, to mi za nim było ciężko nadążyć. Witam i pozdrawiam wszystkich na poczatek sezonu, szczególnie tych po 70-tce. Aiki 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Chapeau bas. To znaczy, że przede mną jeszcze sporo nartowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... zdanpak Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie wiem ,może wielu z Was będzie na mnie zła ,ale nie popieram tego tematu "Narciarstwo Po Pięćdziesiątce" tak jak i Towarzystwa Geriatrycznego ,nie dzielę narciarzy na nic ,ani na wiek ,ani zaawansowanie ,liczy się dla mnie konkretny człowiek ,różnorodność także intelektualna ,a nawet wielokulturowość .Najbardziej lubię "Towarzystwo Mieszane" a najbardziej pasję do białego szaleństwa a nawet lekkie zafiksowanie ,z takimi ludźmi mogę zawsze i wszędzie..Pozdrawiam Towarzystwo Geriatryczne i bez urazy. podzielam zdanie JG77.Naciastwo po pięćziesiątce- czym się charakteryzuje.? Chyba samouwielbieniem- mam 50+ i jeszcze uprawiam narciarstwo. Wybaczcie ,ja mam dużo więcej i śmigam,poza trasami ,chodzę na sliturach,biegówki ,monoski. Nie lubię przebywać w gronie skwaśniałych staruchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jeery Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 mam 50+ i jeszcze uprawiam narciarstwo Tadziu to temat nie dla ciebie, - dla ciebie to "narciarstwo dla młodych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Sart Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie lubię przebywać w gronie skwaśniałych staruchów Niekiedy na stokach takich "skwaśniałych"też można spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sezon narciarski 2013/2014 rozpoczęty!!!!!!!!..........w Rąblowie Nowy nabytek dynastary omeglassy ti przetestowane. Uff strasznie trza dociskać a nóżki słabawe na początku sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Po jednej 50-tce nie umiem się zachować!! Bywam bardzo marudny ale spróbuję bo narta piekielnie twarda. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Cos przesadzasz z ta twardoscia, po 50-tce raczei mieknie. Na powaznie to jezeli czujesz ze nie docisnales, robisz lekkie wyjscie w gore i nastepnie szybkie zejscie w dol, baczac by nie zerwac(uslizg) skretu. Skret na 2 tempa to przywilej "starszakow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 22 Października 2013 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 jeździj z kijami, nawet jak na początku 'przeszkadzają', jazda bez - jest kaleka... (chyba, że skocznia czy niektóre ewolucje w snowpark-u) Pozdrawiam michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 22 Października 2013 Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Nie zgrywajcie takich "dziadków" - bez przesady ! Narty po 90-tce wychowawszy wcześniej zgraję młodych narciarzy to dopiero jest powód do chwały Narty przed 90-tką to tylko dbałość o zdrowie i kondycję Do zobaczenia na stoku - także za 30 - 40 lat Gorąco pozdrawiam Ps. WhiteWhale - twój wizerunek (ten zdjęciowy) przypomina mi kogoś z lubelskiego narciarskiego "trójkąta bermudzkiego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sagi Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 50 to zadna granica, wazniejsze jest w jakiej jestesmy formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aiki Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 W zeszłym roku w grudniu byłem z kolegą w wieku 75 lat w Dolomitach i mimo iż jestem od niego młodszy o 13 lat, i stosunkowo jestem narciarsko sprawny, to mi za nim było ciężko nadążyć. Witam i pozdrawiam wszystkich na poczatek sezonu, szczególnie tych po 70-tce. Aiki 74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... W.W. Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Chapeau bas. To znaczy, że przede mną jeszcze sporo nartowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... zdanpak Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie wiem ,może wielu z Was będzie na mnie zła ,ale nie popieram tego tematu "Narciarstwo Po Pięćdziesiątce" tak jak i Towarzystwa Geriatrycznego ,nie dzielę narciarzy na nic ,ani na wiek ,ani zaawansowanie ,liczy się dla mnie konkretny człowiek ,różnorodność także intelektualna ,a nawet wielokulturowość .Najbardziej lubię "Towarzystwo Mieszane" a najbardziej pasję do białego szaleństwa a nawet lekkie zafiksowanie ,z takimi ludźmi mogę zawsze i wszędzie..Pozdrawiam Towarzystwo Geriatryczne i bez urazy. podzielam zdanie JG77.Naciastwo po pięćziesiątce- czym się charakteryzuje.? Chyba samouwielbieniem- mam 50+ i jeszcze uprawiam narciarstwo. Wybaczcie ,ja mam dużo więcej i śmigam,poza trasami ,chodzę na sliturach,biegówki ,monoski. Nie lubię przebywać w gronie skwaśniałych staruchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jeery Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 mam 50+ i jeszcze uprawiam narciarstwo Tadziu to temat nie dla ciebie, - dla ciebie to "narciarstwo dla młodych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Sart Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie lubię przebywać w gronie skwaśniałych staruchów Niekiedy na stokach takich "skwaśniałych"też można spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sezon narciarski 2013/2014 rozpoczęty!!!!!!!!..........w Rąblowie Nowy nabytek dynastary omeglassy ti przetestowane. Uff strasznie trza dociskać a nóżki słabawe na początku sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Po jednej 50-tce nie umiem się zachować!! Bywam bardzo marudny ale spróbuję bo narta piekielnie twarda. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Cos przesadzasz z ta twardoscia, po 50-tce raczei mieknie. Na powaznie to jezeli czujesz ze nie docisnales, robisz lekkie wyjscie w gore i nastepnie szybkie zejscie w dol, baczac by nie zerwac(uslizg) skretu. Skret na 2 tempa to przywilej "starszakow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
W.W. Napisano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Chapeau bas. To znaczy, że przede mną jeszcze sporo nartowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdanpak Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie wiem ,może wielu z Was będzie na mnie zła ,ale nie popieram tego tematu "Narciarstwo Po Pięćdziesiątce" tak jak i Towarzystwa Geriatrycznego ,nie dzielę narciarzy na nic ,ani na wiek ,ani zaawansowanie ,liczy się dla mnie konkretny człowiek ,różnorodność także intelektualna ,a nawet wielokulturowość .Najbardziej lubię "Towarzystwo Mieszane" a najbardziej pasję do białego szaleństwa a nawet lekkie zafiksowanie ,z takimi ludźmi mogę zawsze i wszędzie..Pozdrawiam Towarzystwo Geriatryczne i bez urazy. podzielam zdanie JG77.Naciastwo po pięćziesiątce- czym się charakteryzuje.? Chyba samouwielbieniem- mam 50+ i jeszcze uprawiam narciarstwo. Wybaczcie ,ja mam dużo więcej i śmigam,poza trasami ,chodzę na sliturach,biegówki ,monoski. Nie lubię przebywać w gronie skwaśniałych staruchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jeery Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 mam 50+ i jeszcze uprawiam narciarstwo Tadziu to temat nie dla ciebie, - dla ciebie to "narciarstwo dla młodych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Sart Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie lubię przebywać w gronie skwaśniałych staruchów Niekiedy na stokach takich "skwaśniałych"też można spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sezon narciarski 2013/2014 rozpoczęty!!!!!!!!..........w Rąblowie Nowy nabytek dynastary omeglassy ti przetestowane. Uff strasznie trza dociskać a nóżki słabawe na początku sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Po jednej 50-tce nie umiem się zachować!! Bywam bardzo marudny ale spróbuję bo narta piekielnie twarda. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Cos przesadzasz z ta twardoscia, po 50-tce raczei mieknie. Na powaznie to jezeli czujesz ze nie docisnales, robisz lekkie wyjscie w gore i nastepnie szybkie zejscie w dol, baczac by nie zerwac(uslizg) skretu. Skret na 2 tempa to przywilej "starszakow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce
Jeery Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 mam 50+ i jeszcze uprawiam narciarstwo Tadziu to temat nie dla ciebie, - dla ciebie to "narciarstwo dla młodych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Sart Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie lubię przebywać w gronie skwaśniałych staruchów Niekiedy na stokach takich "skwaśniałych"też można spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sezon narciarski 2013/2014 rozpoczęty!!!!!!!!..........w Rąblowie Nowy nabytek dynastary omeglassy ti przetestowane. Uff strasznie trza dociskać a nóżki słabawe na początku sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Po jednej 50-tce nie umiem się zachować!! Bywam bardzo marudny ale spróbuję bo narta piekielnie twarda. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Cos przesadzasz z ta twardoscia, po 50-tce raczei mieknie. Na powaznie to jezeli czujesz ze nie docisnales, robisz lekkie wyjscie w gore i nastepnie szybkie zejscie w dol, baczac by nie zerwac(uslizg) skretu. Skret na 2 tempa to przywilej "starszakow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Na nartach po pięćdziesiatce
Sart Napisano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Nie lubię przebywać w gronie skwaśniałych staruchów Niekiedy na stokach takich "skwaśniałych"też można spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sezon narciarski 2013/2014 rozpoczęty!!!!!!!!..........w Rąblowie Nowy nabytek dynastary omeglassy ti przetestowane. Uff strasznie trza dociskać a nóżki słabawe na początku sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Po jednej 50-tce nie umiem się zachować!! Bywam bardzo marudny ale spróbuję bo narta piekielnie twarda. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Cos przesadzasz z ta twardoscia, po 50-tce raczei mieknie. Na powaznie to jezeli czujesz ze nie docisnales, robisz lekkie wyjscie w gore i nastepnie szybkie zejscie w dol, baczac by nie zerwac(uslizg) skretu. Skret na 2 tempa to przywilej "starszakow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sezon narciarski 2013/2014 rozpoczęty!!!!!!!!..........w Rąblowie Nowy nabytek dynastary omeglassy ti przetestowane. Uff strasznie trza dociskać a nóżki słabawe na początku sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajo50 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Sprobuj dociskac na 2 razy, sprzyja po 50-tce. Po jednej 50-tce nie umiem się zachować!! Bywam bardzo marudny ale spróbuję bo narta piekielnie twarda. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Cos przesadzasz z ta twardoscia, po 50-tce raczei mieknie. Na powaznie to jezeli czujesz ze nie docisnales, robisz lekkie wyjscie w gore i nastepnie szybkie zejscie w dol, baczac by nie zerwac(uslizg) skretu. Skret na 2 tempa to przywilej "starszakow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Dalej Strona 8 z 15 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
fredowski Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Cos przesadzasz z ta twardoscia, po 50-tce raczei mieknie. Na powaznie to jezeli czujesz ze nie docisnales, robisz lekkie wyjscie w gore i nastepnie szybkie zejscie w dol, baczac by nie zerwac(uslizg) skretu. Skret na 2 tempa to przywilej "starszakow". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi