grimson Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 19 minut temu, star napisał: Trzy tygodnie później ładnie wygląda. Posypało ostatnio na górze białym. Jak byłem przejazdem koło Karpacza w czwartek w ubiegłym tygodniu, to z dystansu widziałem zjazd z Kopy. Mieli wtedy poważne przetarcia na trasie, ostatnie opady nie poprawiły znacznie sytuacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) 14 minut temu, grimson napisał: Posypało ostatnio na górze białym. Jak byłem przejazdem koło Karpacza w czwartek w ubiegłym tygodniu, to z dystansu widziałem zjazd z Kopy. Mieli wtedy poważne przetarcia na trasie, ostatnie opady nie poprawiły znacznie sytuacji. Wygląda spoko. Jedno miejsce kłopotliwe ale pewno przejezdne https://karpaczskiarena.pl/web-camera/ może w niedzielę i poniedziałek się wybiorę. Edytowane 23 Lutego przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Godzinę temu, star napisał: Wygląda spoko. Jedno miejsce kłopotliwe ale pewno przejezdne https://karpaczskiarena.pl/web-camera/ może w niedzielę i poniedziałek się wybiorę. Skitury czy zjazdówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 1 godzinę temu, star napisał: w niedzielę i poniedziałek się wybiorę. proszę o szczegółową dokumentację fotograficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) 16 minut temu, Jan napisał: proszę o szczegółową dokumentację fotograficzną Jak sie nie rozmyślę. Ja sobie co najwyżej wjadę kolejką. Może jakąś fotkę z krzesełka strzelę. PS książkę piszesz? Edytowane 23 Lutego przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 38 minut temu, grimson napisał: Skitury czy zjazdówki? Skitury. Pomysł jest aby uciec za granicę. Co z tego wyjdzie się okaże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 57 minut temu, star napisał: Skitury. Pomysł jest aby uciec za granicę. Co z tego wyjdzie się okaże. W niedzielę możesz dołączyć do zawodów GS w Karpaczu: W najbliższą sobotę i niedzielę nasz kompleks będzie gospodarzem zawodów narciarskich organizowanych przez Sudecka Liga Narciarska. Na stoku EURO zostaną wyznaczone trasy slalomów - specjalnego i giganta. Podczas zawodów stok będzie dostępny wyłącznie dla uczestników zmagań sportowych 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego 1 godzinę temu, grimson napisał: W niedzielę możesz dołączyć do zawodów GS w Karpaczu: W najbliższą sobotę i niedzielę nasz kompleks będzie gospodarzem zawodów narciarskich organizowanych przez Sudecka Liga Narciarska. Na stoku EURO zostaną wyznaczone trasy slalomów - specjalnego i giganta. Podczas zawodów stok będzie dostępny wyłącznie dla uczestników zmagań sportowych Ja jak zdążę przed 16 na ostatnią kolejkę to będzie dobrze, ruszam z Łodzi przed 12 a do Wrocka po sprzęt muszę zawinąć. A chłopaki pewno z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi