brachol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć Mam zamiar kupić kijki Leki i zastanawiam się które? Leki WCR TBS SL 3D - Top Narty czy takie Kije narciarskie LEKI Bold S dark anthracite/ black/ white (65466431) - Sportano.pl Czy się różnią? System wypinania jest inny? Warto dopłacić? Nie chcę kupować dodatkowo rękawic Leki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, brachol napisał: Cześć Mam zamiar kupić kijki Leki i zastanawiam się które? Leki WCR TBS SL 3D - Top Narty czy takie Kije narciarskie LEKI Bold S dark anthracite/ black/ white (65466431) - Sportano.pl Czy się różnią? System wypinania jest inny? Warto dopłacić? Nie chcę kupować dodatkowo rękawic Leki. pozdro Te kije mają racje bytu tylko gdy masz rękawice.. gdy nie masz dochodzi ci dodatkowy rzep od "adaptera" który musisz rozpiąć chcąc ściągnąć rękawicę.. adapter wtedy łatwo zgubić (niejednokrotnie zgubiłem i zbierałem ze śniegu).. jedyna korzyść wtedy to bezpiecznik - jeśli oczywiście wierzysz w jego działanie 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, brachol napisał: Cześć Mam zamiar kupić kijki Leki i zastanawiam się które? Leki WCR TBS SL 3D - Top Narty czy takie Kije narciarskie LEKI Bold S dark anthracite/ black/ white (65466431) - Sportano.pl Czy się różnią? System wypinania jest inny? Warto dopłacić? Nie chcę kupować dodatkowo rękawic Leki. pozdro Wygłupiasz się? 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi