bimcio Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Cześć, bardzo proszę o pomoc w doborze nart M Wiek: 49 Waga: 85 Wzrost: 176cm Jeżdżę na nartach od 25 lat, około 5-10 dni w sezonie (z paroletnią przerwą, ale od 3 sezonów jeżdżę i sobie przypominam 🙂 Oceniam się na 5-6. Raczej daję radę zjechać z każdej trasy w miejscach gdzie byłem, aczkolwiek wiem że daleko mi do dobrej techniki. Dopiero zaczynam przygodę z krawędziowaniem aczkolwiek zdarza mi się już zjechać tak że myślę "o, to już było dobre". Buty: Salomon S Pro HV X90 CS F90 (marketowa półka, ale bardzo mi pasują - mam szeroką stopę i ciężko było mi znaleźć buty które by nie uciskały Narty: brak własnych, wypożyczane. Najczęściej długości około 160-165cm. Dobrze mi się kiedyś jeździło na K2 DISRUPTION STi + MXC 12 TCx Light Quikclik 2022 a ostatnio Rossignol React RX R13 122/75/108. Promień skrętu raczej krótki, dość szybkie tempo jazdy (przynajmniej w mojej ocenie 😉 Obecnie jeżdżę głównie w Polsce (Kotelnica i okoliczne stacje) Jazda rekreacyjna, ok 5-6h dziennie na stoku, przez parę dni Finanse: do 2000zl, chętnie model z poprzednich lat; Mój głowny cel: uniknąć konieczności wypożyczania, bo to zawsze loteria i strata czasu. Zdaję sobie sprawę, że przy moich umiejętnościach sprzęt nie jest jeszcze aż tak ważny, dlatego szukam czegoś rozsądnego cenowo ale już "solidnego". pozdrawiam, Bartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 8 godzin temu, bimcio napisał: Cześć, bardzo proszę o pomoc w doborze nart M Wiek: 49 Waga: 85 Wzrost: 176cm Jeżdżę na nartach od 25 lat, około 5-10 dni w sezonie (z paroletnią przerwą, ale od 3 sezonów jeżdżę i sobie przypominam 🙂 Oceniam się na 5-6. Raczej daję radę zjechać z każdej trasy w miejscach gdzie byłem, aczkolwiek wiem że daleko mi do dobrej techniki. Dopiero zaczynam przygodę z krawędziowaniem aczkolwiek zdarza mi się już zjechać tak że myślę "o, to już było dobre". Buty: Salomon S Pro HV X90 CS F90 (marketowa półka, ale bardzo mi pasują - mam szeroką stopę i ciężko było mi znaleźć buty które by nie uciskały Narty: brak własnych, wypożyczane. Najczęściej długości około 160-165cm. Dobrze mi się kiedyś jeździło na K2 DISRUPTION STi + MXC 12 TCx Light Quikclik 2022 a ostatnio Rossignol React RX R13 122/75/108. Promień skrętu raczej krótki, dość szybkie tempo jazdy (przynajmniej w mojej ocenie 😉 Obecnie jeżdżę głównie w Polsce (Kotelnica i okoliczne stacje) Jazda rekreacyjna, ok 5-6h dziennie na stoku, przez parę dni Finanse: do 2000zl, chętnie model z poprzednich lat; Mój głowny cel: uniknąć konieczności wypożyczania, bo to zawsze loteria i strata czasu. Zdaję sobie sprawę, że przy moich umiejętnościach sprzęt nie jest jeszcze aż tak ważny, dlatego szukam czegoś rozsądnego cenowo ale już "solidnego". pozdrawiam, Bartek Völkl Racetiger SRC 173 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi