dziemit Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witam, mam dylemat, planuje kupic sobie pokrowiec na narty i dokładnie nie wiem jaka moze byc długosc. Posiadam narty o długosci 162 cm, czy pokrowiec o dł. 190 cm nie bedzie stanowczo za długi do tych nart i ciezko sie bedzie w nim mosic narty. Prosze o pomoc i z gory dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinner Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Na Allegro jest mnóstwo pokrowców. Do nart dodaj ok 5 cm zapasu i taki kup. Ja mam narty 165 cm, a pokrowiec na 170 cm. Zwróć uwagę na obwód pokrowca w miejscu wiązań, często dla wiązań z płytą pokrowce okazują się zaciasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Uważaj na rozmiar i uważaj na to aby nie wziąść przypadkiem do biegówek Polecić można Fischera, mocne i solidne, jednak cena jest zbyt duża. Doradzałem ostatnio Rsowie i cos wybraliśmy. Możesz go popytać Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziemit Napisano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Nie no mi tez chodzi o taki pokrowice zeby był u mnie pare sezonów, a nie wezne go raz w góry i bede go musial wymienic na nowy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qaz Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Musisz mieć trochę zapasu bo jak masz wiązanie na płycie to mogą być problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Poszukaj na Allegro. Za małe pieniądze można dostać naprawdę ładne cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Polecam pokrowce firmy JPA z Nowego Targu (są na allegro). Kawał solidnej roboty za niewygórowaną cenę Sam mam już pokrowce na narty i buty od nich ponad 2 lata i nic się z nimi nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Ten wygląda solidnie: http://allegro.pl/it...c_na_narty.html a tu są te jpa po 29zł : http://allegro.pl/it...i_i_kolory.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Można też z powodzeniem używać pokrowce na snowbordy,szerokie,nie martwisz się o to czy zmieścisz deski z płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Mam pokrowiec firmy outhorn 170cm. narty 165-168 wchodza idealnie, natomiast jezeli maja wiazania na plytach czesto jest problem z dopieciem zamka wlasnie w okolicach wiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 4 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Można też z powodzeniem używać pokrowce na snowbordy,szerokie,nie martwisz się o to czy zmieścisz deski z płytą. Sam przy jednych nartach takiego patentu używam i sprawdza się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Co do wiązania na płycie - fotka mojego przypadku w załączniku . A długość pokrowca zależy od nart jakie chcesz - przeważnie pokrowiec na 170cm wystarcza, o ile nie zamierzasz mieć dłuższego sprzętu. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ir3k Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Mam pokrowiec 171cm i ledwo wchodza tam moje nowe narty o dlugosci 170cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Devastator Napisano 13 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Pierwsze widzę takie cudo - do czego służy? Przeznaczenie: ekstremalny funcarving . Ale w normalnej jeździe też dają radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi