Skocz do zawartości

Marcel mistrzem błędów :)

jurek_h

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Marcos73 napisał:

Cze

Ja niestety nie mogę usuwać filmów - tylko zdjęcia. NIe mogę ich zaznaczyć.

pozdro

ja mogę, usuwałem filmy. spróbowalem usunąć zdjęcie i też działa.

wrzuć screena z edycji posta, gdzie masz film nie do usunięcia, może nie klikasz tam, gdzie trzeba?

Godzinę temu, Marcos73 napisał:

Generalnie zasada ta sama - tylko inaczej się to realizuje (szybciej). To czy wyjdziesz w górę, czy też wyprostujesz nogę zew. w skręcie tak de facto efekt jest ten sam. Tylko odciążenie dolne jest szybsze, no i nogi muszą wykonać cała pracę - bo nasza masa już nam nie pomaga w jeździe.

I wszystko jasne. 🙂 Fajnie to ująłeś.

A czyszczenie załączników działa. Jak napisał grimson, wchodzisz na Moje załączniki, sortujesz wg rozmiaru, klikasz z prawej strony załącznika, który chcesz uzunąć. Otwiera się wątek. Edytujesz go usuwając załącznik. Czekasz chwilkę, odświeżasz i już. Sprawdziłem, choć nie musiałem. 🙂

1 godzinę temu, a_senior napisał:

I wszystko jasne. 🙂 Fajnie to ująłeś.

A czyszczenie załączników działa. Jak napisał grimson, wchodzisz na Moje załączniki, sortujesz wg rozmiaru, klikasz z prawej strony załącznika, który chcesz uzunąć. Otwiera się wątek. Edytujesz go usuwając załącznik. Czekasz chwilkę, odświeżasz i już. Sprawdziłem, choć nie musiałem. 🙂

No właśnie ja nie mogę zaznaczać załączników - najbardziej w duże dają filmy. Zdjęci mogę usuwać - filmu nie jestem w stanie zaznaczyć.

pozdro

33 minuty temu, Marcos73 napisał:

No właśnie ja nie mogę zaznaczać załączników - najbardziej w duże dają filmy. Zdjęci mogę usuwać - filmu nie jestem w stanie zaznaczyć.

pozdro

nie masz tej czarnej gwiazdki, w prawym górnym narożniku? u mnie tak to wygląda przy edycji postu z filmem [ze zdjęciami wygląda to identycznie]. jak klikniesz czarną gwiazdkę, to automatycznie usuwasz załącznik. Potem klikasz "Zapisz" i temat z bani.

image.thumb.png.d0985d06004af47c515594cd5e5ae2ac.png

47 minut temu, Marcos73 napisał:

pozdro

Nie zaznaczasz załącznika, tego widocznego w polu edycji, tylko jak napisał grimson, poniżej masz pole z załącznikiem, i klikasz na czarny krzyżyk , a następnie zapisujesz wiadomość.

15 minut temu, kordiankw napisał:

Nie zaznaczasz załącznika, tego widocznego w polu edycji, tylko jak napisał grimson, poniżej masz pole z załącznikiem, i klikasz na czarny krzyżyk , a następnie zapisujesz wiadomość.

Cze

No właśnie ja tak nie mam - ale mam Mac-a, może dlatego. Zrobiłbym printscreena (nawet zrobiłem), ale go przecież wstawić nie mogę 😉

pozdro

ps. spróbuję na innej przeglądarce.

3 godziny temu, Marcos73 napisał:

Ale nie masz przepełnionego konta.

pozdrawiam

Wrzucaj na SO potem otwieraj zdjęcie w oddzielnej karcie kopiuj jego adres i wklejaj tutaj w tekście… takie jest życie spamera;-)

Edytowane przez star
  • Haha 1