grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Ja niestety nie mogę usuwać filmów - tylko zdjęcia. NIe mogę ich zaznaczyć. pozdro ja mogę, usuwałem filmy. spróbowalem usunąć zdjęcie i też działa. wrzuć screena z edycji posta, gdzie masz film nie do usunięcia, może nie klikasz tam, gdzie trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Generalnie zasada ta sama - tylko inaczej się to realizuje (szybciej). To czy wyjdziesz w górę, czy też wyprostujesz nogę zew. w skręcie tak de facto efekt jest ten sam. Tylko odciążenie dolne jest szybsze, no i nogi muszą wykonać cała pracę - bo nasza masa już nam nie pomaga w jeździe. I wszystko jasne. 🙂 Fajnie to ująłeś. A czyszczenie załączników działa. Jak napisał grimson, wchodzisz na Moje załączniki, sortujesz wg rozmiaru, klikasz z prawej strony załącznika, który chcesz uzunąć. Otwiera się wątek. Edytujesz go usuwając załącznik. Czekasz chwilkę, odświeżasz i już. Sprawdziłem, choć nie musiałem. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Ja niestety nie mogę usuwać filmów - tylko zdjęcia. NIe mogę ich zaznaczyć. pozdro idź śladami @johnwick2i zarejestruj konto 73.1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, a_senior napisał: I wszystko jasne. 🙂 Fajnie to ująłeś. A czyszczenie załączników działa. Jak napisał grimson, wchodzisz na Moje załączniki, sortujesz wg rozmiaru, klikasz z prawej strony załącznika, który chcesz uzunąć. Otwiera się wątek. Edytujesz go usuwając załącznik. Czekasz chwilkę, odświeżasz i już. Sprawdziłem, choć nie musiałem. 🙂 No właśnie ja nie mogę zaznaczać załączników - najbardziej w duże dają filmy. Zdjęci mogę usuwać - filmu nie jestem w stanie zaznaczyć. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Może zmiana przeglądarki pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, Marcos73 napisał: No właśnie ja nie mogę zaznaczać załączników - najbardziej w duże dają filmy. Zdjęci mogę usuwać - filmu nie jestem w stanie zaznaczyć. pozdro nie masz tej czarnej gwiazdki, w prawym górnym narożniku? u mnie tak to wygląda przy edycji postu z filmem [ze zdjęciami wygląda to identycznie]. jak klikniesz czarną gwiazdkę, to automatycznie usuwasz załącznik. Potem klikasz "Zapisz" i temat z bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, Marcos73 napisał: No właśnie ja nie mogę zaznaczać załączników - najbardziej w duże dają filmy. Zdjęci mogę usuwać - filmu nie jestem w stanie zaznaczyć. pozdro Nie zaznaczasz załącznika, tego widocznego w polu edycji, tylko jak napisał grimson, poniżej masz pole z załącznikiem, i klikasz na czarny krzyżyk ❌, a następnie zapisujesz wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, kordiankw napisał: Nie zaznaczasz załącznika, tego widocznego w polu edycji, tylko jak napisał grimson, poniżej masz pole z załącznikiem, i klikasz na czarny krzyżyk ❌, a następnie zapisujesz wiadomość. Cze No właśnie ja tak nie mam - ale mam Mac-a, może dlatego. Zrobiłbym printscreena (nawet zrobiłem), ale go przecież wstawić nie mogę 😉 pozdro ps. spróbuję na innej przeglądarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, Marcos73 napisał: Cze No właśnie ja tak nie mam - ale mam Mac-a, może dlatego. Zrobiłbym printscreena (nawet zrobiłem), ale go przecież wstawić nie mogę 😉 pozdro ps. spróbuję na innej przeglądarce. A na smartfonie nie możesz tego zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kordiankw napisał: A na smartfonie nie możesz tego zrobić? też nie, na operze także. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, Marcos73 napisał: też nie, na operze także. pozdro Dziwne, ja na iPhone i na android używam przeglądarki Chrome, a na kompie Edge i mam wszystkie funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, kordiankw napisał: Dziwne, ja na iPhone i na android używam przeglądarki Chrome, a na kompie Edge i mam wszystkie funkcje. Ale nie masz przepełnionego konta. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Marcos73 napisał: Ale nie masz przepełnionego konta. pozdrawiam To usuń pare zdjęć, aby zwolnić miejsce i wtedy zobaczysz czy da się usunąć filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 54 minuty temu Udostępnij Napisano 54 minuty temu 28 minut temu, kordiankw napisał: To usuń pare zdjęć, aby zwolnić miejsce i wtedy zobaczysz czy da się usunąć filmy. Postaram się, ale ja mam małe zdjęcia (po 300kb) - a mam 5MB ponad stan 😉 pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi