grimson Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Ja niestety nie mogę usuwać filmów - tylko zdjęcia. NIe mogę ich zaznaczyć. pozdro ja mogę, usuwałem filmy. spróbowalem usunąć zdjęcie i też działa. wrzuć screena z edycji posta, gdzie masz film nie do usunięcia, może nie klikasz tam, gdzie trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Generalnie zasada ta sama - tylko inaczej się to realizuje (szybciej). To czy wyjdziesz w górę, czy też wyprostujesz nogę zew. w skręcie tak de facto efekt jest ten sam. Tylko odciążenie dolne jest szybsze, no i nogi muszą wykonać cała pracę - bo nasza masa już nam nie pomaga w jeździe. I wszystko jasne. 🙂 Fajnie to ująłeś. A czyszczenie załączników działa. Jak napisał grimson, wchodzisz na Moje załączniki, sortujesz wg rozmiaru, klikasz z prawej strony załącznika, który chcesz uzunąć. Otwiera się wątek. Edytujesz go usuwając załącznik. Czekasz chwilkę, odświeżasz i już. Sprawdziłem, choć nie musiałem. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Ja niestety nie mogę usuwać filmów - tylko zdjęcia. NIe mogę ich zaznaczyć. pozdro idź śladami @johnwick2i zarejestruj konto 73.1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, a_senior napisał: I wszystko jasne. 🙂 Fajnie to ująłeś. A czyszczenie załączników działa. Jak napisał grimson, wchodzisz na Moje załączniki, sortujesz wg rozmiaru, klikasz z prawej strony załącznika, który chcesz uzunąć. Otwiera się wątek. Edytujesz go usuwając załącznik. Czekasz chwilkę, odświeżasz i już. Sprawdziłem, choć nie musiałem. 🙂 No właśnie ja nie mogę zaznaczać załączników - najbardziej w duże dają filmy. Zdjęci mogę usuwać - filmu nie jestem w stanie zaznaczyć. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu Może zmiana przeglądarki pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 33 minuty temu, Marcos73 napisał: No właśnie ja nie mogę zaznaczać załączników - najbardziej w duże dają filmy. Zdjęci mogę usuwać - filmu nie jestem w stanie zaznaczyć. pozdro nie masz tej czarnej gwiazdki, w prawym górnym narożniku? u mnie tak to wygląda przy edycji postu z filmem [ze zdjęciami wygląda to identycznie]. jak klikniesz czarną gwiazdkę, to automatycznie usuwasz załącznik. Potem klikasz "Zapisz" i temat z bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 47 minut temu, Marcos73 napisał: No właśnie ja nie mogę zaznaczać załączników - najbardziej w duże dają filmy. Zdjęci mogę usuwać - filmu nie jestem w stanie zaznaczyć. pozdro Nie zaznaczasz załącznika, tego widocznego w polu edycji, tylko jak napisał grimson, poniżej masz pole z załącznikiem, i klikasz na czarny krzyżyk ❌, a następnie zapisujesz wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, kordiankw napisał: Nie zaznaczasz załącznika, tego widocznego w polu edycji, tylko jak napisał grimson, poniżej masz pole z załącznikiem, i klikasz na czarny krzyżyk ❌, a następnie zapisujesz wiadomość. Cze No właśnie ja tak nie mam - ale mam Mac-a, może dlatego. Zrobiłbym printscreena (nawet zrobiłem), ale go przecież wstawić nie mogę 😉 pozdro ps. spróbuję na innej przeglądarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 46 minut temu, Marcos73 napisał: Cze No właśnie ja tak nie mam - ale mam Mac-a, może dlatego. Zrobiłbym printscreena (nawet zrobiłem), ale go przecież wstawić nie mogę 😉 pozdro ps. spróbuję na innej przeglądarce. A na smartfonie nie możesz tego zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kordiankw napisał: A na smartfonie nie możesz tego zrobić? też nie, na operze także. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, Marcos73 napisał: też nie, na operze także. pozdro Dziwne, ja na iPhone i na android używam przeglądarki Chrome, a na kompie Edge i mam wszystkie funkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, kordiankw napisał: Dziwne, ja na iPhone i na android używam przeglądarki Chrome, a na kompie Edge i mam wszystkie funkcje. Ale nie masz przepełnionego konta. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Marcos73 napisał: Ale nie masz przepełnionego konta. pozdrawiam To usuń pare zdjęć, aby zwolnić miejsce i wtedy zobaczysz czy da się usunąć filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, kordiankw napisał: To usuń pare zdjęć, aby zwolnić miejsce i wtedy zobaczysz czy da się usunąć filmy. Postaram się, ale ja mam małe zdjęcia (po 300kb) - a mam 5MB ponad stan 😉 pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi