Skocz do zawartości

Szkolenie "Level Up" 2025/26

Gabrik

Rekomendowane odpowiedzi

Podejmujemy temat ponownie. Dlaczego? Bo chcemy zrobić coś pozytywnego.

Zaczynamy najpierw anonsem tutaj, bez konkretnego terminu, gdyż identyfikujemy się z forum i chcemy pozostawić na początkowym etapie, możliwość dopasowania daty szkolenia, pod zainteresowanych forumowiczów, jeśli będą.

Cena nie będzie wyższa, aniżeli podobne oferty. Raczej kierunek Włochy. Forma bardziej campu nastawionego na rozwój, niż wycieczki z zajęciami.

Grupa max 8 osób, poziom średniozaawansowany. Jednak nie zamykamy się na narciarzy zaawansowanych, instruktorów. Kwestia potrzeb i zainteresowania.

Ewentualne zainteresowanych zapraszam na priv.

1905894509_Szkolenie(7).thumb.png.2c6f88e82e5532449f4136fd29fb53c9.png

Edytowane przez Gabrik
  • Like 4
  • Thanks 2

Cena zaporowa na wstępie(ostatnia oferta), nie jest podobna do konkurencji. Czyli ja wróżbita i samozwańczy prze ch... Skiforum prawdę wam powiem 🤪skazuję was na porażkę 😁 Nawet inteligentne wkładki do butów które mówiły ciulu!! zostaw to bo nigdy się nie naumisz a promował to sam Ted🤪 nie dały rady takim fanaberią.

Edytowane przez Mikoski
  • Like 1
  • Haha 1

2 godziny temu, Gabrik napisał:

Raczej kierunek Włochy.

A kierunek Kanada ?  
Jazda autem do Włoch to porównywalny czas przelotu do Kanady bilety kupisz w dwie strony z Amsterdamu za 500/600€ z jedną przesiadką z Warszawy są +200€. Paliwo do Włoch to też około 250/300€ więc różnica nie jest jakaś kosmicznie wielka .  Aartamenty u Piotra to podobne koszta co w Alpach już kiedyś sprawdzałem na Airbnb pewnie sam zna jakieś lokalne portale przez które można wynająć . Z lotniska nie jest jakoś daleko czyli wynajęcie busa lub lokalne taxi .Niewiadoma to koszt szkolenia skipasow i wypożyczalni sprzętu - buty można zabrać ze sobą do walizki .
Przygoda jednak nieporównywalna . 

• Like 1
  • Thanks 1

3 minuty temu, Jan napisał:

faktycznie bezpośredni AMS - YYC w styczniu za 732,89

a jak bym leciał z DUS z przesiadką w AMS to tylko 678,86

Nie mogę wstawiać zdjęć 🤷‍♂️ chyba jakiś limit przekroczyłem 🤯😤

Drugi tydzień stycznia wylot piątek 9 powrót następna niedziela bilet z Amsterdamu 587€ z Warszawy 808€

• Haha 1

Godzinę temu, Jan napisał:

@Gabrik, @a_senior, @Bruner79, @Victor, @Mikoski, @cappo, w takim doborowym towarzystwie to ja sie pisze, jeszcze @KrzysiekK i mamy komplet

Ja już raczej na szkolenie się nie nadaję jestem niereformowalny 😉 a jak wiem że mam rację a ktoś mi kit wciska to tylko kwasu narobię 😜 więc ja odpadam.

• Thanks 1
  • Haha 6

2 minuty temu, Mikoski napisał:

Ja już raczej na szkolenie się nie nadaję jestem niereformowalny 😉 a jak wiem że mam rację a ktoś mi kit wciska to tylko kwasu narobię 😜 więc ja odpadam.

W moim wypadku "level up" nie ma sensu... po co i czy  istnieje jakiś level up od tego na którym jestem .. nie sądzę.. 🙂

• Haha 4

5 minut temu, Lexi napisał:

Czemu?.. w czym ?

Chociażby w zmianie kontynentu ! Osobiście w Kanadzie nie byłem więc taki dzionek czy nawet dwa  w Vancouver z chęcią bym zaliczył dodatkowo pewnie inny śnieg o którym można przeczytać i ogólnie wycieczka na którą co chwilę sobie nie pozwalasz jak chociażby Alpy które są 700km od chaty czyli wsiadasz i jedziesz nawet z partyzanta bo masz na to ochotę 😉

• Like 1
  • Thanks 1