Sencei Napisano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 powiem tak, zę czasu nie mam jak niektórzy, że "przyjde ze szkoły i nic nie musze robić", ale czasu trochę mam... takei skręcanie długopisów jest chyba dobrym pomysłem, bo nie muszę mieć 16/17/18 lat, a mogę dorobić... z takiego dorobku(jjak sieuzbiera) to można sobei pokupić co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 3 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Jednak tak przemyślałem i wiem.... Masz problem Wiesz dlaczego? Bo długopisy są skręcane- owszem, ale w Chinach Pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostryTE610 Napisano 4 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 bez kitu ci powiem nie wierz w te skrecanie dlugopisow to jest gowno wiecej stracisz niz zarobisz najpierw wysylasz jakas kase oni ci przysylaja itp to bzdura uwierz ze juz wielu gosci w taki syf sie wpierdzielilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostryTE610 Napisano 5 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 jak ja bylem malolat (dalej tez jestem malolat tylko ze troche starszy) to byl taki gosc na parkingu wpadal co srode i dawal dzieciakom nam ulotki do roznoszenia zeby biegac po klatkach itp z tymi ulotkAMI dawal jakies grosze chyba tak mi sie wydaje bo 100m dalej byl salon gier i wszyscypo tej smiesznej robocie szli kase tam rozwalic a z tego co pamietam to na duzo gieer nie starczylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostryTE610 Napisano 5 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ps picie to zycie a robota to glupota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 5 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a co myślicie o takim czymś jak stronie z banerami reklamowymi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vittek Napisano 5 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 bardzo czasochlonne. tzn. dlugo czasu minie zanim zarobisz a i musisz sam wlozyc pieniądze zeby domene wykupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacziii Napisano 5 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ja proponuje popracowac nad wlasna osoba dopoki nie osiagniesz 17 lat...masz na to duzo czasu...bo z tego co widze to bedziesz mial problemy ze znalezieniem pracy nawet jezeli bedziesz juz upowazniony prawnie do zawarcia umowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 o co ci dokładnie chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 O tzw. całokształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sencei Napisano 6 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ja napisałem "o co ci DOKŁADNIE chodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi