wamor Napisano Wtorek o 06:14 Udostępnij Napisano Wtorek o 06:14 Aktualnie okropna łuska, nie chce schodzić, co robić? Gdy nie chce się brać sterydów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozel Napisano Wtorek o 12:49 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:49 Do ściągania łuski polecam tę emulsję, mi pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gretke Napisano Wtorek o 17:16 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:16 Też lubię tę emulsję, przetestowałem już wiele produktów ale ta jest naprawdę dobra. Niezła jest też zwykła oliwka Bambino ale jakiś czas temu z niej zrezygnowałem, jest tania ale potem trudno jest ją zmyć z głowy. Coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick2 Napisano Wtorek o 17:38 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:38 Antybiotykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parkos Napisano wczoraj o 11:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:09 Szampon clobex jest niezły ale to steryd i na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 16:48 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:48 Lewatywa. ze smaru narciarskiego .. tylko bez fluoru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano wczoraj o 18:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:12 Godzinę temu, Lexi napisał: Lewatywa. ze smaru narciarskiego .. tylko bez fluoru. Działa super, ale tylko prasowana żelazkiem 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 23 godziny temu, moruniek napisał: Działa super, ale tylko prasowana żelazkiem 😉. Pod warunkiem że żelazko zasilane energią odnawialną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi