wamor Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Aktualnie okropna łuska, nie chce schodzić, co robić? Gdy nie chce się brać sterydów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozel Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Do ściągania łuski polecam tę emulsję, mi pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gretke Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Też lubię tę emulsję, przetestowałem już wiele produktów ale ta jest naprawdę dobra. Niezła jest też zwykła oliwka Bambino ale jakiś czas temu z niej zrezygnowałem, jest tania ale potem trudno jest ją zmyć z głowy. Coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick2 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Antybiotykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parkos Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia (edytowane) Szampon clobex jest niezły ale to steryd i na receptę. Tak więc polecam jak jest juz naprawdę źle i nic nie pomaga, na co dzień lepszy jest szampon psorisel: https://gemini.pl/psorisel-szampon-na-luszczyce-skory-glowy-200-ml-0098900 Edytowane Piątek o 11:22 przez parkos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Środa o 16:48 Udostępnij Napisano Środa o 16:48 Lewatywa. ze smaru narciarskiego .. tylko bez fluoru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Środa o 18:12 Udostępnij Napisano Środa o 18:12 W dniu 2.04.2025 o 16:48, Lexi napisał: Lewatywa. ze smaru narciarskiego .. tylko bez fluoru. Rozwiń Działa super, ale tylko prasowana żelazkiem 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano Czwartek o 17:26 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:26 W dniu 2.04.2025 o 18:12, moruniek napisał: Działa super, ale tylko prasowana żelazkiem 😉. Rozwiń Pod warunkiem że żelazko zasilane energią odnawialną. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano Niedziela o 09:36 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:36 Jeszcze zajebista może być raszpla narciarska, zdziera łuski do mózgu włącznie. Wystarczą 3 przelecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 09:46 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:46 W dniu 3.04.2025 o 17:26, mlodzio napisał: Pod warunkiem że żelazko zasilane energią odnawialną. Rozwiń Cześć A czy już kupiłeś silnik elektryczny do swojego canoe? Wiesz, my już złożyliśmy kwity na dopłaty do silników do kajaków - apropos, Krzysiu, są kompatybilne również a SUPami... Moim zdaniem - co wielokrotnie tu czytałem a dopiero teraz zrozumiałem - należy iść z duchem czasu, nie być leśnym dziadkiem zatwardziałym w swojej tępej konserwatywnej samowystarczalności. Kompletuję już ogniwa na kokpit... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano Niedziela o 14:40 Udostępnij Napisano Niedziela o 14:40 (edytowane) Kupiłem drugie canoe - do pływania solo. Leśne dziadki gubią się we współczesnej technice - wolą naginać z krzyża. Kiedyś słyszałem że najlepsza maść do nart na stok igielitowy to lubrykant - nazwy niestety nie pamiętam. 🙂 Edytowane Niedziela o 14:51 przez mlodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi