Skocz do zawartości

Newsy / informacje narciarskie

zając

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Ciekaw jestem kiedy taki Kamieńsk pójdzie po rozum do głowy. Jest tam wszystko co potrzeba: góra, wyciągi, podstawowa infrastruktura śnieżąca i od cholery pieniędzy. Brak tylko w zarządzie kopalni narciarza... Byłbym tam bardzo częstym gościem...

Pozdro

Edytowane przez Mitek
  • Like 3

W stolicy wystarczy to zadaszyć oczywiście zrobić to tak żeby fajnie wkomponowało się w całe otoczenie 

image.thumb.jpeg.205a93e0929e9819423c08a40f70d778.jpeg

Dla przykładu kiedy mieszkałem jeszcze w Antwerpii przy moim mieszkaniu obok największego parku w tym mieście dzieci i nie tylko dzieci  trenowały pod chmurką na tym obiekcie IMG_4956.thumb.jpeg.662515152bc390ae05d1b8b47ad3b366.jpeg

cele szczęście,że włodarze miasta i dzielnicy  poszli po rozum do głowy wyburzyli i przenieśli narciarstwo do hali Snowworld a w to miejscu postawili nowy obiekt czyli dwa baseny plus dwa lodowiska ( jedno klubowe do hokeja -drugie rekreacyjne dla wszystkich) centrum fitnes plus restauracje itd .IMG_4957.thumb.jpeg.b6c2a64f84adcd3c7f02133a7a614dc8.jpeg

Trzeba tylko chcieć coś dla społeczeństwa zrobić ale jak czytałem dziś że prezydent PL miasta idzie na 5 dni za kraty ( grzywna zamieniona na dni) bo dzieci grają na orliku w piłkę po godzinach szkolnych bo jakiejs pani krzyki przeszkadzają to jak napisał @grimson eko terroryści mogą zablokować każdą fajną i przydatną inwestycję bo przecież sport to zdrowie  🤦‍♂️ 

• Like 1