Gabrik Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca ...dla dyletantów, upartych, sceptyków, laików, mądrali i nie tylko. S'il te plaît.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Marca Udostępnij Napisano 18 Marca (edytowane) 1 godzinę temu, Gabrik napisał: ...dla dyletantów, upartych, sceptyków, laików, mądrali i nie tylko. S'il te plaît.. Ja Ci powiem że ostatnio na odsypy zamiast na slalomkach 66mm jeździłem chwilę na Elan amphibio 95mm pod butem zrobionych pewnie na krawędzie 90 stopni na podcięciu około 1.5. Jak szybko ubrałem tak szybko zdjąłem. Co z tego, że się to obraca na śniegu jak miednica skoro na stromym nie trzymało. A może nie umiem. Wróciłem do slalomek i już umiałem. Edytowane 18 Marca przez KrzysiekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi