kordiankw Napisano Wtorek o 17:56 Udostępnij Napisano Wtorek o 17:56 2 godziny temu, johnwick2 napisał: P Widocznie reaguje dla kolegów. Nie mów, że dostałeś bana? Na tym forum to chyba pierwszy raz od kiedy pamiętam 🧐. Wolna jest jeszcze trójka i czwórka 🤣. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Wtorek o 18:37 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:37 (edytowane) 43 minuty temu, kordiankw napisał: Nie mów, że dostałeś bana? Na tym forum to chyba pierwszy raz od kiedy pamiętam 🧐. Wolna jest jeszcze trójka i czwórka 🤣. Też jestem w szoku. Brzmi tak niewiarygodnie, że zakrawa na... sam już nie wiem na co. To nie ja byłem Ewą. Na mnie zwykle donoszą, w tym się specjalizuję, ale to na innym forum było grane. Pamiętamy... PS pewno wkurzył kogoś z Warszawy... u mnie tylko babcia, ale dawno już... nie żyje. Edytowane Wtorek o 18:40 przez star 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano Wtorek o 18:57 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:57 (edytowane) Godzinę temu, kordiankw napisał: Nie mów, że dostałeś bana? Na tym forum to chyba pierwszy raz od kiedy pamiętam 🧐. Wolna jest jeszcze trójka i czwórka 🤣. A za co? Coś mi migneło, że naigrywał się z Warszawiaków, ale żeby za to? Niemożliwe. 🙂 I kto by go zbanował? Ja się z Warszawiaków nie mogę wyśmiewać, choćżem Krakus, bo, po pierwsze, nie wiadomo kto w Warszawie jest Warszawiakiem. Same słoiki. A po drugie, mając trójkę wnuków Warszawiaków wolę się nie wychylać. 🙂 Edytowane Wtorek o 18:58 przez a_senior 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnwick2 Napisano Wtorek o 22:12 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:12 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 07:10 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:10 8 godzin temu, johnwick2 napisał: Jakieś żarty... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 07:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:12 8 godzin temu, johnwick2 napisał: Czyli co 2 miesiące ? miesiąc i 30 dni to chyba 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 07:13 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:13 2 minuty temu, Mitek napisał: Jakieś żarty... Taki Prima Aprilis 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano wczoraj o 07:15 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:15 Teraz padnie na wszystkich blady strach... pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano wczoraj o 07:27 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:27 9 godzin temu, johnwick2 napisał: Myślę, że to 1 kwietnia. Albo, co mało prawdopodobne, ten co Cię zbanował jest nowopozyskanym Warszawiakiem. 😉 Ja, jako rodowity Krakus, nie mógłbym ze zrozumiałych powodów kupić Stoeckli. Nawet po przecenie czy używanych. Mógłbym być posądzony o rozrzutność czy, nie daj Boże, o coś jeszcze gorszego. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 07:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:46 16 minut temu, a_senior napisał: Myślę, że to 1 kwietnia. Albo, co mało prawdopodobne, ten co Cię zbanował jest nowopozyskanym Warszawiakiem. 😉 Ja, jako rodowity Krakus, nie mógłbym ze zrozumiałych powodów kupić Stoeckli. Nawet po przecenie czy używanych. Mógłbym być posądzony o rozrzutność czy, nie daj Boże, o coś jeszcze gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano wczoraj o 07:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:55 Się okaże, że admin też człowiek i lubi żarty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 08:40 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:40 41 minut temu, brachol napisał: Się okaże, że admin też człowiek i lubi żarty... raczej nie żarty tylko słuszna decyzja admina @SkiForum jeszcze raz wielkie dzięki - chamstwo trzeba tępić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano wczoraj o 11:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:07 2 godziny temu, Jan napisał: @SkiForum jeszcze raz wielkie dzięki - chamstwo trzeba tępić Tylko co to jest chamstwo? Niejedne wpisy tu widziałem, które były w mojej ocenie naprawdę chamskie. I co? I nic się nie działo. Oczywiście, ocena subiektywna. W mojej ocenie uwaga Johna była co najwyżej daleko posuniętą ironią i nic z chamstwem nie miała wspólnego. Sądzę, że ban, o ile nie jest to jednak prima aprilis, nie był inicjatywą admina, tylko jakiegoś urażonego forumowicza, który się poskarżył. 🙂 Szkoda, że tak mało z nas potrafi śmiać się z samego siebie. Podobno wymaga to wysokiego poziomu akceptacji siebie samego. A kawałek z Kobuszewskim i Golasem boski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano wczoraj o 11:14 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:14 2 minuty temu, a_senior napisał: Tylko co to jest chamstwo? Niejedne wpisy tu widziałem, które były w mojej ocenie naprawdę chamskie. I co? I nic się nie działo. Oczywiście, ocena subiektywna. W mojej ocenie uwaga Johna była co najwyżej daleko posuniętą ironią i nic z chamstwem nie miała wspólnego. Sądzę, że ban, o ile nie jest to jednak prima aprilis, nie był inicjatywą admina, tylko jakiegoś urażonego forumowicza, który się poskarżył. 🙂 Szkoda, że tak mało z nas potrafi śmiać się z samego siebie. Podobno wymaga to wysokiego poziomu akceptacji siebie samego. A kawałek z Kobuszewskim i Golasem boski. Nie chodzi o urazę, ale zwykły brak kultury jaki zaprezentował John. Chamskie bluzgi bez żadnej merytoryki. Nie jestem z Warszawy, ale mnie te odzywki bardzo raziły. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano wczoraj o 11:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:47 21 minut temu, a_senior napisał: Tylko co to jest chamstwo? Niejedne wpisy tu widziałem, które były w mojej ocenie naprawdę chamskie. ja osobiście nie miałem i nie mam nic do tego co chce przekazać JohnWick, wolność słowa i jak kto woli demokracja, ale raziło mnie i razi sposób wypowiedzi z używaniem zwrotów i słów zbyt dosadnych, w moim odczuciu powszechnie uznawanych za wulgarne. Zwróciłem na to uwagę w poprzedniej konwersacji, sugerując że anonimowo, na forum, bez dania twarzy każdy mądrala jest odważny. Otrzymałem odpowiedź, że zaprasza do Palenicy na narty i pogawędkę - i tym mnie ujął - bo dał twarz. Mam zamiar skorzystać z okazji i ponartować z Nim jeden dzień żeby się lepiej poznać. Jeżeli po prostu taki jest, używa takiego języka na co dzień, trzeba to będzie przyjąć i zdecydować, czy wchodzić w dalszy kontakt i dyskusje czy nie. Na razie zachowuję się powściągliwie i nie odpowiadam dopóki się z Nim nie poznam. Jeżeli jest wartościowym człowiekiem - jestem w stanie zaakceptować "wyjątkowe" słownictwo. mam nadzieję że tak będzie, do tej pory nie wchodzę w konwersację bo nie wiem czego się spodziewać Liczę żę JohnWIck też się trochę dostosuje ze słownictwem, bo jak widzi "mocnijesze" słówka nie otrzymują wśród osób ze SF aprobaty - tyle może zrobić dla siebie i dla nas. pozdrawiam Wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano wczoraj o 12:12 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:12 4 godziny temu, a_senior napisał: Myślę, że to 1 kwietnia. Albo, co mało prawdopodobne, ten co Cię zbanował jest nowopozyskanym Warszawiakiem. 😉 Ja, jako rodowity Krakus, nie mógłbym ze zrozumiałych powodów kupić Stoeckli. Nawet po przecenie czy używanych. Mógłbym być posądzony o rozrzutność czy, nie daj Boże, o coś jeszcze gorszego. 🙂 To źle myślisz. Chyba nie zdążyłeś przeczytać skasowanego postu. Jeśli wyzwiska są personalne to mogę zrozumieć,ale wyzywanie ogółu forumowiczów od cip... Jeśli lubisz być wyzywany bez powód Twoja sprawa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano wczoraj o 12:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:30 (edytowane) 44 minuty temu, Suave napisał: Otrzymałem odpowiedź, że zaprasza do Palenicy na narty i pogawędkę - i tym mnie ujął - bo dał twarz To kiedy to spotkanie,bo kojarzę, że miało być początkiem kwietnia. Miał się mierzyć,ale nie na słowa tylko w jeździe z @labasi @mlesik . Mlesika zrozumie bo ma daleko i szkoda czas tracić na tego typu zaczepki,ale Labas na miejscu z tego co się orientuję. Edytowane wczoraj o 12:34 przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano wczoraj o 12:43 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:43 10 minut temu, Edwin napisał: To kiedy to spotkanie,bo kojarzę, że miało być początkiem kwietnia. ja będę trafiał w środek przyszłego sezonu, żebym był w najlepszej formie i z optymalnymi moimi możliwościami 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 13:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:09 25 minut temu, Suave napisał: ja będę trafiał w środek przyszłego sezonu, żebym był w najlepszej formie i z optymalnymi moimi możliwościami 🙂 No i może będzie śnieg, bo inaczej to tylko piwko można strzelić 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano wczoraj o 14:53 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:53 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: No i może będzie śnieg, bo inaczej to tylko piwko można strzelić 😉 pozdro Przecież Suave nic o śniegu nie wspominał cyt. żebym był w najlepszej formie i z optymalnymi moimi możliwościami 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano wczoraj o 15:08 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:08 (edytowane) 3 godziny temu, Edwin napisał: Chyba nie zdążyłeś przeczytać skasowanego postu. Przeczytałem, ale b. pobieżnie. Mógłby mi ktoś podrzucić ten skasowny na priv. Już przeczytałem, bo mi ktoś wskazał gdzie jest. Dzięki. 🙂 No więc tekst jest mocny i faktycznie obraźliwy, choć w porównaniu do tekstów jakie tu padały (np. ty chuju pierdolony 🙂), a nie kończyły się banem i tak jest łagodniejszy. No i nie jest skierowany do jednej osoby, ale grupy więc rozmywa to jego adresację. Dalej podtrzymuję, że nie zasłużył na bana a na dobrą odpowiedź typu "lecz swoje kompleksy", co zresztą star celnie napisał. Edytowane wczoraj o 15:56 przez a_senior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano wczoraj o 15:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:54 4 godziny temu, Suave napisał: ja osobiście nie miałem i nie mam nic do tego co chce przekazać JohnWick, wolność słowa i jak kto woli demokracja, ale raziło mnie i razi sposób wypowiedzi z używaniem zwrotów i słów zbyt dosadnych, w moim odczuciu powszechnie uznawanych za wulgarne. Zwróciłem na to uwagę w poprzedniej konwersacji, sugerując że anonimowo, na forum, bez dania twarzy każdy mądrala jest odważny. Otrzymałem odpowiedź, że zaprasza do Palenicy na narty i pogawędkę - i tym mnie ujął - bo dał twarz. Mam zamiar skorzystać z okazji i ponartować z Nim jeden dzień żeby się lepiej poznać. Jeżeli po prostu taki jest, używa takiego języka na co dzień, trzeba to będzie przyjąć i zdecydować, czy wchodzić w dalszy kontakt i dyskusje czy nie. Na razie zachowuję się powściągliwie i nie odpowiadam dopóki się z Nim nie poznam. Jeżeli jest wartościowym człowiekiem - jestem w stanie zaakceptować "wyjątkowe" słownictwo. mam nadzieję że tak będzie, do tej pory nie wchodzę w konwersację bo nie wiem czego się spodziewać Liczę żę JohnWIck też się trochę dostosuje ze słownictwem, bo jak widzi "mocnijesze" słówka nie otrzymują wśród osób ze SF aprobaty - tyle może zrobić dla siebie i dla nas. pozdrawiam Wszystkich Cześć Widzisz, a mnie na przykład to co opisujesz nie rusza - wolę dosadne stwierdzenie bezpośrednie niż zawoalowane chamstwo w papierku. Natomiast wpisy np. takie jak Twój, bez wielkich liter, znaków przystankowych, są dla mnie totalnym brakiem szacunku dla czytającego. Takie życie. Ale zbanować....??? Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano wczoraj o 16:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:49 @Mitek bądź proszę konsekwentny bo mnie to razi 😉 .. na przystanku nie zapalę, nie wolno .. obok przystanku napiję się z kolegą piwa wracając wieczorem do domu chociaż, jakby tak spojrzeć oficjalnie, to i tak domena publiczna, więc nie wolno .. a znaki, które stawiam pisząc ten wpis to znaki przestankowe i z przystankiem mają może tyle wspólnego co chwila oczekiwania podczas recytacji podobna do czekania na spóźniony autobus. Z recytacji de facto wywodzą nazwę : przestankowe. Bana nie sugeruję 🙂 więc luz 🙂, język jednak szanujmy. Szczególnie, gdy coś się komuś zarzuca. M. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 16:55 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:55 5 godzin temu, Suave napisał: Otrzymałem odpowiedź, że zaprasza do Palenicy na narty i pogawędkę - i tym mnie ujął - bo dał twarz. Mam zamiar skorzystać z okazji i ponartować z Nim jeden dzień żeby się lepiej poznać. ..ja starej daty.. też do łóżka nie idę na pierwszej randce.. 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano wczoraj o 17:08 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:08 23 godziny temu, kordiankw napisał: Nie mów, że dostałeś bana? Na tym forum to chyba pierwszy raz od kiedy pamiętam 🧐. Wolna jest jeszcze trójka i czwórka 🤣. Jak ktoś będzie tęsknił to i 5 się szykuje😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi