grimson Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca No to jedziemy 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Marca Udostępnij Napisano 15 Marca 6 minut temu, grimson napisał: No to jedziemy 🙂 na klawiaturze kompa lub smartfona 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Znany jest już kalendarz ferii zimowych w roku szkolnym 2025/2026: https://news.edubaza.pl/s/1777/81582-Ferie-2026-terminy-ferii-zimowych-w-roku-szkolnym-20252026.htm 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Godzinę temu, grimson napisał: Znany jest już kalendarz ferii zimowych w roku szkolnym 2025/2026: https://news.edubaza.pl/s/1777/81582-Ferie-2026-terminy-ferii-zimowych-w-roku-szkolnym-20252026.htm i już noclegi zarezerwowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 1 godzinę temu, Jan napisał: i już noclegi zarezerwowałeś ? Jeszcze nie, ale bede celował w Val di Sole. Mam tam zaległości do przejechania. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2 godziny temu, grimson napisał: Jeszcze nie, ale bede celował w Val di Sole. Mam tam zaległości do przejechania. Wlkp ma w kiepskim okresie ferie, warto wcześniej pomyśleć o rezerwacji. PS terminy są znane już od jakiegoś czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Godzinę temu, brachol napisał: Wlkp ma w kiepskim okresie ferie, warto wcześniej pomyśleć o rezerwacji. PS terminy są znane już od jakiegoś czasu. No bez szału, I tydzień ferii w krainie ziemniaka zaczepia o zimowe IO w ITA, więc ceny i dostępność noclegów mogą być słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 40 minut temu, grimson napisał: No bez szału, I tydzień ferii w krainie ziemniaka zaczepia o zimowe IO w ITA, więc ceny i dostępność noclegów mogą być słabe. to jedź do Austrii - będziesz miał bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 23 minuty temu, Jan napisał: to jedź do Austrii - będziesz miał bliżej ITA ma nad AUT przewagę słońca i paszownika, więc będzie ITA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia U nas wczoraj tak. Tylko dyscyplina sportu się nie zgadza😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset2 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia (edytowane) Kaspro z dziś. Śniegu dopadało, zimno jak cholera i nic nie widać. Gąsienicowa przewiana, Goryczka nie wiem, ale powinno być lepiej. Poniżej granicy lasu chyba też, bo wiatr zwiewa śnieg w doliny, ale może być jeszcze za mało. Nadal pada. Nartostradą w Gąsienicowej można do Nosalowej Przeł. Dalej z buta i z Kuźnic do ronda „da się”. Edytowane 6 Kwietnia przez techset2 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia (edytowane) Klamka zapadła 😜 Edytowane 12 Kwietnia przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Godzinę temu, kordiankw napisał: Klamka zapadła 😜 Bezlimitowy dostęp do wszystkich wymienionych ON? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 40 minut temu, grimson napisał: Bezlimitowy dostęp do wszystkich wymienionych ON? Tak, a w tym sezonie również jazdy wieczorne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 29 minut temu, kordiankw napisał: Tak, a w tym sezonie również jazdy wieczorne. W tej kasie to promo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 5 godzin temu, kordiankw napisał: Klamka zapadła 😜 Nie było by korzystniej sie załapać na 60l. jakbyś kupił póżniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia (edytowane) 35 minut temu, Lexi napisał: Nie było by korzystniej sie załapać na 60l. jakbyś kupił póżniej ? Musiałbym kupić we wrześniu, a wtedy cena jest wyższa, promocyjna jest tylko do 31 maja, wiec pewnie wyszłoby na to samo. Ja i tak rozliczam skipass w ramach "sport activity" i firma zwraca mi kasę, więc to dla mnie bez znaczenia, a dzięki temu, że kupiłem na początku roku, to wydatki rozliczę jeszcze za 2025 rok. W przyszłym sezonie parking pod gondolą dla właścicieli sezonówki ponownie darmowy: Edytowane 12 Kwietnia przez kordiankw 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Hmm, zastanawiam się nad tym SKI FLEXI - bo nigdy nie wiem co mi przyniesie życie w następnym sezonie narciarskim. Dobrze rozumiem że jeśli nie wyjeżdżę całości to dostanę cashback i z niego będę mogła kupić następne karnety także jednorazowe (nie tylko sezonówkę?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 26 minut temu, zając napisał: Hmm, zastanawiam się nad tym SKI FLEXI - bo nigdy nie wiem co mi przyniesie życie w następnym sezonie narciarskim. Dobrze rozumiem że jeśli nie wyjeżdżę całości to dostanę cashback i z niego będę mogła kupić następne karnety także jednorazowe (nie tylko sezonówkę?) Ja to rozumiem w ten sposób, że po rozliczeniu sezonówki w przyszłym roku, niewykorzystana kasa (różnica pomiędzy ceną zakupu, a ilością dni na nartach pomnożone przez cenę karnetu za te dni) zostaje przelana na twoj portfel GoX. Później kupując karnet online wybierasz sposób płatności. Diabeł jak zwykle tkwi w szczegółach, czyli za jaką cenę będą liczone dni w których sezonówka była wykorzystywana. Doświadczenie podpowiada mi, że będzie to maksymalna ceną skipassu, jedyne rozróżnienie to sezon niski i wysoki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Też tak myślę że po najwyższych cenach będą liczyć, ale realnie patrząc - jak teraz się decyduję na wyjazd to i tak płacę po najwyższej cenie (bo to jest najczęściej na 1-2 dni przed) więc tu mi wszystko jedno, a jeśli np. sezon i mi się sypnie z przyczyn niezależnych ode mnie, to nie stracę całej kasy - przerzucę ją tym cashbackiem na następny rok tzn. jakoś wykorzystam? Czy z tego GoX można tez jednorazowe skipassy kupować albo płacić np. za baseny - wiesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 29 minut temu, kordiankw napisał: Ja to rozumiem w ten sposób, że po rozliczeniu sezonówki w przyszłym roku, niewykorzystana kasa (różnica pomiędzy ceną zakupu, a ilością dni na nartach pomnożone przez cenę karnetu za te dni) zostaje przelana na twoj portfel GoX. Później kupując karnet online wybierasz sposób płatności. Diabeł jak zwykle tkwi w szczegółach, czyli za jaką cenę będą liczone dni w których sezonówka była wykorzystywana. Doświadczenie podpowiada mi, że będzie to maksymalna ceną skipassu, jedyne rozróżnienie to sezon niski i wysoki. Czyli w pewnym sensie kupujecie kota w worku? Prost 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 25 minut temu, zając napisał: Też tak myślę że po najwyższych cenach będą liczyć, ale realnie patrząc - jak teraz się decyduję na wyjazd to i tak płacę po najwyższej cenie (bo to jest najczęściej na 1-2 dni przed) więc tu mi wszystko jedno, a jeśli np. sezon i mi się sypnie z przyczyn niezależnych ode mnie, to nie stracę całej kasy - przerzucę ją tym cashbackiem na następny rok tzn. jakoś wykorzystam? Czy z tego GoX można tez jednorazowe skipassy kupować albo płacić np. za baseny - wiesz może? Można. Jak przechodzisz do płatności, to wybierasz GoX, czy jak to się tam nazywa teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 20 minut temu, Jan napisał: Czyli w pewnym sensie kupujecie kota w worku? Na zdrowie! Nie kupujemy kota w worku tylko nie wiemy do końca jak policzą opłatę za kota 😁 natomiast wiemy że jest kot w worku - w moim przypadku worek jest ciekawy, bo można z niego wyciągnąć w tej samej cenie kilka dni w Szczyrku albo na Moltalerze. Jak się spakujemy w kamperka to pod Moltkiem można stać za free, a ostatnio tam byliśmy w sezonie covidowym, więc może warto byłoby odwiedzić? 🙂 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 23 minuty temu, Jan napisał: Czyli w pewnym sensie kupujecie kota w worku? Prost Wszystko jest w regulaminie, wystarczy go przeczytać. Ja wybrałem zwykłą sezonowke, bo po pierwsze jest tańsza, po drugie i ta pewnie wykorzystam ją z górką, a po trzecie będę miał latem gości, którzy będą chcieli przejechać się gondolą, a ta flexi nie działa w sezonie letnim. Tylko zwykła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 1 godzinę temu, zając napisał: ak się spakujemy w kamperka to pod Moltkiem można stać za free, A. parkingi są tam bardzo malownicze.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi