kss_marcin_skispa Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) Po jesiennym sukcesie frekwencyjnym wrzucamy nowe daty warsztatów z ręcznego serwisu narciarskiego. 15 kwietnia (wtorek), g. 9:00 - 13:00 16 kwietnia (środa), g. 17:00 - 21:00 17 kwietnia (czwartek), g. 17:00 - 21:00 22 kwietnia (wtorek) g. 9:00 - 13:00 23 kwietnia (środa), g. 17:00 - 21:00 24 kwietnia (czwartek), g. 17:00 - 21:00 6 maja (wtorek) g. 9:00 - 13:00 7 maja (środa), g. 17:00 - 21:00 8 maja (czwartek), g. 17:00 - 21:00 10 maja (sobota), g. 9:00 - 13:00 13 maja (wtorek) g. 9:00 - 13:00 14 maja (środa), g. 17:00 - 21:00 15 maja (czwartek), g. 17:00 - 21:00 Warsztaty odbędą się w serwisie Ski Spa w Warszawie. Więcej (opis warsztatów + rezerwacja miejsca tutaj: 👉 www.skispa.pl - warsztaty serwisowe Edytowane 15 Marca przez kss_marcin_skispa 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Gdzie one są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca Godzinę temu, Harnaś napisał: Gdzie one są? W Warszawie (niestety daleko ode mnie) - jest link przecież 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 13 minut temu, zając napisał: W Warszawie (niestety daleko ode mnie) - jest link przecież 🙂 Wypadałoby napisać, po co wszyscy mają wchodzić i szukać na stronie. A w opisie na stronie jest taki adres: "przy ul. Wasilkowskiego 14 (od strony Al. KEN, przy wejściu do metra Imielin)" No dobra, powinienem się domyślić, że tylko Warszawa ma metro w Polsce, ale jakoś nie doczytałem do tej części adresu. Jak to mówią "default City", ale w ostatnich latach Kraków też aspiruje do bycia "default City" 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 2 godziny temu, Harnaś napisał: Wypadałoby napisać, po co wszyscy mają wchodzić i szukać na stronie. A w opisie na stronie jest taki adres: "przy ul. Wasilkowskiego 14 (od strony Al. KEN, przy wejściu do metra Imielin)" No dobra, powinienem się domyślić, że tylko Warszawa ma metro w Polsce, ale jakoś nie doczytałem do tej części adresu. Jak to mówią "default City", ale w ostatnich latach Kraków też aspiruje do bycia "default City" 😜 Ja z górnośląskiej prowincji - nie aspirujemy chyba 😉😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca szkoda ze to nie Imielin kolo Myslowic 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kss_marcin_skispa Napisano 14 Marca Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 3 godziny temu, Harnaś napisał: Wypadałoby napisać, po co wszyscy mają wchodzić i szukać na stronie. A w opisie na stronie jest taki adres: "przy ul. Wasilkowskiego 14 (od strony Al. KEN, przy wejściu do metra Imielin)" No dobra, powinienem się domyślić, że tylko Warszawa ma metro w Polsce, ale jakoś nie doczytałem do tej części adresu. Jak to mówią "default City", ale w ostatnich latach Kraków też aspiruje do bycia "default City" 😜 Szczerze mówiąc nie przypuszczałem, że mogą być wątpliwości, skoro ogłoszenie ukazuje się na stronie naszego serwisu, gdzie zakładka "kontakt", a także góra strony jednoznacznie pokazuje dokładny adres. Ale oczywiście przepraszam, jeśli ktoś tu widzi jakąś nieścisłość - już poprawiłem w treści oferty 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca 14 minut temu, kss_marcin_skispa napisał: Szczerze mówiąc nie przypuszczałem, że mogą być wątpliwości, skoro ogłoszenie ukazuje się na stronie naszego serwisu, gdzie zakładka "kontakt", a także góra strony jednoznacznie pokazuje dokładny adres. Ale oczywiście przepraszam, jeśli ktoś tu widzi jakąś nieścisłość - już poprawiłem w treści oferty 🙂 Chodzi głównie o informację na forum - brak lokalizacji. Z forum wszedłem na ofertę i miałem dalej szukać po stronie, bo w ofercie jest nieprecyzyjnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kss_marcin_skispa Napisano 15 Marca Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 11 godzin temu, Harnaś napisał: Chodzi głównie o informację na forum - brak lokalizacji. Z forum wszedłem na ofertę i miałem dalej szukać po stronie, bo w ofercie jest nieprecyzyjnie? poprawione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi