Skocz do zawartości

Warsztaty serwisowe na 2 stanowiska - kwiecień, maj 2025 (Warszawa)

Rekomendowane odpowiedzi

Po jesiennym sukcesie frekwencyjnym wrzucamy nowe daty warsztatów z ręcznego serwisu narciarskiego.

📌 15 kwietnia (wtorek), g. 9:00 - 13:00
📌 16 kwietnia (środa), g. 17:00 - 21:00
📌 17 kwietnia (czwartek), g. 17:00 - 21:00
📌 22 kwietnia (wtorek) g. 9:00 - 13:00
📌 23 kwietnia (środa), g. 17:00 - 21:00
📌 24 kwietnia (czwartek), g. 17:00 - 21:00
📌 6 maja (wtorek) g. 9:00 - 13:00
📌 7 maja (środa), g. 17:00 - 21:00
📌 8 maja (czwartek), g. 17:00 - 21:00
📌 10 maja (sobota), g. 9:00 - 13:00
📌 13 maja (wtorek) g. 9:00 - 13:00
📌 14 maja (środa), g. 17:00 - 21:00
📌 15 maja (czwartek), g. 17:00 - 21:00

Warsztaty odbędą się w serwisie Ski Spa w Warszawie. Więcej (opis warsztatów + rezerwacja miejsca tutaj: 👉 www.skispa.pl - warsztaty serwisowe

20241024_200707.jpg

20241024_200726.jpg

20241025_210001.jpg

20241026_133821.jpg

OlekPobikrowski_SkiSpa_8083.jpg

OlekPobikrowski_SkiSpa_8087.jpg

OlekPobikrowski_SkiSpa_8147.jpg

Edytowane przez kss_marcin_skispa
  • Like 5
  • Thanks 1

13 minut temu, zając napisał:

W Warszawie (niestety daleko ode mnie) - jest link przecież 🙂

Wypadałoby napisać, po co wszyscy mają wchodzić i szukać na stronie.

A w opisie na stronie jest taki adres: "przy ul. Wasilkowskiego 14 (od strony Al. KEN, przy wejściu do metra Imielin)"

No dobra, powinienem się domyślić, że tylko Warszawa ma metro w Polsce, ale jakoś nie doczytałem do tej części adresu.

Jak to mówią "default City", ale w ostatnich latach Kraków też aspiruje do bycia "default City" 😜

• Like 1

2 godziny temu, Harnaś napisał:

A w opisie na stronie jest taki adres: "przy ul. Wasilkowskiego 14 (od strony Al. KEN, przy wejściu do metra Imielin)"

No dobra, powinienem się domyślić, że tylko Warszawa ma metro w Polsce, ale jakoś nie doczytałem do tej części adresu.

Jak to mówią "default City", ale w ostatnich latach Kraków też aspiruje do bycia "default City" 😜

Ja z górnośląskiej prowincji - nie aspirujemy chyba 😉😁

3 godziny temu, Harnaś napisał:

Szczerze mówiąc nie przypuszczałem, że mogą być wątpliwości, skoro ogłoszenie ukazuje się na stronie naszego serwisu, gdzie zakładka "kontakt", a także góra strony jednoznacznie pokazuje dokładny adres. Ale oczywiście przepraszam, jeśli ktoś tu widzi jakąś nieścisłość - już poprawiłem w treści oferty 🙂

adres.jpg

14 minut temu, kss_marcin_skispa napisał:

Szczerze mówiąc nie przypuszczałem, że mogą być wątpliwości, skoro ogłoszenie ukazuje się na stronie naszego serwisu, gdzie zakładka "kontakt", a także góra strony jednoznacznie pokazuje dokładny adres. Ale oczywiście przepraszam, jeśli ktoś tu widzi jakąś nieścisłość - już poprawiłem w treści oferty 🙂

adres.jpg

Chodzi głównie o informację na forum - brak lokalizacji. Z forum wszedłem na ofertę i miałem dalej szukać po stronie, bo w ofercie jest nieprecyzyjnie?

• Like 1

• kss_marcin_skispa zmienił tytuł na Warsztaty serwisowe na 2 stanowiska - kwiecień, maj 2025 (Warszawa)