Skocz do zawartości

Sprzedam: Elan Speed Magic SL 155cm

herbi

Rekomendowane odpowiedzi

Elan Speed Magic SL 155cm R11 z wiązaniami.
Bardzo przyjazne dla użytkownika, mało używane slalomki mojej żony.
Narty z sezonu 20/21, kupione nowe.
Bardzo ładny stan, ślizgi w niemal idealnym stanie poza jednà mini rysą na dziobie (foto).
Może ze 20-25dni na śniegu, jeden serwis maszynowy, krawędź jak fabryka.
Obecnie naostrzone ręcznie, nasmarowane, gotowe do jazdy. Kąt 87/0,5.

Bardzo fajne slalomki do jazdy rekreacyjnej w każdych warunkach, ze względu na jedną warstwę titanalu nie są zbyt sztywne i wymagające, same wchodzą na krawędź.
Idealne dla kobiety lub kogoś niezbyt ciężkiego (jak ja) kto chce się rozwijać w jezdzie carvingowej oraz krótkim skręcie.

Ja używałem ich głównie do ćwiczeń lub na miękkie warunki.
600zł + kw

IMG_2959.jpeg

IMG_2951.jpeg

IMG_2958.jpeg

IMG_2957.jpeg

IMG_2955.jpeg

IMG_2956.jpeg

IMG_2953.jpeg

Edytowane przez herbi
  • Like 4
  • Thanks 1

Cześć

Bardzo fajne nartki i - jak widać w znakomitym stanie. Dobry interes zrobił Teresalp chyba.

Ja mam tylko taka uwagę, bo bardzo często się ten błąd powtarza. To fajna narta rekreacyjna o profilu slalomowym ale obok narty SL - czyli slalomki to ona nawet nie stała. Sądzę, że ważne aby takich jednoznacznych określeń nie rozszerzać. Slalomka to slalomka. GS to GS a nie narta o promieniu 17m czy Master. Nartą DH przecież nikt GSa nie nazywa więc bądźmy jednoznaczni żeby się lepiej dogadywać.

Pozdrowienia

Edytowane przez Mitek
  • Thanks 1