herbi Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca (edytowane) Elan Speed Magic SL 155cm R11 z wiązaniami. Bardzo przyjazne dla użytkownika, mało używane slalomki mojej żony. Narty z sezonu 20/21, kupione nowe. Bardzo ładny stan, ślizgi w niemal idealnym stanie poza jednà mini rysą na dziobie (foto). Może ze 20-25dni na śniegu, jeden serwis maszynowy, krawędź jak fabryka. Obecnie naostrzone ręcznie, nasmarowane, gotowe do jazdy. Kąt 87/0,5. Bardzo fajne slalomki do jazdy rekreacyjnej w każdych warunkach, ze względu na jedną warstwę titanalu nie są zbyt sztywne i wymagające, same wchodzą na krawędź. Idealne dla kobiety lub kogoś niezbyt ciężkiego (jak ja) kto chce się rozwijać w jezdzie carvingowej oraz krótkim skręcie. Ja używałem ich głównie do ćwiczeń lub na miękkie warunki. 600zł + kw Edytowane 14 Marca przez herbi 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca Bierę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Marca Udostępnij Napisano 20 Marca (edytowane) Cześć Bardzo fajne nartki i - jak widać w znakomitym stanie. Dobry interes zrobił Teresalp chyba. Ja mam tylko taka uwagę, bo bardzo często się ten błąd powtarza. To fajna narta rekreacyjna o profilu slalomowym ale obok narty SL - czyli slalomki to ona nawet nie stała. Sądzę, że ważne aby takich jednoznacznych określeń nie rozszerzać. Slalomka to slalomka. GS to GS a nie narta o promieniu 17m czy Master. Nartą DH przecież nikt GSa nie nazywa więc bądźmy jednoznaczni żeby się lepiej dogadywać. Pozdrowienia Edytowane 20 Marca przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi