herbi Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Cześć! Jak w tytule, interesują mnie tylko: - Rossi Master ST 165 - Rossi Athlete ST 165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Cześć Jeżeli to tylko Athlete. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć Jeżeli to tylko Athlete. Pozdro Jeździłem tylko na ubiegłorocznym Athlete i jest to fantastyczny sprzęt, a chcę zacząć się szkolić na tyczkach. Mówisz, że master nieodpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Cześć No jeżeli sportowo to raczej GS chyba... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi