Gabrik Napisano Środa o 08:01 Udostępnij Napisano Środa o 08:01 (edytowane) Zuza zajmuje 4 miejsce w klasyfikacji generalnej Freeride World Tour! Edytowane Środa o 08:04 przez Gabrik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Środa o 08:18 Udostępnij Napisano Środa o 08:18 16 minut temu, Gabrik napisał: Zuza zajmuje 4 miejsce w klasyfikacji generalnej Freeride World Tour! Zajebiste warunki na takie zawody. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Środa o 09:38 Udostępnij Napisano Środa o 09:38 Cze Oglądałem kiedyś, ale był taki beton, że zawodnicy praktycznie nie zostawiali żadnych śladów. Mało widowiskowe, bo jednak wykonanie jakichkolwiek ewolucji graniczyło z cudem. Byle dojechać do mety w 1 kawałku. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaR Napisano Środa o 17:58 Udostępnij Napisano Środa o 17:58 Fajne. Podziwiam dziewczynę i jej osiągnięcia ale ni chuchu nie jestem w stanie zrozumieć kryteriów oceny w takich zawodach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Środa o 18:59 Udostępnij Napisano Środa o 18:59 (edytowane) Godzinę temu, KubaR napisał: Fajne. Podziwiam dziewczynę i jej osiągnięcia ale ni chuchu nie jestem w stanie zrozumieć kryteriów oceny w takich zawodach.... Krygujesz się;-) Nie wyglebić. Nie ułatwiać... a nawet wprost przeciwnie. Mówią też, że ma być smooth and fast. Łatwo nie jest jak taki Jeremy Heitz wygrać nie dał rady. Edytowane Środa o 19:02 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Środa o 19:00 Udostępnij Napisano Środa o 19:00 9 godzin temu, Marcos73 napisał: Cze Oglądałem kiedyś, ale był taki beton, że zawodnicy praktycznie nie zostawiali żadnych śladów. Mało widowiskowe, bo jednak wykonanie jakichkolwiek ewolucji graniczyło z cudem. Byle dojechać do mety w 1 kawałku. pozdro Beton ale nie, że nazbyt równo zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Środa o 23:19 Udostępnij Napisano Środa o 23:19 15 godzin temu, Gabrik napisał: Zuza zajmuje 4 miejsce w klasyfikacji generalnej Freeride World Tour! ja bym narobił w zbroję jadąc w takim terenie. swoją drogą brzęczenie droga pewnie nawet nie irytuje zawodników ze względu na skupienie i koncentrację, natomiast niedaleko od PL wywołuje u żołnierzy odruchy wymiotne i przyczynia się do rozwoju nerwic i psychoz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Czwartek o 05:27 Udostępnij Napisano Czwartek o 05:27 10 godzin temu, star napisał: Beton ale nie, że nazbyt równo zwykle. Ale nie rozumiem o co chodzi. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Czwartek o 05:41 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 05:41 6 godzin temu, grimson napisał: ja bym narobił w zbroję jadąc w takim terenie. swoją drogą brzęczenie droga pewnie nawet nie irytuje zawodników ze względu na skupienie i koncentrację, natomiast niedaleko od PL wywołuje u żołnierzy odruchy wymiotne i przyczynia się do rozwoju nerwic i psychoz. Bo też żartów tam nie ma Wojny i politykę narazie odpuszczam, bo szkoda mojego serca, choć pluton egzekucyjny i kulkę w pecynę bym wprowadził za takie i podobne praktyki. https://www.tvp.info/85391207/prokuratura-wszczeto-sledztwo-w-sprawie-naduzyc-w-pzkosz-plk-pkol-radoslaw-piesiewicz-i-jego-naduzycia-wideo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 06:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 06:54 Godzinę temu, Marcos73 napisał: Ale nie rozumiem o co chodzi. pozdro Chodzi o to, że nawet jak twardo to zwykle nierówno i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Czwartek o 07:21 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:21 20 minut temu, star napisał: Chodzi o to, że nawet jak twardo to zwykle nierówno i tyle. A ok, widowiskowość tej dyscypliny - to przede wszystkim jazda off w warunkach śniegowych, wówczas można jechać ciekawsza linią i wykonywać ciekawsze ewolucje. To co oglądałem to było słabe dla oka, natomiast bardzo trudne dla zawodników. Nie wiem czy było bardzo nierówno - bo tego nie było widać, ale była zmarzlina gdzie jakikolwiek skok, czy jakakolwiek ambitniejsza linia była niemożliwa do wykonania. Problemy z utrzymaniem się na krawędziach na lodowym podkładzie oraz jakiekolwiek skoki mocno zachowawcze, bo lądowali na betonowym podkładzie. W śniegu jest inaczej. Teren oczywiście niebezpieczny, ale też leszcze tam nie jeżdżą. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 07:42 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:42 20 minut temu, Marcos73 napisał: A ok, widowiskowość tej dyscypliny - to przede wszystkim jazda off w warunkach śniegowych, wówczas można jechać ciekawsza linią i wykonywać ciekawsze ewolucje. To co oglądałem to było słabe dla oka, natomiast bardzo trudne dla zawodników. Nie wiem czy było bardzo nierówno - bo tego nie było widać, ale była zmarzlina gdzie jakikolwiek skok, czy jakakolwiek ambitniejsza linia była niemożliwa do wykonania. Problemy z utrzymaniem się na krawędziach na lodowym podkładzie oraz jakiekolwiek skoki mocno zachowawcze, bo lądowali na betonowym podkładzie. W śniegu jest inaczej. Teren oczywiście niebezpieczny, ale też leszcze tam nie jeżdżą. pozdro Na pewno przy takich warunkach jak opisujesz pojawiają się wątpliwości czy w ogóle warto takie zawody robić, z różnych zresztą powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Czwartek o 07:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 07:54 10 minut temu, star napisał: Na pewno przy takich warunkach jak opisujesz pojawiają się wątpliwości czy w ogóle warto takie zawody robić, z różnych zresztą powodów. Sam start był bardzo trudny - trzeba było bardzo wąskim żlebem zjechać - aby cokolwiek zacząć gdzieś jechać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi