tryhp3 Napisano Piątek o 19:00 Udostępnij Napisano Piątek o 19:00 Większość informacji jakie znalazłem dotyczy GOPASS. Tam jest jakieś podstawowe ubezpieczenie, które pokrywa np. interwencje tamtejszych służb na oznakowanych trasach w dniu działania GOPASSu. Pytanie jak to jest na innych obiektach, np. Bachledka Ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Sobota o 18:34 Udostępnij Napisano Sobota o 18:34 23 godziny temu, tryhp3 napisał: Większość informacji jakie znalazłem dotyczy GOPASS. Tam jest jakieś podstawowe ubezpieczenie, które pokrywa np. interwencje tamtejszych służb na oznakowanych trasach w dniu działania GOPASSu. Pytanie jak to jest na innych obiektach, np. Bachledka Ski? EKUZ + AV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano Niedziela o 22:10 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 22:10 @moruniek Co to jest AV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano wczoraj o 07:52 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:52 https://www.alpenverein.pl/polska 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 08:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:05 10 minut temu, cappo napisał: https://www.alpenverein.pl/polska Też mam - dla całej rodziny. Relatywnie tanie i całoroczne od wszelkich aktywności górskich. Oczywiście "normalnych". Podstawowe - dość dobre. Działa w całej EU. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu na +: - cena - cały rok, nie tylko narty - bardzo wysokie OC - zniżki w schroniskach - pakiet rodzinny +/- : - NNW jest opcja i dostępne tylko w niektórych sekcjach np Katowice - ja w Jańskich po złamaniu kciuka, musiałem wyłożyć kasę i potem wysyłać papierowe dokumenty do Wiednia, wszystko mi zwrócili ale papirologii trochę było Ogólnie oceniam jako bardzo atrakcyjne całoroczne ubezpieczanie, często też mają promocje i jest jeszcze taniej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi