tryhp3 Napisano Piątek o 18:57 Udostępnij Napisano Piątek o 18:57 (edytowane) Ktoś jeździł? Jakieś opinie albo porady? Edytowane Piątek o 18:57 przez tryhp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Niedziela o 18:17 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:17 Pewnie wielu jeździło. Jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano Niedziela o 19:51 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:51 W dniu 28.02.2025 o 19:57, tryhp3 napisał: Ktoś jeździł? Jakieś opinie albo porady? 1 godzinę temu, bubol.T napisał: Pewnie wielu jeździło. Jest fajnie. O co pytasz ? Byłem, @Lexi też i kilka innych osób też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Niedziela o 19:57 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:57 3 minuty temu, moruniek napisał: O co pytasz ? Byłem, @Lexi też i kilka innych osób też. Krzychu ja tez byłem i to ładnych kilka razy w przeciagu oatatnich 10 lat i cos tam moge powiedziec o tym ośrodku. Odpowiadam w stylu w jakim autor pyta. Jeśli ktoś nie chce się wysilić i określić o co mu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 19:59 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:59 1 minutę temu, bubol.T napisał: Krzychu ja tez byłem i to ładnych kilka razy w przeciagu oatatnich 10 lat i cos tam moge powiedziec o tym ośrodku. Odpowiadam w stylu w jakim autor pyta. Jeśli ktoś nie chce się wysilić i określić o co mu chodzi. Kolega już pytał na innym forum i dostał parę odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano Niedziela o 20:01 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:01 Czy ten wątek nie jest duplikatem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano Niedziela o 22:07 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 22:07 (edytowane) Jest, aktualnie nazywa się to "Bachledka Ski & Sun" i nie znalazłem po tytule. Można ten mój wątek usunąć, a temu który wskazałeś zmienić nazwę. Edytowane Niedziela o 22:07 przez tryhp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi