tryhp3 Napisano 28 Lutego Udostępnij Napisano 28 Lutego (edytowane) Ktoś jeździł? Jakieś opinie albo porady? Edytowane 28 Lutego przez tryhp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Pewnie wielu jeździło. Jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca W dniu 28.02.2025 o 19:57, tryhp3 napisał: Ktoś jeździł? Jakieś opinie albo porady? 1 godzinę temu, bubol.T napisał: Pewnie wielu jeździło. Jest fajnie. O co pytasz ? Byłem, @Lexi też i kilka innych osób też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 3 minuty temu, moruniek napisał: O co pytasz ? Byłem, @Lexi też i kilka innych osób też. Krzychu ja tez byłem i to ładnych kilka razy w przeciagu oatatnich 10 lat i cos tam moge powiedziec o tym ośrodku. Odpowiadam w stylu w jakim autor pyta. Jeśli ktoś nie chce się wysilić i określić o co mu chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca 1 minutę temu, bubol.T napisał: Krzychu ja tez byłem i to ładnych kilka razy w przeciagu oatatnich 10 lat i cos tam moge powiedziec o tym ośrodku. Odpowiadam w stylu w jakim autor pyta. Jeśli ktoś nie chce się wysilić i określić o co mu chodzi. Kolega już pytał na innym forum i dostał parę odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terespl Napisano 2 Marca Udostępnij Napisano 2 Marca Czy ten wątek nie jest duplikatem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 2 Marca Autor Udostępnij Napisano 2 Marca (edytowane) Jest, aktualnie nazywa się to "Bachledka Ski & Sun" i nie znalazłem po tytule. Można ten mój wątek usunąć, a temu który wskazałeś zmienić nazwę. Edytowane 2 Marca przez tryhp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi