bubol.T Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Nie jestem użytkownikiem żadnego Facebooka ani innego tego typu wynalazku. Jedyne miejsce gdzie mogę udostępnić jest tutaj. Jak w temacie potrzebna każda pomoc, Grzegorz przez wiele lat był moim sąsiadem, znamy się z czasów studenckich, był też nauczycielem mojej siostry. https://zrzutka.pl/bza7b5?fbclid=IwY2xjawIs4lRleHRuA2FlbQIxMQABHRONPi5jF-ODRy6vvIX0vQWRxOprw_9XFdlDYHQUzM7BrrUox1WKBElO_w_aem_jgISP2pmWoLfG3OMh3I7Yw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Cze Wpłaciłem, trzeba pomóc. Natomiast wkurwia mnie obsługujący portal pobierając prowizję. 20% to w chuj dużo - takie skurwysyństwo. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 16 minut temu, bubol.T napisał: Nie jestem użytkownikiem żadnego Facebooka ani innego tego typu wynalazku. Jedyne miejsce gdzie mogę udostępnić jest tutaj. Jak w temacie potrzebna każda pomoc, Grzegorz przez wiele lat był moim sąsiadem, znamy się z czasów studenckich, był też nauczycielem mojej siostry. https://zrzutka.pl/bza7b5?fbclid=IwY2xjawIs4lRleHRuA2FlbQIxMQABHRONPi5jF-ODRy6vvIX0vQWRxOprw_9XFdlDYHQUzM7BrrUox1WKBElO_w_aem_jgISP2pmWoLfG3OMh3I7Yw Ja i moja rodzina już wpłaciliśmy, był wychowawcą mojej córki przez kilka lat w szkole w której pracuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 21 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 21 godzin temu 7 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Wpłaciłem, trzeba pomóc. Natomiast wkurwia mnie obsługujący portal pobierając prowizję. 20% to w chuj dużo - takie skurwysyństwo. pozdro To 20 % jest ustawione opcjonalnie. Można to zmniejszyć za pomocą suwaka, ja im dałem 5% ,mozna dac 0,ale jakieś koszta ponoszą, żeby było uczciwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 9 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Wpłaciłem, trzeba pomóc. Natomiast wkurwia mnie obsługujący portal pobierając prowizję. 20% to w chuj dużo - takie skurwysyństwo. pozdro 10 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Wpłaciłem, trzeba pomóc. Natomiast wkurwia mnie obsługujący portal pobierając prowizję. 20% to w chuj dużo - takie skurwysyństwo. pozdro Masz suwak którym ustawiasz prowizję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 14 minut temu, bubol.T napisał: To 20 % jest ustawione opcjonalnie. Można to zmniejszyć za pomocą suwaka, ja im dałem 5% ,mozna dac 0,ale jakieś koszta ponoszą, żeby było uczciwie. Sorka, nie wiedziałem - to zwracam honor. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Cze Dopłaciłem, niech stracę. Powinni ustawić niższą kwotę, bo jednak ludzie wpłacają określoną założoną z góry kwotę. Ja początkowo chciałem 2 stówki puścić, ale koszt obsługi wydał mi się duży - 4 dychy. Więc wpłaciłem mniej i to sporo. Spokojnie - dopłaciłem😉, a zrzutkę poratowałem kwotą akuratną. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Proszę szanowne towarzystwo o wpłaty bo po prostu to dobry człowiek jest. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 19 minutes ago, Mikoski said: Proszę szanowne towarzystwo o wpłaty bo po prostu to dobry człowiek jest. Ale przecież wpłacamy. Tylko nie ma się co afiszować za bardzo. Zwłaszcza że w przeciwieństwie do kolegi Marka, który hojnie obdarował portal, to ja dałem im tylko 5 PLNów. Nie ma się czym chwalić 😞 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 15 minut temu, SzymQ napisał: Ale przecież wpłacamy. Tylko nie ma się co afiszować za bardzo. Zwłaszcza że w przeciwieństwie do kolegi Marka, który hojnie obdarował portal, to ja dałem im tylko 5 PLNów. Nie ma się czym chwalić 😞 Bo ja taki raptus niecytaty jestem. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 1 minute ago, Marcos73 said: niecytaty Ja chyba też. W pierwszej chwili przeczytałem coś innego niż jest napisane 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Jak to mówią „Znajomi naszych znajomych są naszymi znajomymi” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Taki przypadek może spotkać każdego, wyobrażam sobie rozpacz bliskich, bezsilność jest straszna, a najgorsze że wszystko rozbija się o pieniądze na transport do kraju w sytuacji gdy każda chwilą jest ważna... Oby się udało zebrać kasę jak najszybciej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Bo ja taki raptus niecytaty jestem. pozdro Mały, chudy i niecycaty, pasuje. W każdym razie też mała cegiełka poszła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 8 godzin temu, Mikoski napisał: Proszę szanowne towarzystwo o wpłaty bo po prostu to dobry człowiek jest. słuszna sprawa miałem w rodzinie bardzo podobny przypadek, całe szczęście wujek miał przyzwoite ubezpieczenie. Niestety ciągle spotykam się z przypadkami że ludzie jadą na urlop bez ubezpieczenia ("bo mnie się jeszcze nic nigdy nie stało") albo kupują jakieś tanie ze słabym pokryciem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, Jan napisał: słuszna sprawa miałem w rodzinie bardzo podobny przypadek, całe szczęście wujek miał przyzwoite ubezpieczenie. Niestety ciągle spotykam się z przypadkami że ludzie jadą na urlop bez ubezpieczenia ("bo mnie się jeszcze nic nigdy nie stało") albo kupują jakieś tanie ze słabym pokryciem Wiesz ,to nie jest w tej chwili czas na ocenę. Ja też zawsze biorę najwyższą opcję ubezpieczenia nawet do krajów UE, gdzie leczenie jest rozliczane w ramach nfz. Ostatnio najwyższe dostępne ubezpieczenie opiewało na coś około miliona PLN, co jak przypuszczam przy leżeniu na oit, które generuje ogromne koszty i tak może nie wystarczyć. Z resztą chyba jesteś lekarzem, z tego co pamiętam? To sam wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 50 minut temu, bubol.T napisał: Wiesz ,to nie jest w tej chwili czas na ocenę. Ja też zawsze biorę najwyższą opcję ubezpieczenia nawet do krajów UE, gdzie leczenie jest rozliczane w ramach nfz. Ostatnio najwyższe dostępne ubezpieczenie opiewało na coś około miliona PLN, co jak przypuszczam przy leżeniu na oit, które generuje ogromne koszty i tak może nie wystarczyć. Z resztą chyba jesteś lekarzem, z tego co pamiętam? To sam wiesz. byłem pracownikiem kliniki ale nie lekarzem i nie oceniam tylko piszę jak jest. Przypadkowo znam ten szpital w Hurgadzie i słynie on z maksymalnego możliwego wydojenia „bogatych” pacjentów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi