x_Luki89 Napisano Środa o 22:00 Udostępnij Napisano Środa o 22:00 Witam wszystkich. Odebrałem wynik rezonansu kolana. Chciałbym się dowiedzieć czy kolano kwalifikuje się do operacji ponieważ wizytę mam dopiero za dwa miesiące. Z bólem walczę już 7 miesięcy. Poniżej link do opisu zapodaj.net/plik-sQ9iG754O1 A tutaj widoczne chyba pęknięcie które udało mi się złapać: zapodaj.net/plik-ZlxJZd61MT Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano wczoraj o 09:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:07 I tak na forum narciarskim pytasz? A co na to Twój ortopeda? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano wczoraj o 10:19 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:19 Godzinę temu, Chertan napisał: I tak na forum narciarskim pytasz? A co na to Twój ortopeda? Był przez pożarem na forum ortopeda... chyba już nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi