mkannapietrzak Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego Kupiłam Buty Rossignol Vita 70 rozmiar 25.5 cm Zastanawiam jakie kupić sobie narty kobieta 167 cm waga 53 kg. Co do poziomu hmm na stoku byłam 5 razy nie jeżdżę tylko pługiem 😄 tylko nie chce nart dla początkujących, które za chwilę będę musiała zmienia. kompletnie nie wiem co wybrać kupić chce jakieś używane narty które przydadzą mi się na długo i będą dawały frajdę wybacza błędy będą skrętne i dynamiczne pomóżcie Cytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego 26 minut temu, mkannapietrzak napisał: Kupiłam Buty Rossignol Vita 70 rozmiar 25.5 cm Zastanawiam jakie kupić sobie narty kobieta 167 cm waga 53 kg. Co do poziomu hmm na stoku byłam 5 razy nie jeżdżę tylko pługiem 😄 tylko nie chce nart dla początkujących, które za chwilę będę musiała zmienia. kompletnie nie wiem co wybrać kupić chce jakieś używane narty które przydadzą mi się na długo i będą dawały frajdę wybacza błędy będą skrętne i dynamiczne pomóżcie Cytuj najpierw uzupełnij ankietę. kolejny krok: skorzystaj z lekcji u instruktora, kilka godzin lekcji to plan minimum. na narty przyjedzie potem czas, chociaż ja bym celował w AM o długości 165cm. Btw nie ma czegość takiego, jak narta która wybacza błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 27 Lutego Udostępnij Napisano 27 Lutego Wybacza błędy małżonek, chłopak, instruktor. Narta nie wybacza... ma to w d... 😉 znaczy w piętkach... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi