mkannapietrzak Napisano Środa o 19:48 Udostępnij Napisano Środa o 19:48 Kupiłam Buty Rossignol Vita 70 rozmiar 25.5 cm Zastanawiam jakie kupić sobie narty kobieta 167 cm waga 53 kg. Co do poziomu hmm na stoku byłam 5 razy nie jeżdżę tylko pługiem 😄 tylko nie chce nart dla początkujących, które za chwilę będę musiała zmienia. kompletnie nie wiem co wybrać kupić chce jakieś używane narty które przydadzą mi się na długo i będą dawały frajdę wybacza błędy będą skrętne i dynamiczne pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano wczoraj o 08:59 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:59 Hej, przejrzyj sobie poprzednie wątki, ile tam dobrych modeli, sugestii, każda z nich będzie dobra na tym etapie, całkiem sporo wątków dotyczy kobiet. Na tak zadane pytanie nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Jeżeli będziesz mieć pytanie wtedy o konkretną nartę, to będzie konkretniejsza odpowiedź. Jeżeli chodzi o długość, to zapewne będziemy doradzać ok 160 cm lub nawet ciut dłuższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi