moruniek Napisano wczoraj o 19:40 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:40 3 godziny temu, jurek_h napisał: Daj link do nart Adidas 😉 Przy okazji 😉 Moje najlepsze polowanie. Buty w chodliwym rozmiarze 27 z tego sezonu. 1 120 zł za parę. Po zakupie raczej spodziewałem się maila z informacją o pomyłce. Później cegły w przesyłce 😄 Jednak jak widać wszystko Ok! Potrafią dać do tego jeszcze kilka skipass-ów w gratisie. Czasem można wyłowić u nich jakąś perełkę w rewelacyjnej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano wczoraj o 19:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:41 (edytowane) 5 minut temu, mig napisał: Dzisiaj byly tez jakies zawody. Mieli logo Nartusa.... Fajna trasa na amatorski sl. Ale jak nie przymrozi to trasa szybko sie zdegraduje (grząska kasza). Prognozy pogody nie są najgorsze. Mam nadzieje na fajną imprezę. Nartus to szkoła Tomka. Córcia Nina robiła u niego kurs pomocnika instruktora. Edytowane wczoraj o 19:44 przez jurek_h 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano wczoraj o 19:43 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:43 (edytowane) 4 minuty temu, moruniek napisał: Potrafią dać do tego jeszcze kilka skipass-ów w gratisie. Czasem można wyłowić u nich jakąś perełkę w rewelacyjnej cenie. Ale negatywnych komentarzy mają porażającą ilośc 🙂 Edytowane wczoraj o 19:46 przez jurek_h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano wczoraj o 19:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:49 1 minutę temu, jurek_h napisał: Ale ilośc negatywnych komentarzy mają porażającą ilośc 🙂 Konkurencja ? Ja wyrwałem od nich kiedyś Mastery Rossi w rewelacyjnej cenie. Jedyne takie na świecie, bo dwie narty w malowaniu narty lewej, za to za 1/3 ceny. Mam je jeszcze. p.s. To nie jest jakaś duża korporacja, chłopaki próbują ogarniać sklep on-line przy okazji innych zajęć. A teraz Klient jest mocno roszczeniowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano wczoraj o 19:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:54 Jak zauważyłeś nie jestem roszczeniowy i dałem im szansę:) Zdecydowanie na tym wygrałem. Kupione u nich moje buciory za 1120 to...rekord świata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 20:52 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:52 56 minut temu, jurek_h napisał: Jak zauważyłeś nie jestem roszczeniowy i dałem im szansę:) Zdecydowanie na tym wygrałem. Kupione u nich moje buciory za 1120 to...rekord świata:) Mam nadzieję, że nie dwa lewe😉. W nartach to akurat nie ma zwykle znaczenia. pozdro 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 17 godzin temu, Mikoski napisał: Wychodzi na to że tylko ja jeżdżę w deszczu i po płynącym stoku i tylko ja doświadczam wyrywania mnie czasami z butów na przygotowanych nartach żeby nie było... Wiem wiem drzwi od stodoły też się nadają 🤪 i korniki mogą być jak dla mnie. Nie wiem dokładnie co się dzieje ale na skiturach czasem przyssać potrafi przy podchodzeniu jak się zatrzymasz a czasem lepi się to białe k… do nart tak też bywa. PS wracając do ciuchów to mamy dwa soft shelle Iguana Group Sp. z o.o. 3,6(117) Siedziba firmy, Bielsko-Biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 9 godzin temu, star napisał: Nie wiem dokładnie co się dzieje ale na skiturach czasem przyssać potrafi przy podchodzeniu jak się zatrzymasz a czasem lepi się to białe k… do nart tak też bywa. PS wracając do ciuchów to mamy dwa soft shelle Iguana Group Sp. z o.o. 3,6(117) Siedziba firmy, Bielsko-Biała Iguana, Elbrus, Hi-Tec to chyba teraz wszystko brandy Martesa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 23 godziny temu, Marcos73 napisał: Mam nadzieję, że nie dwa lewe😉. W nartach to akurat nie ma zwykle znaczenia. pozdro W komórkach zazwyczaj ma. I nie chodzi wyłącznie o to, jak założone są noski na przodach. 🙂 Edytowane 3 godziny temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi