Thunder Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego Siemano. Chciałem zacząć jeździć na nartach freestyleowych bo już zwykle zjazdowki mi się znudziły i nie wiem czy kupować używane czy jakieś nowe ze sklepu. Chętnie dowiem się jakie modele polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) Mogą być używane, bo tu nowa krawędź nie ma takiego znaczenia jak w nartach sportowych, a poza tym przy jeździe poza trasą i tak momentalnie się porysują. Jak chodzi o marki to jest tego cała masa, dużo więcej customów aniżeli w klasycznych nartach. Mam objeżdżone Armady, Black Crowes oraz Majesty ale to tylko wierzchołek tego co jest na rynku. Edytowane 25 Lutego przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego (edytowane) 3 godziny temu, Thunder napisał: Siemano. Chciałem zacząć jeździć na nartach freestyleowych bo już zwykle zjazdowki mi się znudziły i nie wiem czy kupować używane czy jakieś nowe ze sklepu. Chętnie dowiem się jakie modele polecacie. Sporo do powiedzenia o takich nartach będzie miał @SzymQ pozdro Edytowane 25 Lutego przez brachol 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 25 Lutego Udostępnij Napisano 25 Lutego 2 minutes ago, brachol said: Sporo do powiedzenia o takich nartach będzie miał @SzymQ pozdro Moim zdaniem najlepiej kupować używane i eksperymentować. Wiedzy na ten temat modeli proponuję szukać np tu https://youtu.be/dj6_lglJ7OI?si=Hoim_gQBzfg3T44x . P.S. Twintipy poszły w odstawkę i jeżdżę na SL... 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego 14 godzin temu, SzymQ napisał: Moim zdaniem najlepiej kupować używane i eksperymentować. Wiedzy na ten temat modeli proponuję szukać np tu https://youtu.be/dj6_lglJ7OI?si=Hoim_gQBzfg3T44x . P.S. Twintipy poszły w odstawkę i jeżdżę na SL... 😉 Mitek w Zwardoniu Cię przekabacił? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 26 Lutego Udostępnij Napisano 26 Lutego 1 hour ago, brachol said: Mitek w Zwardoniu Cię przekabacił? To takie pytanie na które żadna z oczywistych odpowiedzi (Tak/Nie/Pomidor) nie będzie dobra. SL to po prostu fajna narta 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi