Thunder Napisano Wtorek o 18:19 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:19 Siemano. Chciałem zacząć jeździć na nartach freestyleowych bo już zwykle zjazdowki mi się znudziły i nie wiem czy kupować używane czy jakieś nowe ze sklepu. Chętnie dowiem się jakie modele polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Wtorek o 20:08 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:08 (edytowane) Mogą być używane, bo tu nowa krawędź nie ma takiego znaczenia jak w nartach sportowych, a poza tym przy jeździe poza trasą i tak momentalnie się porysują. Jak chodzi o marki to jest tego cała masa, dużo więcej customów aniżeli w klasycznych nartach. Mam objeżdżone Armady, Black Crowes oraz Majesty ale to tylko wierzchołek tego co jest na rynku. Edytowane Wtorek o 20:10 przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Wtorek o 21:19 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:19 (edytowane) 3 godziny temu, Thunder napisał: Siemano. Chciałem zacząć jeździć na nartach freestyleowych bo już zwykle zjazdowki mi się znudziły i nie wiem czy kupować używane czy jakieś nowe ze sklepu. Chętnie dowiem się jakie modele polecacie. Sporo do powiedzenia o takich nartach będzie miał @SzymQ pozdro Edytowane Wtorek o 21:19 przez brachol 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Wtorek o 21:32 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:32 2 minutes ago, brachol said: Sporo do powiedzenia o takich nartach będzie miał @SzymQ pozdro Moim zdaniem najlepiej kupować używane i eksperymentować. Wiedzy na ten temat modeli proponuję szukać np tu https://youtu.be/dj6_lglJ7OI?si=Hoim_gQBzfg3T44x . P.S. Twintipy poszły w odstawkę i jeżdżę na SL... 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Środa o 12:24 Udostępnij Napisano Środa o 12:24 14 godzin temu, SzymQ napisał: Moim zdaniem najlepiej kupować używane i eksperymentować. Wiedzy na ten temat modeli proponuję szukać np tu https://youtu.be/dj6_lglJ7OI?si=Hoim_gQBzfg3T44x . P.S. Twintipy poszły w odstawkę i jeżdżę na SL... 😉 Mitek w Zwardoniu Cię przekabacił? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano Środa o 13:56 Udostępnij Napisano Środa o 13:56 1 hour ago, brachol said: Mitek w Zwardoniu Cię przekabacił? To takie pytanie na które żadna z oczywistych odpowiedzi (Tak/Nie/Pomidor) nie będzie dobra. SL to po prostu fajna narta 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi